Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2344

Tema: odgoj pasa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Pinčevi su stvoreni za agility. I mi ćemo ići, ali nakon što napuni godinu dana.
    Ovaj ples jest fora, ali i meni je to pomalo cirkuski.
    Što se tiče brnjice: Eci, svaki dan viđam pse po centru i ni jedan nije imao brnjicu. Jedino za ulazak i vožnju u tramvaju navodno treba i knjižica i brnjica i karta za psa.
    Nisam probala pa ne znam kako to funkcionira u praksi.
    Mi našeg Bobbya nosimo u transporteru i tako se vozi u autu, a tako bih ga i u tramvaj unijela da treba.
    Što se tiče odlaska u restorane i kafiće, mi našeg psa vodimo bez problema. Prvo, naravno pitamo i nikad nas nisu odbili. Ali on je fakat mali i nisam sigurna da li bi isto bilo da je Bobby kojim slučajem njemačka doga?!? Ne vjerujem da bi nas onda svugdje puštali.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Pinčevi su stvoreni za agility. I mi ćemo ići, ali nakon što napuni godinu dana.
    Ovaj ples jest fora, ali i meni je to pomalo cirkuski.
    Što se tiče brnjice: Eci, svaki dan viđam pse po centru i ni jedan nije imao brnjicu. Jedino za ulazak i vožnju u tramvaju navodno treba i knjižica i brnjica i karta za psa.
    Nisam probala pa ne znam kako to funkcionira u praksi.
    Mi našeg Bobbya nosimo u transporteru i tako se vozi u autu, a tako bih ga i u tramvaj unijela da treba.
    Što se tiče odlaska u restorane i kafiće, mi našeg psa vodimo bez problema. Prvo, naravno pitamo i nikad nas nisu odbili. Ali on je fakat mali i nisam sigurna da li bi isto bilo da je Bobby kojim slučajem njemačka doga?!? Ne vjerujem da bi nas onda svugdje puštali.
    da bi pas trenirao agility mora imati polozenu napredni stupanj poslusnosti. znaci ne moze svaki pas samo upasti i raditi agility ili spasioce, trazi se visok stupanj socijaliziranosti, vodljivosti i poslusnosti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •