Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Drage moje suborke, čestitam svim + ...držite se buduće mame i tate..
    Onima koje se još bore - čelične živce imajte i uspjet ćete...
    Ja sam opet na stand byu..posao me sprječavao na akcije po VG, ali napokon je stalni radni odnos potpisan pa ću lakše

brundica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

pozdrav cure, ovdje sam potpuno nova, do sada sam vas samo čitala i divila se tim međusobnim podrškama ali i toj snazi koju imate da bi prolazile sve to... eto i mene čeka neki od postupaka, neznam još koji... 5.12. imam prvi dogovor kod dr Bolanča, pa ako mi možete nešto reć o njemu, kakav je... evo nekih bitnijih podataka o meni... mm-ok! ja-začepljen jedan jajovod, pokušali 4mj sa ciljanim klomifenskim odnosima i sad me moj gin šalje u vinogradsku da oni na humanoj odluče što dalje, da li laparoskopija ili koji od postupaka... ima li netko sličnu situaciju?! neznam što me čeka... unaprijed vam zahvaljujem i svima želim veeeeliku sreću....

Iva28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Evo da se javim, konzultacije smo obavili.
    Sada krećemo u prvi postupak za nekih mj dana. Prirodnjak. Uzbuđeni smo, a za dr. i sestru prvi dojam -fenomenalan!
    Krtica, javi se i ti nakon konzultacija, da čujemo kako je bilo.
    Kako izgleda prirodni; koliko vremenski provodite u Vg, da li ste uspjele uskladiti odlazak na posao i postupak. To me dosta brine, a tamo sam zaboravila pitati. Blesača... Samo mi je zvonilo u glavi kako uskoro počinjemo...

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj Iva28 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo da se javim, konzultacije smo obavili.
    Sada krećemo u prvi postupak za nekih mj dana. Prirodnjak. Uzbuđeni smo, a za dr. i sestru prvi dojam -fenomenalan!
    Krtica, javi se i ti nakon konzultacija, da čujemo kako je bilo.
    Kako izgleda prirodni; koliko vremenski provodite u Vg, da li ste uspjele uskladiti odlazak na posao i postupak. To me dosta brine, a tamo sam zaboravila pitati. Blesača... Samo mi je zvonilo u glavi kako uskoro počinjemo...
    Naravno da ću vam sve javiti. Jedva čekam. Iva ne znam jesi li pisala, ako jesi sorry nisam upamtila kakvu dijagnozu imate? Razmišljam što će mi doktor, ne znam ni kod kojeg idem, predložiti. Imam smanjenu plodnost, amh nizak al ne alarmantno. Sumnja se u slabiju kvalitetu stanica. Dragi je ok. Bilo bi super dok čekam stimulirani ivf odraditi koji prirodnjak il možda aih. Jel imaju takvu praksu?

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Krtica, neki sa znatno manjim amh reagiraju dobro, neka te to ne zabrinjava. Vidiš da ja imam i manji amh od tebe, dragi mi je jedno vrijeme imao dosta loš nalaz, čak mi jedan jajnik nije reagirao u zadnjoj stimulaciji, a na kraju je baš taj postupak bio uspješan. Potrebno je samo puno strpljenja.

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj ivka13 prvotno napisa Vidi poruku
    Krtica, neki sa znatno manjim amh reagiraju dobro, neka te to ne zabrinjava. Vidiš da ja imam i manji amh od tebe, dragi mi je jedno vrijeme imao dosta loš nalaz, čak mi jedan jajnik nije reagirao u zadnjoj stimulaciji, a na kraju je baš taj postupak bio uspješan. Potrebno je samo puno strpljenja.
    Ivka unijela si mi nadu i podigla raspoloženje.
    Naoružala sam se strpljenjem, ali bojim se svega što me čeka. Hvala ti!!!!!!!!

Iva28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Ja sam ok, a dragi oligoasthenozoospermia. S tim da je na zadnjem spermiogramu stanje još gore -jučer je dr rekao da skoro pa ih i nema.
    Mi smo bili kod dr.Grbavca i super mi je, vjerujem da su i ostali.
    Nama je rekao da lista čekanja za stimulirani je 4-5 mj,zbog ljekova ali da mi nećemo gubiti vrijeme i sad idemo prvo na 2 prirodna. Nama ništa drugo osim ivf-a nije ni opcija.

doanna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj zelimo_bebu prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje suborke, čestitam svim + ...držite se buduće mame i tate..
    Onima koje se još bore - čelične živce imajte i uspjet ćete...
    Ja sam opet na stand byu..posao me sprječavao na akcije po VG, ali napokon je stalni radni odnos potpisan pa ću lakše
    već sam se pitala gdje si, super za posao to jako puno znači da što prije ponovno kreneš

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •