Stranica 48 od 259 PrviPrvi ... 3846474849505898148 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,351 do 2,400 od 12933

Tema: Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam zaključila da je vrijeme da se vratim redovnom vježbanju doma. Sezona trčanja je gotova. Moram priznati da mi fali motivacije. Danas sam napravila 4 serije po 10 sklekova, 10 čučnejva, 10 iskoraka svakom nogom i 10 stojećih trbušnjaka. Za to mi je trebali 10-tak minuta. Za sutra sam nadobudno stavila alarm za buđenje 15 min ranije. Kako bi bilo dobro da mi kratko jutarnje vježbanje postane navika!

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Roza, jel se kad radiš sklekove, spustiš skroz do poda ili napola, ili kako? Ja još ne mogu skroz do poda, to mi je cilj
    ostvariti u dogledno vrijeme.
    I istina, nema trčanja više, odnosno rijetko
    se može ubosti dan da je tlo koliko toliko suho (ja ne volim gacati po blatu) i da nađem tih sat vremena.
    Posljednje uređivanje od Dijana : 21.11.2013. at 08:19

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mislim da radim baš prave sklekove, nosom do poda. Čak je i trener na insanityju bio zadovoljan ruke su mi opasno jako i baš sam zadovoljna s njima. mislim da mi je i core OK. da skinem 5 kg, vidjeli bi se svi ti mišići (ali taj cilj ću ostaviti za neko drugo vrijeme).
    jutros sam uspjela odraditi 100 jumping jacks, 20 sklekova, 20 čučnjeva, 20 iskoraka svakom nogom i 20 stojećih trbušnjaka. baš sam zadovoljna, isplatilo se ustati 15 minuta ranije jer sam sad sva nabrijana pozitivnom energijom. koliko ono dana treba da nešto postane navikom? 60?

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Bravo, blago tebi, meni su ruke slabe,a ja bi baš htjela jake ruke..trebat će puno vremena i truda za to, očigledno.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Roza. 3 tjedna ti je dovoljno za naviku.
    Nego, stojeći trbušnjaci, adj link ili opiši, može? Još uvijek imam dijastazu, iako se opako smanjila, pa nekako preferiram trbušnjake raditi stojeći.

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Nego, stojeći trbušnjaci, adj link ili opiši, može? Još uvijek imam dijastazu, iako se opako smanjila, pa nekako preferiram trbušnjake raditi stojeći.
    I mene zanima.

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Stojeći trbušnjaci

Povremeno radim hip hop abs od Shawna, neki kratki program kao dodatak na Jillian, to su te vježbe, ali uz "plesanje". Zapravo mi taj njegov način ne paše, ali ga osjetim i vidim efekt.

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Evo, našla sam, ovo odradim: 6 minutes abs

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

nekako ne baš prospavane noći (mali se žalio i žalio...) jutros odrađen speed 2.0. koji je za jedno 2 razine teži od alfe ali ne zbog vježbi, one su tu negdje, nego zbog tempa. Sve u svemu sam zadovoljna za prvi trening, mada ima jedna vježba koju nisam odrađivala kako treba (nešto kao one leg high knees - ne sjećam se naziva) koju nikako nisam uspjevala da li zbog umora, koordinacije ili čega već. Ali ako trebate klauna za malo jutarnjeg smijeha, mogla bih snimit kako radim jab jacks - vjerujem da bi vas ta slika nasmijavala cijeli dan koliko mi je koordinacija za past u nesvijest.....bilo kako bilo sad sam u potpunoj komi, jedva držim oči otvorene...

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Roza. 3 tjedna ti je dovoljno za naviku.
    ja radim stojeće trbušnjake tako da dignem ruke u zrak i onda dignem jednu nogu i dodirnem je s rukama. vježba je od jillian, ima i na ovom linku malo na par postova iznad. i ja sam imala umjerenu dijastazu i mislim da su ovi trbušnjaci jako dobri jer te tjeraju da stisneš mišiće i pri tome uvučeš trbuh (za razliku od ležećih gdje se trbuh obično izboči, ako ne paziš i ciljano ne stisneš mišiće prema unutra) - valjda netko razumije o čemu pričam

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Da, da, znam o čemu pričaš. Ja skupljam te stojeće, jerbo želim većinu ležećih zamijeniti stojećima.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Danči, dijelimo neprospavanu noć

Daj se snimi pa podijelim na fejsu, baš nam fali smijeha

No, ja mislim da smo svi užasno smiješni kad vježbamo, ja nekad vidim odraz u prozoru kako blesavo izgledam... i nije mi jasno kako cure (i dečki) uvijek super izgledaju na videima... osim u Insanityju, tu se da vidjeti svašta

Roza moj nos nikad ne dira pod, baš idem mjeriti koliko mi fali.

Ja sam imala dijastazu, potpuno se zatvorila, samo sam pazila da uvijek stišćem trbušne prema unutra i preskakala sam vježbe gdje to ne bih mogla, side plank npr.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moja je bila velika. Nakon 5 trudnoce, nije ni čudo. Sad je puno manja, ali ju još imam pa i dalje pazi. Skuzim tu i tamo kod nekih vježbi da ne mogu kontrolikati trbuh dovoljno dobro, pa te vježbe mijenjam s drugima.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

fulala sam smajlić za Rozu... trebao je biti ovaj

Marta, 5 trudnoća

meni se dijastaza pojavila tek sa zadnjom, trećom

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nemam pojma otkud ta petica, majke mi, ja sam stisla 4.

I nisam skuzila uopće da ju imam, dok nisam počela vježbati, pa sam provjerila, tako da ne znam kad je nastala.
    Posljednje uređivanje od marta : 21.11.2013. at 10:23

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Nemam pojma otkud ta petica, majke mi, ja sam stisla 4.

I nisam skuzila uopće da ju imam, dok nisam počela vježbati, pa sam provjerila, tako da ne znam kad je nastala.
    Neću niš komentirati

Da, vidiš, i ja sam otkrila tek kad sam već vježbala, tj. kad je Anci pisala o tome... tko zna, možda ju imam još iz prve trudnoće :češkasepoglavi:

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

i ja sam (valjda) imala dijastazu
    imala sam taj vražji bruh. dijastazu sam nedavno provjerila kod dr. sportske medicine i nema je, sve je ok.

stojeći trbušnjaci su super! ja volim shaunove, baš bih ih mogla ubaciti koji put.

kavofob, pitala si me za zwow-e... uglavnom, dani su mi koma, koma! sljedeći tjedan mi dolaze svekrovi pa možda bude lakše jer ću manje trčati okolo. ne znam.

tako da si ja izaberem 4 vježbe svako jutro i napravim tri runde. za odabrati zwow treba i vremena pa to ne stignem. mislim da sam zadnji dobar vidjela 9 ili 10?

jutro sam recimo radila:
    1. side planks- 10 svak strana
    2. jump squats- 20
    3. knee touches sa sklekom (dodirneš iz planka jedno pa drugo koljeno pa se spustiš u sklek)- 10
    4. side lunges (ono skakajuće)- 20

ovo je trajalo oko 15 min, nisam štopala, al sam skoro zakasnila odvesti djecu u školu :D

samo dodatak: jutarnje vježbanje mi je preporod! poslije sam mirna. eventualno ubacim vijaču ili neku tabatu. ili ako vodim dijete na aktivnost, trčim natrag poslije, ne hodam :manijak:
    Posljednje uređivanje od Anci : 21.11.2013. at 10:57

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

dakle jučer zwow76 i zshred 5.
    sve se cijedilo. to je 24 minute. ali ubijen si ankon toga. skroz.
    probajte.
    zwow 76-tabata, dakle svaku radiš 20 sek, nakon toga 10 odmaraš. po dvije se izmjenjuju 4 puta, što je 4 minute, pa se ide na sljedeće dvije.
    Part-One: 4 minutes (each exercise 4 times)
    • Side-to-side 'Step-Ups' (on a chair)
    • Chair hops

Part-Two: 4 minutes
    • Plank hops
    • Knee hugs

Part-Three: 4 minutes
    • Jump lunge kick-ups
    • Sumo Chair

zshred5

50 sec jump rope
    50 sec jump lunge kick ups
    50 sec jump rope
    50 sec mc
    50sec jump rope
    50 sec pistolsa
    50 sec jump rope
    50 sec sumo squat-side kicks
    50 sec jump rope
    50 sec 3 jump lunges+dynamic push up
    50 sec jump rope
    50 sec prisoner get up

između svakih 50 sec, 10 sec odmora

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

sasa, probat ću ovu tvoju kombinaciju za vikend

danas sam uspjela napraviti 2 zgiba. mislim, radim ih stalno, kad god uđem u kuhinju... ali danas prvi put 2 u komadu. još da prodišem dok ih radim al ok, tako sam i sa sklekovima, na početku uopće nisam disala, sad dišem pravilno.

bole me neki mišići od zgibova postrance ispod ruku, do sad nisam znala da ih imam

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Kavofob, jesi radila ovaj? Ja sam ga nekoc davno :D i nadam se da cu se uspjeti probuditi na vrijeme sa ga napravim sutra.
    Zwow 59, odlican je!
    http://litealloy.com/workouts/669

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

ja ću samo prijaviti da sam prihvatila izazov sa čučnjevima.
    penzionerski, pola doze.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Anci, nisam... radit ću ga sutra ujutro ako se probudim na vrijeme

Bravo anamar... neka je i penzionerski

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja sam radila 59, više puta. ok je. danas 72.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

posljedice mog vježbanja se vide i na mojoj djeci
    jučer mlađa (7g) dovuče yoga mat i počne raditi burpeeje , a danas su obje radile tabatu sa štopericom na ajfonu
    i viču jedna drugoj: high knees!

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    Anci, nisam... radit ću ga sutra ujutro ako se probudim na vrijeme

Bravo anamar... neka je i penzionerski
    hvala na podstreku.
    inace, redovito pratim topic, ali manje redovito vjezbam. ima nesto objektivnih i nesto subjektivnih razloga zbog kojih sam neredovita. no ovaj mi se izazov jako svidio pa cu pokusati ustrajati.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    i viču jedna drugoj: high knees!

zakon

Storma, jesi čula anamar?

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

uh, što prije priznam, prije kreće oprost
    zabrljala sam s jillian, krenulo ovo pa ono, pa krenulo zabušavanje. planiram se vratit. sutra. (zvuči loše, jelda..). obećajem sutra prijavak nastavka
    ali sam se i ja ubacila u izazov s čučnjevima pa sam odma više zadovoljna sa sobom. nisam na vrijeme vidla pa mi je danas tek drugi dan (ili već, ovisi kako gledaš ). prvi dan odradila - na poslu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja zadnje vrijeme štrajkam (posao, službeni put u Sarajevo, i tako samo isprike), navečer jedva držim oči otvorene i nikako se prisiliti na vježbanje. Zadnja dva dana sam ubacila kavu poslije posla pa sam nekako ornija . Sad sam napravila 1. dan čučnjeva.
    I obećajem da ovaj vikend opet krećem s vježbanjem.
    Posljednje uređivanje od larmama : 21.11.2013. at 23:21

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

18:58
    Valjda cu stici na posao

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

svaka cast!

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Jutros T25 beta rip't cyrcuit - po mom guštu daleko najbolji od svih do sad. Radila sve sa utezima 2x4kg. Vrlo dinamičan.

htjela dodat
    Posljednje uređivanje od Danči29 : 22.11.2013. at 07:20

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

zwow 59 - 18:27 ( nemam onu poluloptu pa sam radila po 50 dubokih skejtersa)

zwow 56

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Jos si poslije napravila 56??
    Bravo!
    Ja nema sanse da bih mogla.
    I šišaš me u vremenu. Do sljedeceg puta

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja sam jučer bila tako krepana nakon posla, najrađe bi zaspala na kauču (ali ne mogu naravno, jer je mala odspavala
    svoje u jaslicama i skroz je orna), i znala sam da moram odvježbat da me digne. I jesam, i nakon toga sam
    uspjela i brdo posla po kući pozavršavati. Sad već s priličnom lakoćom radim l2, prelazim uskoro na l3, al mi se taj čini lakši od ovog. Nakon toga...ne znam
    što..insanity me vuče, ali nisam sigurna jel to pravi korak nakon 30 ds?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Anci, jesam, umorilo me, ali mi je nekak bilo prekratko samo to, a 56 mi je zakon... kratko i slatko, a uznojim se skroz.

Idući put radim sporije, def. Istegnula sam si rame na onim mc jer sam se u brzini previše izvinula.

Dijana, malo je, probaj Ripped in 30 u kombinaciji sa 6w6p prije Insnityja.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

I meni se malo poremetio ritam: bila u srijedu u Zagrebu pa nisam vježbala. Danas mi po rasporedu ide w3, a sutra ću probati odraditi i w4 i c1 (ne zaredom ) tako da mi nedjelja ostane rest day. I s tim sam gotova prvu fazu. Sigurno ima prostora za unapređenje (onih par vježbi koje se baziraju na fleksibilnosti) ali svejedno idem dalje. Em nema šanse da u doglednoj budućnosti postanem tako fleksibilna, em mi se w3 nikako ne sviđa. Valjda me neće kolpat srce kad krenem s drugom...

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

w5 i w6 su znatno, znatno teži od w1-w4. nemoj se šokirati... ako ti bude preteško, možeš još malo produžiti w3-w4-c1 kombinaciju

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Javim se s dojmovima sredinom idućeg tjedna... Ako budem živa.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Budeš, no worries

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

sasa, odradila sam tvoju kombinaciju

zwow 76 - do sad nisam radila tabate, ova mi je izazvala metalan okus u grlu, ne sjećam se takvog napora odavno

zshred 5 - omg, zwow 56 je mila majčica naspram ovog. kupam se u znoju... ne moram ni reći da mi je već na mc bilo dosta svega, a tek je počelo

a još sam radila i modifikacije - pistolse do stolice i od stolice, high knees ne znam koliko su bili high svih 50 sec, a one zadnje prisoner get upse sam teturala

odličan trening, idem sad baciti neko pošteno istezanje i pod tuš

daj prijedloge za dalje...

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Baš ste vrijedne. Odustala sam od vježbanja doma. Idem odjednom na dva treninga. Bodyweight i kbell, dva puta tjedno. Ubijem se, ali nisam pod upalom, znači kapaciteta imam.
    Možda se priključim čučanj izazovu.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

palčice, ne znaš kako ti zavidim. ja bih se taaako rado maknula iz kuće... ali u dogledno vrijeme nema šanse.

ajde, požuri s priključivanjem, već smo odmakle na 90

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Bale Betmen i čučnjevi

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Hoću, danas se priključim, mada ionako na treninzima odgulimo velik broj čučnjeva.
    Nema veze sa vježbanjem (ili ima) ali video mi je jako dojmljiv - o percepciji našeg izgleda http://www.upworthy.com/2-people-des...ene?g=2&c=ufb2

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

palčice, genijalan video, kradem za fejs

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

odličan video! Hvala palčice!!!
    btw. bodyweight+kettlebell jedno za drugim? Svaka čast!

Danas odrađen T25 beta dynamic core. Prvi dio mi je bio laganini i bašsam se pitala kako to, a onda.....uff
    Sinoć sam bila puna negativne energije i nisam znala što sa sobom pa sam to odlučila izbacit i krenula sa Tatianninim vježbama i ispalo je 2 runde po 15 ponavljanja: squat & knee up, back lunge & knee up, squat jump (sve 3 vježbe sa bv 14kg) pa još 2 runde isto 15x svaku stranu: bodyweight side lunge & knee up - back lunge & knee up, RDL (12kg girja). Danas imam baš lijepu upalu. Nisam radila već davno sa većim težinama (od kad sam počela T25).

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ne znam kako ostale stoje no meni nakon što sam na nogama od 6 ujutro u 21 bude zaista teško pratiti uvijek što se od mene na treningu očekuje pa umjesto 30 sek. čučnjeva ja ostanem u čučanj izdržaju i sl. Fizički mogu izdržati oba treninga. Baš mi treba više koncentracije nego drugima.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

palčice, meni je najgore vježbat navečer. Ne samo da mi je fizički najteže nego sam već i psihički iscrpljena pa i ja teže pratim, sporija sam i tako. Al ono najgore je da kasnije ne mogu zaspati nego se vrtim do kasno u noć i onda taj umor vućem cijeli tjedan. Jedina iznimka mi je strech, njega odradim navečer namjerno i nakon njega ćorim ko top
    danas odrađen double day: upper+speed 2.0. Upper mi je baš ok bio. Al ovaj speed mi nikako ne sjeda pa ne sjeda. Uglavnom, umorna sam ko pas. Sutra odmor...

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

I meni je navecer koma!

Ovaj vikend sam uzela odmor. Sad sam se vratila sa slavonskog kirvaja i ne pada mi na pamet vjezbati
    Posljednje uređivanje od Anci : 24.11.2013. at 19:21

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ja sam do sada u pravilu vježbala navečer... sve do susreta sa Zuzkom nedavno. Ona mi totalno paše ujutro i dovoljno je kratka da curka ne šizne.

Preporodila sam se od kada vježbam ujutro, cijeli dan sam super raspoložena... nadam se da će mi preći u naviku jer me topla dekica nekad povuče da se čvršće zamotam umjesto vježbam

Anci, sigurno samo zdrava klopa, jel

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •