sad mi recite ako prođe ovaj glupi referendum sta to znaci za nas sa neplodnosti, sa mpo, ? vjerujem da planiraju ali kako bi to islo, skupljali bi se opet potpisi ? pa i sam pobacaj me zanima jer nisam ni za to da se zabrani ....
sad mi recite ako prođe ovaj glupi referendum sta to znaci za nas sa neplodnosti, sa mpo, ? vjerujem da planiraju ali kako bi to islo, skupljali bi se opet potpisi ? pa i sam pobacaj me zanima jer nisam ni za to da se zabrani ....
MPO se bojim crvenkapice da ce doci na red kad dodje do promjene vlasti, tad bi opet mogli zabraniti zamrzavanje embrija na nacin da se maksimalno tri jajne stanice mogu oploditi....... a ostatak j.s. ako ih ima - bi isle neoplodjene u zamrzavanje, a to znamo iz proslosti kakvi su sveukupni rezultati bili -unatoc tome sto sad priznaju gotovo svi da se zakona i zabrane nisu u potpunosti pridrzavali.
Trenutno, i dalje prednjaci SDP no ako se situacija cjelokupna u HR ne pocne popravljati, a nema bas izgleda da bude tako, jacat ce oporba pa makar s Karamarkom na celu koji je najomrazeniji politicar po svim anketama. Uglavnom, bojim se da bi HDZ opet mogao dobiti izbore i ne dvojim da ce opet krenuti na MPO.
A skupina ala "u ime obitelji" "i ja sam bio embrij" Vigilare, pa persone ala Corusic, ginekolog iz Petrove koji isto kaze da dijete mora doci NAKON snosaja, da mora biti stvoreno "u saftu ljubavnom"ce sigurno doprinjeti tome svojim uzurbanim i suportivnim radom. Za njih smo ionako ubojice svi mi koji idemo na MPO i koji imamo smrzlice!
e moja Kadauna, kako su ovi krenuli pod ruku s crkvom, mogli bi zabranit potpuno potpomognutu oplodnju, sto bi i bilo zapravo dosljedno ovim "moralnim vrijednostima" iza kojih skrivaju svoje kriminalne aktivnosti.
Građanska dužnost obavljena-glasala PROTIV!!!
Moj je mali grad protiv, malo protiv , ali protiv .
moja uža obitelj skupila osam glasova protiv, ponosna sam na nas!
Imaš i zaštoKao i naši Istrijani. Mene je duboko, duboko sram vlastite zemlje.
A sve ostalo je davno rekao A. G. Matoš, kako primjenjivo i danas
Na vješalima. Suha kao prut.
Na uzničkome zidu. Zidu srama.
Pod njome crna zločinačka jama,
Ubijstva mjesto, tamno kao blud.
Ja vidjeh negdje ladanjski taj skut,
Jer takvo lice ima moja mama,
A slične oči neka krasna dama:
Na lijepo mjesto zaveo me put!
I mjesto nje u kobnu rupu skočih
I krvavim si njenim znojem smočih
Moj drski obraz kao suzama.
Jer Hrvatsku mi moju objesiše,
Ko lopova, dok njeno ime briše,
Za volju ne znam kome, žbir u uzama!
Hajde , ne budute tuzne . Na kraju ce sigurno biti optimisticnih 40:60.
to je prilicno solidan rezultat obzirom na okolnosti.
Moj grad je protiv. I moja županijaI susjedna isto
![]()
svejedno je li 40:60 ili 1:99
referendum je prošao
i to je katastrofa
gledam malo po županijama
http://www.izbori.hr/2013Referendum/...rezultati.html
istarska i pg, jedine protiv (za sada)
zagreb još ima šanse, ali ne nadam se previše
ali neke županije...
80%
uh![]()
moje selo je ko drzava, bravo istrijani i PGZ
u nsaoj kuci scena, mm i ja svaki sa svojim lapotopm, a klinci ledeno doba geldaju![]()
Posljednje uređivanje od spajalica : 01.12.2013. at 20:13
Bravo Ervenik, za mene totalno iznenadjenje.
doduse do sad nisam ni cula za to mjesto ali bravo.
Sist i plakat! Sramota, sramota, sramota!!! Šta je sljedeće??
Pa očekivalo se da će proći. Samo što su prije 3 tjedna postoci bili puno lošiji. Još je dobro i ispalo.
Za je glasalo maltene malo više ljudi nego je potpisalo za referendum.
Alex zbilja me tvoj optimizam iznenadjuje, ali ja moram priznati da sam iznenadjena % koji je izasao na glasanje. mislila sam da ce biti puno puno veci. nekako mi se cinilo da je masinerija pokrenula jako na glasanje i sa jedne i sa druge strane.
Razočarana ali nisam iznenađena.
Drago mi je da je Rijeka protiv. Za moj mali grad još nema rezultata
I moj grad je protiv! Moram priznati da sam baš ugodno iznenađena! Tj. gledam i ne vjerujem
nije svejedno ni to što je odaziv tako slab.
i eto, znala sam kakav će biti rezultat, ali ne mogu si pomoći - pola sam dana proplakala. jad i bijeda.
kakav optimizam?
pa znala sam da će proći za
s kojim postotkom, svejedno
jako je mali broj izašao
sto ne bi trebalo izaći 50% da referendum bude važeći?
taj uvijet je promjenjen prije referenduma za EU, da se ne dogodi da ne prodje zbog male izlaznosti.
http://www.youtube.com/watch?v=ht-l9KQrRjA
komentar s aljazeere
Ja sam šokirana, u mom selu pripadam manjini od 15%
Ipak sam se nadala malo boljem postotku.
Ja gledam i ne vjerujem. Ne pratim puno događaje i atmosferu u hr, ali stvarno sam bila uvjerena da će većina biti PROTIV. Ovi rezultati su žalosni za društvo![]()
Ponosna na moje selo! Na moju Pulu! Na moju Istru! I istovremeno sam jako tuzna jer sumnja da ce ostati na ovome porasla je, i raste dalje...
Uopće ne sumnjam da će ovo dalje. Sve je to dimna zavjesa. I dok se mi bavimo lingvistikom, netko nam s druge strane, po dobrom običaju ove zemlje, prazni džepove, ako uopće ima još koji džep u kojem nije samo slinava maramica.
rezultati su onakvi kakve smo očekivali, iznenađenja nema. moje Primorje i Istra, očekivano totalno drukčiji od drugih![]()
I ja sam ponosna na svoj grad, i na svoju PGŽ.
Iako očekivani rezultati sveukupno, ipak su me malo potresli, ali tako to valjda mora biti.
Nadam se da smo svijesni šta nas čeka dalje, možda ne danas, ni sutra, ali u bliskoj budućnosti sigurno!
Šteta, a moglo je i drugačije...
Kako mala-vilo? Pa vidiš gdje živimo, pobogu!
Prvo su ovi _____ (ubaci sama) na vlasti svojevremeno sjebali zakon o referendumu (to jevaljda smislio netko komme je nivo inteligancije na razini sobne temeprature jer im se stiso š_pak da neće dovoljno ljudi izaći na referendum za ulazak u EU. I onda su im protivnici smjestili genijalnim potezom koji iskorištava taj njihov preyebenoingeniozan potez. A mi to sve plaćamo.
Mislite da će dalje? Ja bih stvarno, ali stvarno da ispadnemo gomilica paranoičnih, hormonalnih mama. Jer kad odvrtim mogući film jeza me hvata...
gledamo ledeno doba
u pauzi reklama za akciju "budi mi prijatelj"
skuplja se novac za djecu sa pp
a danas smo spizdili 50 mil. kuna
znam da taj novac ne bi otišao djeci sa pp
ali nije trebao ni na ovo
O pa sad ćemo spizdit još toliko, čini mi se da je onaj stožer objavio da imaju dovoljno potpisa za referendum o ćirilici...
iskreno se nadam da sam krivo pročitala, da je to neka sprdnja, da su krivo prebrojali, itd...
ja sam posve uvjerena da ide dalje. jedino me drži pomisao da je 35% ipak reklo ne. bila sam danas u društvu većeg broja visokoobrazovanih ljudi mojih godina i nisam mogla vjerovati koje sam sve bljezgarije čula. glavni agument je da ONI pretjeruju, ONI bi djecu posvajali. A najtužnije je što je sve to došlo iz usta žene koja ide na MPO i koja nije sposobna povezati UIO s Vigilare i I ja sam embrij. I koja očito ne kuži da je ona sljedeća.
ja sam se danas na biralištu osjećala kao da ulazim na neprijateljski teritorij. živimo u malom selu i mislim da smo jedini glasali drugačije od većine. to je nekako visilo u zraku cijelo vrijeme tih par minuta koliko smo se zadržali. hodajući kući stiskala sam svoju bebicu u naručju i došlo mi je da zaplačem što raste u društvu u kakvom raste. po prvi puta počela sam razmišljati zašto ostajemo ovdje.
ako sam dobro pročitala, kažu da misle da imaju. Pa danas su se potpisi skupljali pred biračkim mjestom (nisam osobno vidila, ali kad sam došla na glasanje, neka žena je uletila i pitala gdje se glasa protiv ćirilice, pa su joj iz biračkog osbora rekli da je bio štand ispred, ali da su otišli)
ja sam danas išla glasati po najgoroj buri, malo je falilo da me odnese u more, i još skužim da mi je otpuhalo 50kn iz džepa![]()
al nema veze, ja mislim da se isplatilo na duge staze makar nismo pobijedili, nek se zna da nas itekako ima, da se imaju s kim boriti i da ćemo im, ako i bude slijedeće prilike, još više otežati. i svaka čast PGŽ!![]()
Jako sam tužna zbog svijesti naše zemlje, ali sam ponosna na vas cure ovdje i na sve ljude koji su napravili ovih 30 i nešto posto.. I to je veliki pomak, prije nekoliko godina bi to bilo puno manje, a za nekoliko godina bi rezultat bio obrnut.. Ide sporo, ali kad tad će pobijediti jednakost i ljubav, mržnja jednostavno nema smisla![]()