Stranica 24 od 581 PrviPrvi ... 1422232425263474124524 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,151 do 1,200 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

e da i još sam nešto zaboravila...vlazna sam, onako vodenkasto, s komadićima utrića koji su se otopili. moram stalno imati dnevni uložak. jel vama tako bilo u počecima?
    twister...pregled je bio prošlo ponedjeljak kod soc ginekologa usput kad sam išla na briseve, pa mi je kod mog privatnika gdje mislim voditi trudnoću do kraja bilo bezveze ići ovaj tjedan. mislim da ću se naručiti krajem idućeg. misliš da je potrebno zbog ovih bolova javiti se?

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

ako ne možeš spavat od bolova onda pravac hitna,a za taj iscjedak ne znam,ja sam utriće pila jer mi je bilo jednostavnije i nisam imala nikakve nus pojave

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

anđeo...ma spavam ko beba i funkcioniram super. nisu to bolovi koji su neizdrživi, ali ono osjetiš da se nešto događa unutra.
    iscjedak misim da nema samo s utrićima veze jer je onako vodenkast i samo odjednom dođe povremeno. stalno imam dnevni. boja bude onako bjelkasto žučkasta jer se naravno pomiješa s mokraćom

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Apsu prvotno napisa Vidi poruku
    Odjeća za bebu je u ormaru. Torba za rodilište spremna. Kolica čekaju prvu vožnju. Sling čeka prvo nošenje. Platnene čekaju prvu kakicu. Krevetić čeka prvo spavanje.. Mama čeka prve trudove. A termin za mjesec dana!!! Ak ja ne puknem neće nitko, muči me žgaravica po noći, oko 4 sata sam preslagivala ormare, ne mogu ležat jer me bole bokovi, ne mogu sjedit jer me bole kosti, ne mogu hodat jer me još više bole.. Šta ću ja radit još mjesec dana, stvarno ću puknut na mozak od čekanja .. maloprije sam kistićem za vodene boje hodala po cijeloj kući i farbala ako slučajno ima negdje neki flek na zidu.. Ja se sebe bojim
    Odllično

jejja, meni je hormonalni vrtuljak krenuo tek kasnije. Mogao me i zaobići, da se mene pita.

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Least da, vodenkasto je unutra kad stavljam utrice skuzim da je bas mokro,vodenasto.. al kazu mi frendice koje su trudne da je i njima znalo bit tako, dok nema miris i cudnu boju nema brige.. moj pregled je sutra zbog hematoma, ne krvari vise ali prosli tjedan je jos bio tu poprilicno velik.. tako da mirovanje i visak vremena+nedostatak simptoma=paranoja..

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

ne brini draga...bit će to sve super.mene sad s nogu lošiji nalaz urina..piše dosta bakterija u urinu, sad ne znam jel može biti zbog utrića da nije čist

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

hm ne znam moze li biti od utrica... pitaj na temi ''pitanja forumasicama med.struke'' sigurna sam da ce ti curke sve rec i maknut tmurne misli

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Least, pisala sam tamo - ja sam 2 puta imala puno bakterija i leukocita, a urinokultura čista. Znači bez urinokulture ne možeš ništa znati

MajaPOP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Cure moje, nisam se javljala, jer sam u teskoj brizi. Naime od prije 7 dana dupla ne raste kako bi trebala (ne duplira se), a na UZ dr vidi samo GV (promjera do 10mm), dok se zumanjcana samo nazire. S vremen ana vrijeme mi se na papiru pojavi neki blagi smedjkasti trag pa sam kad sam prvi put to ugledala prestala sa terapijom misleci da je sve gotovo (toliko sam roga nazalost prosla..ovo je 6. trudnoca). U ponedeljak sam otisla da ugovorim kiretazu, jer ne krece samo, dr trazio da izvadim betu (bila je oko 7600, a trebala je biti 10500), kaze da cekamo jos 7 dana, da uz odgovara 4, a ne 6 nedelja koliko je kalendarski po ciklusu. Znam da trebam ne gubiti nadu, ali obzirom da sam svasta prosla do sada, mislim, osjecam, da nije dobro...
    Da li postoji ikakva sansa da beta ne mora da se duplira, da sam odmah po zacecu mogla imati betu od 80 i da moza, mozda, ipak ima nade da sve bude dobro? Inace-primam ponovo Fragmin na 12h, Pregnil svaki drugi dan, Prednisol 10mg i Utrogestan 3x200.
    Hvala svima sa slicnim iskustvom sa svim vrstama savjeta!

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Nemam iskustvo, samo saljem puno ohrabrenja .. Nadam se da ce biti sve u redu

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj MajaPOP prvotno napisa Vidi poruku
    Cure moje, nisam se javljala, jer sam u teskoj brizi. Naime od prije 7 dana dupla ne raste kako bi trebala (ne duplira se), a na UZ dr vidi samo GV (promjera do 10mm), dok se zumanjcana samo nazire. S vremen ana vrijeme mi se na papiru pojavi neki blagi smedjkasti trag pa sam kad sam prvi put to ugledala prestala sa terapijom misleci da je sve gotovo (toliko sam roga nazalost prosla..ovo je 6. trudnoca). U ponedeljak sam otisla da ugovorim kiretazu, jer ne krece samo, dr trazio da izvadim betu (bila je oko 7600, a trebala je biti 10500), kaze da cekamo jos 7 dana, da uz odgovara 4, a ne 6 nedelja koliko je kalendarski po ciklusu. Znam da trebam ne gubiti nadu, ali obzirom da sam svasta prosla do sada, mislim, osjecam, da nije dobro...
    Da li postoji ikakva sansa da beta ne mora da se duplira, da sam odmah po zacecu mogla imati betu od 80 i da moza, mozda, ipak ima nade da sve bude dobro? Inace-primam ponovo Fragmin na 12h, Pregnil svaki drugi dan, Prednisol 10mg i Utrogestan 3x200.
    Hvala svima sa slicnim iskustvom sa svim vrstama savjeta!
    Ovak,ja ti mogu reći da se beta nije baš bog zna šta pravilno duplirala, posebno ne svakih 48h koliko bi kao trebala,više zapravo svaka 3 dana je bila pravilna te je bila niska na početku ali kasnije smo skužili da je to zbog zakašnjele ovulacije. E sad, jeli to slučaj kod tebe,stvarno neznam, ali držim fige da sve bude OK!

MajaPOP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Nanimira, hvala ti.

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

MajaPOP, držim fige da sve ispadne dobro ~~~~~~~~~~~~~
    Sve znaš, sve opcije su otvorene... Držite se!

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Pozdrav cure!
    Nova sam pa se nadam da sam s temom na pravom mjestu.
    Ovo je moja druga trudnoća, 10tj. (prva je završila spontanim ).
    Zbog svog tog prethodnog iskustva, ne mogu vam objasniti koliki su sada moji strahovi.
    Stalno se nešto gledam i analiziram sve moguće znakove i simptome (jer ako mi jedan dan nije mučnina kakva je bila dan prije uhvati me strašna panika).
    Tako sam se ovaj vikend nešto nevezano naživcirala da sam neutješno plakala (što mi nije svojstveno), a onda sam se sjetila da možda to može našteti bebi pa sam još više plakala jer sam se bojala da sam nešto loše napravila. Nešto potpuno iracionalno, posebice taj strah koji osjećam.
    MM se naljuti jer nekad počnem njega strašiti svojim strahovima
    Imam pregled za tjedan dana i imam osjećaj da ću do tada poludjeti od brige.

Molim vas pomagajte!!
    Hvalaa puno!!

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Iako znam da je glupo i bezvezno, ja sam skroz zabrinuta za svoje kile od kad ležim. Ispada da svaki tjedan dobijem jednu, ili tu negdje... ogtt nisam još radila, ali doma izmjerim šećer i to je uvijek u redu. Očito je to od ležanja. Pa kolika ću onda biti za porod, još preko 10 tjedana imam...uf...

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Iako znam da je glupo i bezvezno, ja sam skroz zabrinuta za svoje kile od kad ležim. Ispada da svaki tjedan dobijem jednu, ili tu negdje... ogtt nisam još radila, ali doma izmjerim šećer i to je uvijek u redu. Očito je to od ležanja. Pa kolika ću onda biti za porod, još preko 10 tjedana imam...uf...
    ja sam bez ležanja do 28-og tjedna dobila 15 kg ( ) a evo me sada na 34+5 sa 18kg plusa... Prije sam očito pretjerivala sa slatkim, čim sam smanjila slatko sredile su se i kile.. Al nije mi nigdje odlazilo osim u trbuh.. Svaka žena je priča za sebe, možda je nama baš normalno za naše tijelo da dobije više nego što piše

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam prije jela više slatkog nego sad. Nemam uopće neku veliku želju. Ali valjda je to tako u ciklusima, tko zna...

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Majo, nemam iskustva, ali šaljem puno dobrih želja da bude sve u redu.

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Sorry na smetnji, samo mi pomoć treba..nikako da uspijem objaviti komentar, nova sam :D
    vidim tek sada na stranici 22 da je stavljen nakon par dana što sam ga napisala, al valjda nitko nije vidio pa nisam ni dobila odgovor..

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

majo,ni moja se nije skroz duplala kak je trebala,dr. me izludiovadila sam je 4 puta,vidi u potpisu ,pa ipak smo sa 5+5 čuli srčeko,danas smo 8+2,bebica raste,još da nema hematoma koji se ne smanjuje bilo bi super..uglavnom želim ti da na slijedećem ultrazvuku bude sve u redu

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Di je Nanimira

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

vjerojatno preslaguje ormare po bolnici ja se iskreno nadam da je rodila i da uživa sa svojom bebicom

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ma nije... Valjda bi nam najavila stogod

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Predugo je nema nekak, ja se isto nadam da je rodila i da se sada mazi Mislim da meni nekak nebi bilo do pisanja na forum kad bi napokon došao taj dan, jurila bi sva sretna u bolnicu haha

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj lberc prvotno napisa Vidi poruku
    majo,ni moja se nije skroz duplala kak je trebala,dr. me izludiovadila sam je 4 puta,vidi u potpisu ,pa ipak smo sa 5+5 čuli srčeko,danas smo 8+2,bebica raste,još da nema hematoma koji se ne smanjuje bilo bi super..uglavnom želim ti da na slijedećem ultrazvuku bude sve u redu
    Evp ja po treći put pišem..pojma nemam možete li vidjeti moje prethodne postove, ali nisam dobila nikakve odgovore

Pozdrav cure!
    Nova sam pa se nadam da sam s temom na pravom mjestu.
    Ovo je moja druga trudnoća, 11tj. (prva je završila spontanim ).
    Zbog svog tog prethodnog iskustva, ne mogu vam objasniti koliki su sada moji strahovi.
    Stalno se nešto gledam i analiziram sve moguće znakove i simptome (jer ako mi jedan dan nije mučnina kakva je bila dan prije uhvati me strašna panika).
    Tako sam se ovaj vikend nešto nevezano naživcirala da sam neutješno plakala (što mi nije svojstveno), a onda sam se sjetila da možda to može našteti bebi pa sam još više plakala jer sam se bojala da sam nešto loše napravila. Nešto potpuno iracionalno, posebice taj strah koji osjećam.
    MM se naljuti jer nekad počnem njega strašiti svojim strahovima
    Imam pregled za tjedan dana i imam osjećaj da ću do tada poludjeti od brige.

Molim vas pomagajte!!
    Hvalaa puno!!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

lili po meni strah radi dodatni strah! ja sam osobno panicar po prirodi i dugo vremena mi je trebalo da neke stvari prebrodim. Nemoj strahovati jer time situacija postaje jos i gora nego sto vec jest, nadam se da imas nekokoga tko me ser mozes povjeriti da ti olaksa situaciju.I nemoj nabijati krivnju na sebe!Nami nam je rodila, bas mi je drago zbog nje!!

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Lili tvoj strah ti je trenutno najveći neprijatelj. Jasno je da si uplašena zbog prvog spontanog, ali moraš pronaći način da taj strah minimiziraš. Naravno da smo sve mi zabrinute tijekom čitave trudnoće, to jest normalno, ali previše ipak šteti. Vjeruj u sebe i svoju bebicu. Ova trudnoća nema veze s prošlom, i spontanim. Kad te uhvati strah i panika, pokušaj prebaciti misli na nešto drugo, pusti glazbu, pjevaj, gledaj TV, pričaj s dragim, odi na kavu s prijateljicama, ispuni si dan...ako treba onda popij i nešto za smirenje (iako to zadnje preporučam ) i samo hrabro do idućeg pregleda.

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

znam da je, al nekad ga uopće ne mogu iskontrolirati..
    Ma zapravo se većinu vremena osjećam dobro i sretno i zaista uživam..al kad me uhvati
    Čitala sam vaša iskustva ovdje pa pretpostavljam da kao i svima tako i meni hormoni odrade svoje..

Svakako jedva čekam ponedjeljak da se uvjerim kako je sve u redu i da mogu opušteno u drugo tromjesečje

Pridružujem se čestitkama za Nami..

twister avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

juuuupii jee za Nanimiru, divnoo! Prvi put "prisustvujem" da se neko sa foruma porodio...bas lijep osjecaj. Sve cestitke, a nadam se da ce se uskoro oglasiti i novopecena mama .
    Lili, potpisujem sve sto je Muma napisala. Najbitnije je skrenuti paznju sa "losih misli"...meni,koja sam skoro stalno sama,pomoglo je ono "antipatetika"...doslovno sama sebi znam rec " saberi se,koji ti je q'. Je l se trenutno desava nesto lose? Ne! E onda problem nije trudnoca,problem se ti.... Itd" Nekad upali,nekad ne..ali pokusavaj...na kraju, na redoslijed stvari i sudbinu,ko u nju vjeruje,ne mozemo pretjerano uticati. Daj maksimalno od sebe...i na fizickom i psihickom polju...i osjecaces se bolje. Ja sam recimo totalno prestala da placem, i ako mislim da je to dobar ventil, ali od placa dobijem kontrakcije...Cuvaj sebe,tako cuvas i bebicu. I pokusaj sa laganim dubokim disanjem, nos- usta, da malo "nahranis glavu" kiseonikom...dobro je za depru i anksioznost..

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj twister prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam recimo totalno prestala da placem, i ako mislim da je to dobar ventil, ali od placa dobijem kontrakcije...
    joj, ne bi mi trebalo biti smiješno, ali stvarno fora savjet
    pokusaj sa laganim dubokim disanjem, nos- usta, da malo "nahranis glavu" kiseonikom...dobro je za depru i anksioznost..
    Baš sam htjela reći da za one koje su na mirovanju makar da pokušaju neke „aktivnosti” disanja, a one koje mogu u šetnju neka se bave „sportom” . To podiže raspoloženje a i održava tijelo u kondiciji.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam danas sva nikakva, sve me boli od lezanja. Jedva cekam da mm dode od svojih,pa barem da vidim neke nove baby stvari

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Vrci bit će bolje kad ugledaš sve te stvarčice A onda te nek mužić malo i izmasira. Ja kažem svojem da mi izmasira lijevi bok i nogu i onda toliko cvilim da mu mičem ruke s mene koliko boli...pa mu kažem da me samo malo pomazi tud Javi kaj je bebo dobio
    Posljednje uređivanje od Muma : 24.11.2013. at 13:40

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Haha tako i ja. "Daj me masiraaaj" pa onda " au au boli, nemoj, slabije" :D

Vidjela sam preko skypea jucer, rucnik, posteljine, sasili ono za staviti na stranicu kindica sa dzepovima, za bocicu, dudu i tako... neki plisanci.
    Eto mali lupa na sam spomen

Kad imas iduci pregled?
    Mene mm pitao jel moj ovaj tj, on bi opet gledao bebaca na uzv...

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

U utorak se gledamo A vi? Ja malo virnem na uzv a onda u tišini molim da čujem pristojne brojčice. Prošli put sam zaboravila čak i sličicu tražiti A više mi je i bzvz stalno ju ispitivati za tu sličicu a ona se ne sjeti. Ali nema veze, dok je sve ok...bit će sličica kad se rodi

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Mi se gledamo u srijedu.. Isto jedva čekam čuti kako napreduje jer mi zadnji puta uopće nije rekla.. a što se tiče sličice, nisam ju dobila već dugo, pa sam nekako zaključila da je možda prevelik pa se više ni ne može vidjeti na sličici..

Kupila sam si jučer jastuk za trudnice/dojilje, i ne znam kaj sam čekala do sad i mučila se s nekakvim jastučićem među nogama koji mi je kao pomogao.. Nikad nisam bolje spavala! Prekrasna stvar

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mi idemo iduci utorak, 3.12.
    Uvijek dobijemo sliku, jednom je zaboravio pa sam pitala. Zadnji puta sam odmah nesto komentirala da se nadam da ce malac pozirati za fotku, tako da je zaboravio, sjetio bi se da to mora raditi.

Inace ja uvijek na ekranu (na zidu ispred mene) pratim mjere, skuzila sam da dolje desno bude naveden tt za koji nesto odgovara :D ali dr na kraju to upise na neki zaseban ekran i isprinta, pa imam od svakog pregleda te mjere i na uzv slici. I jos to isto prepise u trudnicki karton (ja nemam trudnicku knjizicu). Ne mogu nista fulati

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

joj i ja jedva čekam srijedu da vidim bebača,a možda mi i veli spol

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

mene je izgleda ulovio išijas boli me malo lijeva strana!!

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

snupi, suosjećam. Oko 15 tt sam bila skroz ukočena. Ni makac misam mogla. Ali nije trajalo jako dugo, a doktor je najavio da bi mi se moglo vratiti tijekom trudnoće. Borim se jogom.

Mi u petak na pregled Uvijek dobijemo sličku (dobili smo i dva videa), ali još uvijek nismo uspjeli uloviti lice. Svaki put do sada se skrivala. Imamo jednu jako slatku gdje grli posteljicu, ali je i lice zabila u nju.

Puno nas se gleda ovaj tjedan!

anđeo, tebi je ovaj uzv posebno zanimljiv

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

meni je svaki uzv zanimljiv,dovoljno da vidim da srčeko kuca i da se beba pomiče,ali ovome se veselim jer traje cca 20min tako su mi bar svi rekli,to znači da ću uživati,joj nek snijeg napada da moj ne radi pa da ga uguram na uzv da vidi bebu

twister avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Da se prijavim, i ja imam pregled u cetvrtak... Jeste da sam juce bila u hitnoj, bol kao da mi puca pubicna kost, i nije vezano za trudnocu. Rekoh neka boli onda, izdrzacu. Malo sam umorna,smorena, sesti mjesec lezanja, sjecam se prvog boravka u bolnici, pocetak juna, vrucina...sad vidim dragi oblaci zimsku jaknu, a ja vec skoro trece godisnje doba gledam kroz prozor... Smorena da budem sama i smorena od mirovanja.
    Patetisem.
    Nego, Lulu draga ja sam se dala u analizu zescu,povezanost majcinstva, uterusa, i zenske psihe...neraskidiva veza cijeli zivot, kao ono "smisao pojma- biti zena", i zaista emocije igraju ulogu oko kontrakcija... Ja sam cak poslije jednog fighta sa dragim dobila kontre i prokrvarila, i zavrsila u bolnici. Od tad, sto od hormona, sto od svakodnevnice, znaju mi biti pune oci suza,ali odmah skrecem misli, podjem pjevati na sav glas ili bilo sta drugo. Imam jaku potrebu da se isplacem, izvristim, smijem do besvjesti, ali zaista u visoko rizicnim trudnocama treba drzati uzde nad emocijama...zeznuta stvar.

I da pitam, desna strana stomaka mi je veca i trvdja,pretpostavljam da je beba,ali njega osjetim na lijevoj. I ponekad mi se javi osjecaj vreline,bas na tom uvecanom dijelu, i kao da se spusta prema dole,ta vrelina....zna li iko ista oko tog? B-)
    Veliki zagrljaj za sve

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Bit će puno lijepih vijesti ovaj tjedan. Ja otvaram niz sutra, ali tek navečer
    twister stvarno dugo ležiš. Kak su tvoji mišići i bokovi? Ja bih rekla da ti je to beba Ja točno znam kako je smješten, gdje su nožice...osjećam ih kad mi ih gurne na boku. Ali svejedno, ovisi na kojem boku ležim tako i on jadničak nekako padne na tu stranu

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Muma, da se malac nadebljao.
    I ostalim curama, da budu lijepe vijesti ovaj tjedan (a sigurno ce biti!)

Twister, moj je okrenut vise na D stranu i tocno osjecam ledja kao tvrdji dio trbuha. Ja znam da je bas tako pozicioniran, pa sam sigurna da to nije "trajna" kontrakcija Ali da, nekad je stvarno tesko razlikovati kontrakciju od toga da se beba jako nagura na neku stranu. Kao da upre svom snagom i gura se na neko mjesto. Pitaj slijedeci put doktrora da ti pokaze na tvom trbuhu kako se bebac smjestio. Btw, koji ti je sad tjedan?

Sto se tice hormona, moram priznati da mene nisu shuznuli, bar ne u negativnom smislu. Ono, stanje je dobro. Uglavnom sam samo vise za mazenje. Suze mi idu samo ako vidim nesto tuzno, nekog da place (na TV), neku nepravdu...zato gledam samo romanticne komedije

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ajme twister super se držiš, već 6 mjeseci... Meni je sad 5 tjedana što ležim, mislim, i to mi se čini puno

Ja ne znam kako je moj okrenut, sad već osjećaj micanja baš po cijelom trbuhu. Samo sam jednom dobila krvrgu, čini mi se da se okretao ili nešto takvo. Baš je bio smiješan osjećaj

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Uh lulu-mama ti si dobra. Meni kako trudnoća sve više odmiče, hormoni mi divljaju užaaaasno. Rekla bi da se to počelo dešavati iza 30tt. Svi filmići o palčićima zadnjih dana - plačem pa ni film ne vidim. Jučer sam počela čak plakati kad sam ugledala neku normalnu slatku bebicu, ne znam jel na TV-u ili netu.
    Ja ležim sad 7 tjedana. Ali se tješim da me još malo čeka. Vrci drži se!
    Sutra ću je pitati za sličicu, pa makar je bebo velik i dobijem šaku ili uho na slici

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Ja sam nekako ko lulu mama što se tiče divljanja hormona, tu i tamo me okine plač na nešto tužno ili šta ja znam.. Baš kaže dragi da sam lagana trudnica, ni nekih želja čudnih za hranom nisam imala, niti ga ne napadam bez veze, mislim dođe meni to sve ali nekako iskorištavam ovo vrijeme za samopromatranje i kontrolu nad sobom.. ( jedino ne mogu kontrolirati gniježđenje, jučer sam cijeli dan čistila, danas se pomaknut ne mogu )

Kakve ste sa žgaravicom? Ja ću poludjeti... Prvo me žarilo samo ako legnem na desni bok, na lijevom je nije bilo.. Sad me budi tokom noći u kojem god sam položaju, a ne prestaje ni tokom dana, ne mogu više

twister avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Muma,Lulu,Vrci hvala vam... stanje sa misicima je takvo da sam sva "mlohava" i da nikad nisam imala mrsavije noge,vjerovatno sam malo "atrofirala" jer sam prije trudnoce trenirala kick box ,i imala misice,koji su sad nestali. Kicma me boli i na dodir,a sad pocinju i kukovi . Doktor se brine da ne navucem neku emboliju, pa ko god da miruje,cure,mrdajte bar ekstremitetima. Rukama nogama ramenima,vratna kicma... ja s e bas osjecam kao Jeremija iz Alan Forda .sad sam u 31+3 ... pa da preguram do 32,pa cu onda gurat do 34.
    Ono na desnoj strani,bice da je sporadicna kontrakcija...ne boli,ali zategne. Vidjecu u cetvrtak.
    Trebali smo se vjencati,pocetkom sljedeceg mjeseca, i sad sve odgodjeno...sve na stand by do daljnjeg... ali ok,bice poslije vremena za sve. Cmoka i zagrljaj. Vas(a) Jeremija.

twister avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Apsu, meni pomognu dva-tri gutljaja mlijeka ili jogurta...ali bas mala kolicinA da ne opteretim stomak...valjda neutralise kiselinu. Spavanje sa uzdignutim zaglavljem, ali vjerujem da to sve vec znas... i mali, lagani,cesci obroci...kuhano,nista peceno. Dobro sazvakana hrana...itd itd . A bas je zeznuto,kad "sprzi"u toku noci. Meni krenuli i "gasovi"...pa mislim jbttttt strasno . Kao zivotinja .

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Oh pričaj mi, ko da trule mačke jedem

twister avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Cure,vidim i isijas u igri kod nekih. Samo navalite na namirnice bogatevitaminima B grupe. Ovi vitamini jacaju sam"nerv", i pomazu kod oporavka. Na zalost nista od farmakoterapije nemojte pretjerano masirati bolnu zonu,moze imati kontra efekat, polozaj tijela bi trebao biti na boku, a noga koja boli,"gornja" i savijena u koljenu...taj polozaj uglavnom relaksira misice i nerve.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •