Stranica 18 od 581 PrviPrvi ... 816171819202868118518 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 851 do 900 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ja sam mjerila tlak danas kod mame inace imam niski u zadnje vrijeme 100/60 ali su mi zato otkucaji na 94 da li da se zabrinem ili ne? drugo ja ne mogu spavati ni na lijevom ni na desnom boku imam osjecaj kao da spavam na daski, prije trudnoce sam stalno spavala na trbuhu, sad vecinom spavam na leđima. I ja sam kupila taj jastuk da se priviknem na bok nakon pola sata mi završi na drugom kraju kreveta ispod nogu!

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Meni se bh kontrakcije uglavnom jave kad ležim na leđima.
    twister, u kojem si ti tjednu? Meni je doktor rekao da se još ne brinem oko poze leđa/bok, da u mojim tjednima to još nije važno (tad sam bila 23tt)

twister avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Snupi, bolje nizak tlak...visok ili blago povisen moze biti znak eph gestoze i slabe ishrane posteljice. Jedino sto nizak tlak mkze nama, mamama da bude neprijatan, u smislu vrtoglavica i malaksalosti...zato uvijek kad ustajes prvonostani malo u sjedecem polozaju,disi smireno te se polako podigni..polako se kreci, i moras da unosis dovoljno vode...znaci 2 litra dnevno minimum...plus ostale tekucine.

twister avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Vrci, 28 tt. Najvise se javljaju kad sam na lijevom boku...gledam da stavim jastuke ispod desne polovine tijela, tako bar da gravitacija odvuce krv ka lijevoj strani..svaki dan nova ideja,dobro da ne visim naglavacke.

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj nanimira prvotno napisa Vidi poruku
    Ma u sklopu mjerenja tlaka,ali dobro,ako ti nije nitko ništa rekao ne zamaraj se još i s tim Prirodno se oni malo povise zbog veće količine krvi u tijelu i tako. Samo me zanimao prosjek jer mi je kao povišeno,al s obzirom na 39tt i +13kg, hipotireozu itd. mislim da je sve OK
    Tlak mi je većinom 100/60 ili 110/70, što je stvarno ok. Nemam doma onaj digitalni tlakomjer. Znači ja ću šutit po tom pitanju.
    BH još nisam ni osjetila

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

I meni je tlak divan,ali kad odem u TA skoči do 140/90 hehe...koje uzbuđenje kad me spoje na CTG.

Preporuka za spavanje mojih doktora je bila da ležim onako kako mi odgovara,dakle nema baš pravila L/D bok ali da izbjegavam leđa jer bi mi se moglo zavrtiti u glavi ( što nije sve dok nisam ušla u III tr.) Sad se već bacam ko riba na suhom i nema baš nekog dobrog položaja, čak mi je jedno vrijeme došlo da spavam na podu.

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj twister prvotno napisa Vidi poruku
    Snupi, bolje nizak tlak...visok ili blago povisen moze biti znak eph gestoze i slabe ishrane posteljice. Jedino sto nizak tlak mkze nama, mamama da bude neprijatan, u smislu vrtoglavica i malaksalosti...zato uvijek kad ustajes prvonostani malo u sjedecem polozaju,disi smireno te se polako podigni..polako se kreci, i moras da unosis dovoljno vode...znaci 2 litra dnevno minimum...plus ostale tekucine.
    Meni je još dok.napomenuo da razvoj visokog tlaka u kasnoj trudnoći može biti i zbog novih hormona posteljice i da se radi o čestoj pojavi te je bitno svaki dan mjeriti tlak i ukoliko dođe do 150/100 da se obavezno javim u bolnicu. Kad doma mjerim nikad nije skočio preko 120/80.

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Od dolaska u samu TA može skočiti tlak

Ima li kod tebe kakvih najava?

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

meni tlak skoci na skoro svakom pregledu...

a zasto mjerite otkucaje?

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj snupi prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam mjerila tlak danas kod mame inace imam niski u zadnje vrijeme 100/60 ali su mi zato otkucaji na 94 da li da se zabrinem ili ne? drugo ja ne mogu spavati ni na lijevom ni na desnom boku imam osjecaj kao da spavam na daski, prije trudnoce sam stalno spavala na trbuhu, sad vecinom spavam na leđima. I ja sam kupila taj jastuk da se priviknem na bok nakon pola sata mi završi na drugom kraju kreveta ispod nogu!
    Kad pada tlak, normalno je da raste puls. Organizam nastoji kompenzirati pad tlaka jačim pumpanjem srca. Dok možeš spavati na leđima, spavaj, ja sam tako gubila svijest za pol minute. Sk

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Spavajte kako znate i umijete, kasnije kad rodite bit cete sretne uspijete li uopce zaspati, hahaha... A o otkucajima svog srca (ukoliko ste zdrave) necete ni stic razmisljat dok god kuca! Onda cete biti okupirani bebom, i umjesto brojanja otkucaja, brojat cete pokakane pelene

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

uf ja mogu spavat samo na desnom boku i to mi je ok.....ja se nadam da mi bh kontrakcije ne misle krenut tako rano 28tt jer jadna hitna gore bum non stop....tlak mi je super,ali pazite komentare dr iz bolnice da ću vjerojatno zbog kila jako teško roditi i imati visoki tlak pred kraj.....kak mi idu na jetra baš to mora biti tako

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    meni tlak skoci na skoro svakom pregledu...

a zasto mjerite otkucaje?
    Pa i meni skoči dok mi je rekao da svaki dan 3x mjerim a ono sve niži kako se približava noć. Ne znam zašto bi se trebali mjeriti otkucaji osim nekih razloga poput tlaka itd., meni su inače povišeni zbog hipotireoze a i kad mu to napomenem onda kaže kao da je to zbog toga. zanimao me prosjek te ako je možda još nekoj dana ta napomena,ništ strašno.

Sarasvati, kod mene ništa novo,dapače,osjećam se super, otišli edemi,imam pun kufer energije, čak me ni zdjelica ne boli.Mislim da se ovak dobro cijelu trudnoću nisam osjećala. Počela sam s češćim radnjama za poticanje poroda (ako znate na što mislim ) ali zadnju put je dok.rekao da nema poroda na vidiku

Nema veze, kad će biti spremna neka nam dođe Do onda

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

malo sam zabrinuta jer se ova sasavica nije javila od jucer ujutro, trebam li se javiti doktoru?

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

nanimira taj polet i energija često znači da će uskoro krenuti - barem kako sam čitala Jedva čekam vijesti!
    Što se tiče spavanja i ležanja na leđima, bokovima... - stvar je u tome da beba dobiva najviše kisika i hranjivih tvari kad mama leži na lijevom boku. Ali ne vidim razloga da se s time zamaraju sve trudnice čije su bebe super po kilažici i dobro napreduju. To se najviše sugerira trudnicama kad su bebice manje pa da se spriječi daljnje zaostajanje u rastu. Druge filozofije ne vidim. Isto tako po pitanju ležanja na leđima - ja sam ležala na leđima do 28tt zato jer mi nije stvaralo nikakakve probleme, niti su kontrakcije bile češće, niti je bebica zaostajala. Onda sam odjednom osjetila da ne mogu više, postalo je nelagodno...uz to je bebica pokazala manju bušu pa mi je određen taj lijevi bok.
    Ukratko, dok nemate problema ni vi ni beba, spavajte kako vam odgovara. Koliko trudnica van foruma ili mpo svijeta uopće zna za to? Ma da, baš su čule za to.
    A za tlak i otkucaje nemam pojma...moj je hvala Bogu uvijek ok...cca 110/70.
    snupi slatko i zalij sokom pa legni?!
    Posljednje uređivanje od Muma : 04.11.2013. at 11:55

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Daaa, pa meni su više manje sve trudnice/majke koje poznajem govorile da nikad nisu ni čule za to ležanje na lijevom boku,što je izgleda značilo da im je sve OK. Ali da, zašto se ne držati toga tko može. Ja sam inače prvih 5 mjeseci preležala na lijevom boku tako da mi je itekako poznata ta bol kukova,zdjelice i svih okolnih spojeva.

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Citiraj snupi prvotno napisa Vidi poruku
    malo sam zabrinuta jer se ova sasavica nije javila od jucer ujutro, trebam li se javiti doktoru?
    daj popij nešto zaslađeno i lezi u tišinu i koncentriraj se pola sata, ako se ne javi uzmi mobitel i stavi kraj trbuha i pusti neku lijepu muziku pa čekaj još pola sata.. doktoru svakako ako si zabrinuta, da se smiriš..

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

kad će biti spremna neka nam dođe Do onda
    Upravo tako, oni znaju Drago mi je da se dobro odjećaš!

snupi, mislim da se ne trebaš brinuti što se nije javila od jučer ujutro. Ali isprobaj ovo sa slatkim. Kod moje se itekako osjeti razlika.

Ja ležim većinom na lijevom boku, ali samo zato jer mi je najugodnije. Mogu i na leđima, ali ne dugo. Počnem osjećati kako me pritišće trbuh. A što se tiče trbuha, moja bebelica ima i velik trbuh i više grama i sva je velika, tako da tu ne brinem. Neka ona tako i nastavi.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

bila sam i sad sam mirna , jer moj puls radi puno brze radi nego njeznin! Rekla mi je teta primalja da se moram nauciti ta taj lijevi bok, da bolje da jos lezim na trbuhu dok jos mogu nego na leđima! Uglavnom laknulo mi je kad znam da je sve ok! Pusa curke!

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Evo,bum se tu javila....otvorena jesam,za deblji prst ( cca 2,5-3cm) nema trudova na CTGu i tak, bejb je živahna i sve je ok s njom. Međutim, tlak je bio 150/95 i naravno da moram na dodatne pretrageeeee...jeeeej

Od krvnih,bubrežnih i jetrenih enzima pa sve do KKSa, kreatinina i 10001 cirkusa kojih mi tak nije sad na kraju trebalo, ali nisu ni pretrage problem nego nalazi - ako budu vriti odoh na hospitalizaciju.... i opet, nema veze, 39+3 smo,neće to još dugo i najvažnije je da je beba OK i da se njoj nešt ne poremeti ako se poremetilo meni,al taj bad luck mi stvarno ide na živce.... doma opet mjerim 110/70 al šta ću ga više uvjeravat tamo, već je i meni glupo slušat samu sebe kak mi je doma tlak OK i da je to zbog uzbuđenja i blabla kad vidim da mi ne prolazi baš više ( ali stvarno ne lažem,pobogu radi se o mom djetetu). Druga stvar je to tjedno dobivanje do 1 kg koje nije vidljivo nigdje osim na vagi,nisam napuhnuta ni otečena nigdje al težina svejedno raste više od prosjeka.

Pih, i sad sam sva uznemirena.

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Doktor se buni na kile? Mislim, pogotovo ako su nalazi ok, te kile su tamo s nekim razlogom. Voda?

Ipak si 39+3, stvarno imaš još malo Iako ti nipošto, nipošto ne želim hospitalizaciju.

Nemoj bit uznemirena, samo misli na to kako je s bebom u redu i kako je tvoj tlak zapravo dobar, a oni ti ga povremeno dignu. :D

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

nanimira pa koliko si kila dobila??

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Do sad sam dobila 13kg ukupno,problem je što sam zadnjih 6 dobila u zadnja 4-5 tjedna, znači od nekih 34-39tt. Meni kaže doktor da je to sve normalno i da se ne uznemirujem, da su trudnice u visokoj trudnoći s visokim ( ili povišenim) tlakom njima sasvim normalna pojava jer on prirodno može skočiti zbog hormona posteljice ( naime,tek sad bi trebale kile počet stagnirati). A ne žalim se ja na njih, opasan je i taj tlak i super je što želi naći uzrok da vidi kak dalje, a s druge strane je i bolje ako nešto nije kak treba da me stave pod nadzor, samo mi je tak žao jer sam prvi dio trudnoće bila sva u strahovima pa sam nekako željela da protekne mirnije do kraja.

Da vas ne plašim bezveze, imam ja sve predispozicije za visok tlak, i višak kila nevezan uz dobitak u trudnoći i hipotireozu koja oscilira sad u hormonima tak da je to kod mene recimo i očekivana pojava, zato me je dok. i uzeo ranije u TA da me prati do kraja i koliko god me mrzilo spremat se i ići u bolnice (fuj,bljak) bolje i to nego da se nešto dogodi.

Hvala vam na ohrabrenjima,stvarno mi puno pomažu! I čaj od matičnjaka

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Da, 13 kila zvuči kao nešto što bih odmah potpisala, je možda neobično što se zadnjih 6 pojavilo u tom kratkom vremenu, ali doktor i za to ima objašnjenje. Bar za početak. Ostalo će pretrage reći. Nemoj se uznemiravati, doktor ti lijepo kaže da to nije ništa jako neobično i da se ne trebaš uznemiravati. Okreni se prema tome kako ćeš vrlo skoro držati svoju curu u naručju.

Mi i čaj od matičnjaka - ruku pod ruku!

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

nanimira ti si u samom finishu, bebica je super...ja mislim da je sve to sklop okolnosti, tj samog vrhunca trudnoće. Napravi te pretragice i možeš ići u miru po svoje zlato

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

ma sve bu ok nanimira,nego pitam imam istih problema ko i ti kile i hipotireoza,bumo vidli kako bu do kraja sad sa 17tt sam -7kg,al do kraja se to može sve izokrenut

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Nek oni istraze pa ce vidjet da je sve ok pa ces i ti bit mirna.
    3 cm otvorenosti ne govori sad nisa mnogo. Ja sam toliko bila otvorena tjedan prije poroda, a i sat ipo prije poroda... Kad bude-sretno- mi navijamo go go go!

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Hvala vam na ohrabrenjima

I ja vama želim što mirnije trudnoćice do kraja

twister avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Draga Nanimira, veliki si borac i veliki covjek, a to sve neko "odozgo" vidi.... Sve ce to biti ok. Emocije te drmaju, nesvjesni dio licnosti, koliko god se trudile biti cool i stalozene, a pogotovo ti u tvojoj situaciji-samo finale ...vjerujem da je to uzrokovalo malo visi tlak... U svakom slucaju, ja sam "na tribinima" kao i pola foruma,kako vidim, i navijamo svi za tebe. Drz' se bejbeee

saf avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Nanimira evo da ti se i ja javim, pratim tu i tamo kaj se događa i da li si rodila.....draga moja nije čudno dobiti 6 kg u periodu od 4-5 tjedana, nije baš nešto al nije čudno( govorim iz vlastitog iskustva), isto tako za tlak je bolje da pušu na hladno i ako moraš na hospitalizaciju to ti i nije tako loše s obzirom da ćeš ubrzo roditi, jer si na cilju kad sve to zapravo krene pa ne moraš razbijat glavu sa organizacijom dolaska,pogađanjem tajminga itd. (također iz vl.iskustva). Sve u svemu još malo izdrži i kad ugledaš svoju bebu sve će bit ko' rukom odnešeno, zato još malo i party

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj saf prvotno napisa Vidi poruku
    Nanimira evo da ti se i ja javim, pratim tu i tamo kaj se događa i da li si rodila.....draga moja nije čudno dobiti 6 kg u periodu od 4-5 tjedana, nije baš nešto al nije čudno( govorim iz vlastitog iskustva), isto tako za tlak je bolje da pušu na hladno i ako moraš na hospitalizaciju to ti i nije tako loše s obzirom da ćeš ubrzo roditi, jer si na cilju kad sve to zapravo krene pa ne moraš razbijat glavu sa organizacijom dolaska,pogađanjem tajminga itd. (također iz vl.iskustva). Sve u svemu još malo izdrži i kad ugledaš svoju bebu sve će bit ko' rukom odnešeno, zato još malo i party
    A super,mene je to nekako baš zabrinulo jer mi se činilo puno obzirom da sam pazila što, kako i kada jedem te je nekako kroz cijelu trudnoću težina rasla pravilno. Ali,isto se dok. ne zabrinjava puno,kaže svakom je drugačije i da je bolje ovako engod a je svih 13 došlo naglo.

Hvala Saf!!

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Došli su mi nalazi,sve je u granicama normale za trudnice ( jesu neki sniženi/povišeni za normalna stanja ali sam našla referentne vrijednosti za trudnice na ovom linku,pa ako ćete raditi ikakve pretrage pogledajte si ovo prije nego počnete "ludovat" hehehe),skinuti će vam se dokument...e sad ovisi što će doktor reći na sve to,al i nama se čini da je sve u redu s obzirom na stupanj trudnoće (nalaze može svatko iščitati)

http://www.google.hr/url?sa=t&rct=j&...56146854,d.bGE

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Javio se i doktor,kaže da su svi nalazi dobri i da samo i dalje mjerim tlak. Juhuhu!

Malo spamam al sam sad tak sretna!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ja sam hospitalitirana zbog tlaka 150/100, al nije padao, i dobila 5 kila u 5 dana, natekla, pvp što ti pišeš meni ne zvuči strašno
    Posljednje uređivanje od mare41 : 07.11.2013. at 22:33

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

nanimira, (ali ti nemoj puno tako)

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Javio se i doktor,kaže da su svi nalazi dobri i da samo i dalje mjerim tlak. Juhuhu!

Malo spamam al sam sad tak sretna!

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam hospitalitirana zbog tlaka 150/100, al nije padao, i dobila 5 kila u 5 dana, natekla, pvp što ti pišeš meni ne zvuči strašno
    Mare,znam,pratila sam tvoju situaciju i ako se dobro sjećam imala si isto nizak tlak cijelu trudnoću pa je pred kraj počeo divljati. Ne znam,idemo dalje, još 2 dana do službenog termina pa ćemo vidjet

Počeli su svi zivkati i pitati za prinovu i najbolji mi je zaključak: a nebi se ni meni žurilo na njezinom mjestu da znam u kakav svijet ulazim

Čuvajte se curičke drage!

twister avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Cure sinoc bila kod gina, kaze da je zadovoljan, grlic drzi 3 cm, beba u 29tt ima 1,600. ..i kao sve ok,ali ja od jutros imam evo 30-takBH kontrakcija,koje traju par sekundi i crkoh od straha. Ovoliko ih nisam nikad imala...pijem mg,popila i Normabel...

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

samo polako, lijevi bok i odmaraj
    tako je i mene prije par dana, isto sam popila normabel
    ukakila sam se od straha, al jucer na pregledu sve ok, nisam se nista otvorila, uloziva sam od 20 tt, cerviks je 35 mm
    ako se bojis i ako se ne smiri, odi dr pa makar se ispostavilo da si isla bez razloga

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Twister, odmaraj. Dok god nisu u pravilnim intervalima i bolni, to je normalno.
    Ja sam ih imala i preko 50. Ali onda bi sutra dan bilo manje, i tako. Kako koji dan. Evo, danas me opet napali BHci Srecom, danas sam imala i pregled, pa me doktor smirio.

twister avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ginger&lulu-mama hvala vam puno. Lakse je zaista kad vidis da se ne desava samo tebi...prelezala sam dan, kao i obicno. Sad se javljaju 3-4 na sat vremena. Malo menstrulnih bolova, ali malo...ne znam je li i to dio BH... Zagrljaj veliki.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

twister, ako nije bolno kažu da ne bi trebalo otvarati, dvaput sam išla na hitnu zbog njih
    nanimira, sretno do kraja

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

twister, sve što utječe na naprezanje trbušnih mišića bi trebala izbjegavati,ako je ikako moguće...sad kad konačno prepoznajem BH kontrakcije moram priznati da ih i imam od negdje 28tt s tim da sam tad mislila da je to beba, i nisam se otvarala. sad su već ohoho jače pa kužim da su one tad bile, a sjetih se da ih je znala isprovocirati recimo tvrda stolica ili pak proljev, uzbuđenje i uznemirenje,pa čak i ono pozitivno, čak neka vrsta hrane koja jače djeluje na probavni sustav (mahunarke,kupusnjače koje doduše izbjegavam), naravno šetnje,rad po kući itd., al to vjerojatno izbjegavaš i sl. ali moraš znati da postoje i senzitivne maternice, odnosno njezini mišići koji, čim se beba miče stvaraju grčiće. Po meni ti je cerviks za tjedne sasvim ok duljine, moj je bio 34mm u 20tt. Nakon 28tt duljina ne igra neku važnost nego postojanost ( dakle,čvrstoća i zatvorenost/uloživost) a koliko vidim to ti je OK. Tako su meni objasnili doktori.

p.s. ja sam još u komadu,sutra je termin,al se ništ ne događa :D

Puseki!

twister avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Mare 41 hvala ti... Cula sam i ja da ne bi trebale otvarati, pa se nadam najboljem.
    Nanimira, hvala, sve sto si napisala je tacno, pazim i na ishranu, znas da stalno mirujem, jedino ne mogu na bok,odmah se kontrahuje...tako da sam na ledjima kao nasukan morz, i vidim da imam vrtoglavice od tog polozaja i manju konfuznost...ali izmedju kontrakcija i vrtoglavica,preferiram vrtoglavicu. Pusa i pozdrav veliki,maloj se djevojcici ocigledno ne ide od majke.

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

da vas nekaj pitam....sve ste vi rodile ili ste trudne više od mene....kako vam je bilo u 18tt sa odlascima na wc npr koliko je to ok kaj jako puno mokrim i po danu i po noći?

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

normalno.
    maternica ti pritisce mjehur.

pretpostavljam da si napravila pregled urina i da je sve ok.

twister avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Andjeo26012013, leonisa ti je vec odgovorila, a mene zanima tostosi mi napisala da ti je povisen GUK,na drugoj temi... Jedan od simptoma,zapravo prvi simptom povisene glukoze je poliurija, tj,cesto piskenje...mada iskreno,u trudnoci je totipican simptom trudnoce. Bih hug

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Citiraj anđeo26012013 prvotno napisa Vidi poruku
    da vas nekaj pitam....sve ste vi rodile ili ste trudne više od mene....kako vam je bilo u 18tt sa odlascima na wc npr koliko je to ok kaj jako puno mokrim i po danu i po noći?
    I prvo, i drugo i treće tromjesečje ću pamtiti po pišanju! Šećer mi je u redu, to me jedino brinulo, idem na wc po noći svako malo, po danu je najduži razmak valjda 2 sata, i to samo ako nisam puno pila za to vrijeme.. Baš je jučer dragi rekao kako najviše trošimo na wc papir

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

i meni je sila ali pijem i tekucinu prije spavanja!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •