Baš mi je danas dan bezveze...Od jutros joj promjenila 4 vrećice za urin(držim ih oko pola sata,pa mjenjam), a na kraju se popiškila kraj vrećice jer se vrećica odlijepila.Došlo mi je da plačem,4 sata se borim sa njom da se ne vrti puno,vodi je tamo-vodi je vamo,ništa drugo nisam uradila(a hrpa posla me čeka),sve uzalud,sutra ponovo sve isto
.

.Došlo mi je da plačem,4 sata se borim sa njom da se ne vrti puno,vodi je tamo-vodi je vamo,ništa drugo nisam uradila(a hrpa posla me čeka),sve uzalud,sutra ponovo sve isto
.
Odgovori s citatom
! Al drzim cca 45 min. S tim da misli da je ipak meni lakse jer imam sina. 
Prošli tjedan radili MCUG; i dalje stupanj III/IV, al nešto gore nego prvi put.

Tako da ako i budemo išli na zahvat bar da je što kraći i bezbolniji. I pročitah da time rješavaju 80% refluksa...Uglavnom vidjet ćemo. A da nam je to bar jedini problem, nego još gomilu gastro pretraga u Klaićevoj zbog drugih stvari. Al tješi me kad vidim u bolnicama zbilja strašnih stvari s dječicom da je nama još super! Ne uspoređujem se sa zdravima, izludila bi.
Drugi tjedan su nas naručili upravo kod dr. Bahtijarevića! Po forumima vidim o njemu samo hvale. I ja mislim da je nefrologica u pravu; naime on ima visoki stupanj (III/IV) koji se nije nimalo popravio u 14 mjeseci između dvije MCUG, a nefrologica stoga smatra da nema smisla da mu se bubreg dalje oštećuje. Scintigrafija koju smo radili prije godinu dana bila je ok, ali ne idealna, tj. za lijevi bubreg (ovaj s refluksom) je nešto manji taj postotak koji bi trebao biti 50-50, te ona misli da je to zato jer je oštećenje počelo još u trudnoći zbog te poremećene dinamike tlakova i samo se nastavlja. Proći ćemo nakon kirurga u Helenu do nefrologa po mišljenje, ali mislim da će endoskopski zahvat biti sljedeći korak.