Stranica 25 od 33 PrviPrvi ... 152324252627 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,201 do 1,250 od 1607

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 3. dio

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

a ja se sad osjećam baš jadno i suodgovorno i imam neki šugav feeling da je emsa zbog mene zaradila ban, a samo mi je htjela pružiti potporu i stvarno ne vidim čime je to koga uvrijedila

bome su na nekim temama padale i teže riječi, ponegdje je bilo čak i osobnih prozivanja pa nije bilo ovakvih kazni. ne znam kakvi su to kriteriji, ali znam da ubijaju volju za bilo kakvom konstruktivnom raspravom.

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

u nevjerici sam zbog emsinog bana.
    ta je odluka sasvim bezveze.

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Bodulice, svako dobro. Ja se osjecam posrano jer je opet netko drugi za mene odlucio da mi treba ciribu ciriba blagoslov kuce i stavio me pred gotov cin uz cestitku koja nas je dosla 200 kn

darva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj anamar prvotno napisa Vidi poruku
    u nevjerici sam zbog emsinog bana.
    ta je odluka sasvim bezveze.
    x

Citam i ne kuzim je li to zato jer se misli da je mislila na forumski prostor ili na stanje u drzavi? Za ovo prvo po meni je jasno da nije mislila, bodulica se požalila da ima "problem" sa svojim odnosom sa crkvom(vjerom), pa nema forum veze s tim. A ako je dobila ban jer je tako opisala stanje u drzavi zadnjih mjeseci, hm, tolika osjetljivost mi je bas cudna.
    Bodulice, nemoj se sad gristi i zbog ovoga . Drzim ti fige
    A na temu bakalara i tradicije, ja nemam nikakve traume ni dileme, zuska nisi jedina, u mojoj kuci se nikad nije spremao bakalar. Zadnjih par godina dobijemo bakalar na poslu pa ga zahvaljujuci tome i kuham, svi u kuci ga vole. Ove godine mi je to bas nekako pasalo, da nisam uvijek drustveni odmetnik

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

I jos svimbam Cvijetu, i iako bih inace se slozila da je zagadjivanje zraka ruzno receno, danas sam osjetila sto se dogodi kad si previse pristojan, po mm-ovim rijecima najvise me boli sto se moja pristojnost ne postuje.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Žao mi je za ban. Tko li se toliko našao uvrijedjenim da je prijavljivao neki post (koliko sam shvatila, ne znamo što je u pitanju)?! I odakle taj mazohizam u pracenju teme na obicnom poluanonimnom forumu koja nekog nervira. Ne bi me vise nista natjeralo niti da otvorim odgoj u duhu vjere niti da obrisem neke nickove iz filtera.

Inace, bila sam bolesna neki dan. Ostala sam sama i onda sam pogledala onaj filmic o bic kemijskim olovkama za zene. Pa sam krenula po youtubeu gledati Ellen DeGeneres. Bas me zabavilo i sigurno doprinijelo mom dobrom raspolozenju. Zahvaljujem na linku.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Zapamtila sam jedan filmic s Ellen, kada razgovara s Gladys, 88godisnjakinjom iz Teksasa telefonom. Pita ju sto misli o gay brakovima, a veli Gladys da kada bismo svi pjevali istu melodiju da nikada ne bismo postigli harmoniju. Bas je to neka poeticna bakica iz Teksasa.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

A evo nas opet na Ustavnom sudu sa ZO:
    http://m.tportal.hr/vijesti/306807/Z...vnom-sudu.html

darva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

I ja zahvaljujem na linku Anđe i Roka Svaki put se nasmijem i oraspolozim, Borbena ponocka je legendarna epizoda, ne znam sta se moze mjeriti s njom

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Piše u Novom listu:
    "Primarnu ulogu u odgoju djece, kada je riječ o filozofskim ili vjerskim uvjerenjima, trebaju imati roditelji, smatraju u udrugama, a to je ono što Ministarstvo programom zdravstvenog odgoja prema njihovu mišljenju narušava."

Dakle roditelji trebaju imati glavnu ulogu kad su vjerska uvjerenja u pitanju. Je l to nije pravi put za vracanje vjeronauka u crkvu?

"U 4. modulu se iznose kvaziznanstvene činjenice, nameće se rodna ideologija koja je prihvatljiva djeci agnostika i ateista, ali ne i vjernika, omalovažava se vrijednost braka i obitelji i uvodi bezvrijednosni pogled na spolnost, smatraju GROZD i Reforma."

Umjesto da se slijedi opcepriznati znanstveni pristup uvazene americke znanstvenice i rkt crkve koja je tradicionalno otvorena znanostima.

Nisam cula da se za blagdane odrzala neka misa kod nas za Giordana Bruna. Kako svake godine Pavelic ima tu cast? Je li to zbog toga sto za njega fakat treba moliti cijela zajednica, a Bruno je bio mucenik pa je na safe side?

Malo mi teze kvotat s mobitelom.
    http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvat...en-na-preodgoj

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Samo podsjetnik tko je Tebartz van Elst - limburški biskup koji si je uredio svoj "dom i ured" za 31 milijun eura. Onaj koji u biznis klasi leti u Indiju na susret sa siromasnima. Zadrzan je dulje u samostanu gdje je pod istragom njemacke katolicke crkve, zbog neocekivano velikog broja racuna koje treba provjeriti.
    "Die Verzögerung sei auf eine unerwartet große Zahl von Rechnungen und Unterlagen zurückzuführen, die zu prüfen sind. Tebartz-van Elst war wegen des auf mindestens 31 Millionen Euro veranschlagten Baus heftig kritisiert worden. Ursprünglich hatte das Projekt nur fünf Millionen kosten sollen. Zahlreiche Sonder- und Umbauwünsche des Bischofs verteuerten es."
    http://mobil.zeit.de/politik/deutsch...ission-bericht
    Sad imaju problem da im se smanjio broj donacija zbog rasipnistva. Toga se nasi ne moraju bojati. Njih stiti ugovor sa Svetom stolicom od svih zala.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam cula da se za blagdane odrzala neka misa kod nas za Giordana Bruna. Kako svake godine Pavelic ima tu cast? Je li to zbog toga sto za njega fakat treba moliti cijela zajednica, a Bruno je bio mucenik pa je na safe side?
    Da pojasnim ovo oko slavljenja mise za Pavelića. Svećenik je dužan održati misu za svakog pokojnika za kojeg to netko zatraži i plati, bio to Pavelić, Tito, Pero, Mate ili Ante. On ne smije (niti bilo tko od nas) odbiti molitvu za spasenje bilo čije duše, pa bio to i Pavelić. Ono što zamjeram Crkvi je to da nikada medijima i javnosti nije objašnjeno zašto se slavi misa za Pavelića i što se nije ogradila od ispada kakve smo vidjeli sinoć. Barem ja to nigdje nisam vidjela u medijima.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja ne razumijem zašto je mc banana? jesu neki postovi brisani?

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

nije ništa brisano. banana je zbog posta 1174

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

nije banana zbog posta 1174
    upozorena je
    a forum je opalio ban jer je to četvrto upozorenje na ovome topiku

taj post nije bio za ban, ali postavke su takve

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Prikladan tekst za naš topic, kao rezime godine Ladovina-Ladislava-Tomicica/Teror-normalnih

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Jeste li pratile ciklus tekstova o strancima u Hrvatskoj? Evo rezimea autora.

Dobrodosli-u-Hrvatsku-zemlju-koja-ima-samo-jedan-problem-previse-Hrvata

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

, smatraju GROZD i Reforma."

rl]
    a koji su sad pak ovi? neki novi? ova Reforma? đizs. tko zna kakve radosti nas čekaju u 2014. iz njihovih radionica. tko će sad biti na tapetu.

a ovo u beču je stvarno za izrigat se.
    tko su ti ljudi?
    trebalo bi ih javno na stup srama razapeti. nek se crvene.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Hm.... MC je banana jer je forum sam od sebe kliknuo opomenu i automatski je banao? A opomenu je dobila zbog iznošenja istine????

Sjećam se (jako davno je bilo) da sam prijavila Davora jer je Nijemce u kontekstu kalendara cijepljenja nazvao "nazzi svinjama", a dio forumaša "guskama u magli". Po svim mogućim pravilima foruma to je bilo barem za opomenu (a osobno me povrijedilo jer sam njemačkog podijekla). Iiii? Ništa. Vjerojatno zato jer postoje "indijske krave" i "oni drugi".

Upravo zbog takvog stava foruma/admina/osoblja zgadilo mi se pisati na forumu. Povijest se ponavlja, "indijske krave" nastavljaju veselo i neometano pustošiti livade.

Ako se netko čuje s MC-pozdravite je.

A sad i meni možete zalijepiti opomenu/doživotni ban/što god zbog "indijskih krava" ako je netko indijskih gena pa ga to smeta.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    što je sve izrečeno s oltara od kad je sdp na vlasti, zagađivanje je najblaži epitet koji se može izreć.
    koje sve gadosti. koja grozna retorika, pozivanje na nove oluje, ma bolje da se ne sjetimo iako to nikako ne možeš. jer te stalno podsjećaju. "ovo je gora agresija od one iz 90-tih" izjavljuje jedan, braneći referendum o ćirilici.
    koliko su samo podjela proizveli u ovo kratko vrijeme.
    bezrazložnih histerija.
    zdravstveni odgoj.
    MPO.
    homo brakovi.
    ćirilica.
    strašno i prestrašno.
    sve podržano od strane crkve.
    i zato nestvarno zvuče riječi devčića. jedna riječ. različitost. ljubav umjesto mržnje.

i onda ti uvale političku poruku.
    ili poruku mržnje umjesto ljubavi, kako bi trebalo biti.
    samo po sebi, ne računajući ostale aspekte crkvenog utjecaja, velika je to moć.
    Sad tek čitam zadnje stranice i ovo ću citirati neka piše opet.
    Nadam da ovo smirenje za Božić jest najava neke značajnije promjene, iako zvuči previše nestvarno da bi bilo istinito.
    Posljednje uređivanje od vertex : 29.12.2013. at 16:33

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj mim prvotno napisa Vidi poruku
    Hm.... MC je banana jer je forum sam od sebe kliknuo opomenu i automatski je banao? A opomenu je dobila zbog iznošenja istine????

Sjećam se (jako davno je bilo) da sam prijavila Davora jer je Nijemce u kontekstu kalendara cijepljenja nazvao "nazzi svinjama", a dio forumaša "guskama u magli". Po svim mogućim pravilima foruma to je bilo barem za opomenu (a osobno me povrijedilo jer sam njemačkog podijekla). Iiii? Ništa. Vjerojatno zato jer postoje "indijske krave" i "oni drugi".

Upravo zbog takvog stava foruma/admina/osoblja zgadilo mi se pisati na forumu. Povijest se ponavlja, "indijske krave" nastavljaju veselo i neometano pustošiti livade.

Ako se netko čuje s MC-pozdravite je.

A sad i meni možete zalijepiti opomenu/doživotni ban/što god zbog "indijskih krava" ako je netko indijskih gena pa ga to smeta.
    nije dobila opomenu automatski već od mene za neprimjereni nivo komunikacije
    ovo joj je četvrto upozorenje pa ide automatski ban na 5 dana
    preživjet će
    a preživjet čete i vi koji se toliko čudite
    a samo da ovakve neistine ne bi postale istine jer jelte, ovo je topic na kojem se ljubi istina, davor je tijekom vremena zaradio već 8 opomena i nekoliko banova (i to od 6 različitih moderatora)

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj daddycool prvotno napisa Vidi poruku
    davor je tijekom vremena zaradio već 8 opomena i nekoliko banova (i to od 6 različitih moderatora)
    Za nazzi svinje i guske u magli nije dobio ništa. Ili me sjećanje vara?? Baš od tebe sam dobila na pp prikladno objašnjenje kako, eto, to što je rekao-nije za opomenu i ne smatraš to neprikladnim načinom komunikacije. Ili me i tu sjećanje vara???

A neprikladno je reći ovo što je MC rekla?? Po kojem to parametru?? Koga je uvrijedilo? Retoričko je, ne trudi se objašnjavati.

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

misliš da se ja toga sjećam?

a eto po mom je "parametru" neprikladno reći da mu netko zagađuje prostor

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

misliš da se ja toga sjećam?

Može ti kao korisniku foruma biti neprikladno, ali predstavljaš osoblje foruma pa bi osobni stav trebao ostaviti po strani. Vidiš, u kontekstu u kojem je to MC rekla meni je baš prikladno rečeno.

Ne moraš se sjećati svake prijave, ne moraš pamtiti ni svaku (ne) poslanu obavijest, ali i te kako moraš (kao i ostali koji predstavljaju osoblje foruma) imati evidenciju prijava. To bi čovjek očekivao od iole ozbiljnijeg foruma. I sad mi se, kao i davno prije, nameće mali crvić-misao, a to je da je Roda dijelom financirana i od strane KC. Slobodno to demantiraj, ali ne mislim to prvi puta i ne mislim to neargumentirano.

Što se prijava i "prijava" tiče-baš me zanima kako si, (gle čuda!!! ) baš primijetio ovu Emsinu rečenicu od svih napisanih. Slučajno, čitajući postove... ?? I odmah te zasmetala??
    (iskoristit ću pravo na 5 smajlija s dodatnim ).

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

E sad ga bas pretjerase, ovo je jedan od topica na kojem se cesce lome koplja, i kao takav je pod vecom prismotrom moderatora. Stvarno nisam mislila da cu ovdje ikad procitati retoriku tipa priznaj ko te placa

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj mim prvotno napisa Vidi poruku
    I sad mi se, kao i davno prije, nameće mali crvić-misao, a to je da je Roda dijelom financirana i od strane KC. Slobodno to demantiraj, ali ne mislim to prvi puta i ne mislim to neargumentirano.
    uopće te neću demantirati, ali budi sigurna da te nakon ovog posta nitko neće baš ozbiljno shvaćati

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj isvetica prvotno napisa Vidi poruku
    E sad ga bas pretjerase, ovo je jedan od topica na kojem se cesce lome koplja, i kao takav je pod vecom prismotrom moderatora. Stvarno nisam mislila da cu ovdje ikad procitati retoriku tipa priznaj ko te placa
    slažem se
    nevjerojatno

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

O pa znaci da mc nije nitko prijavio. Ipak mi je draze da je samo jedna osoba odgovorna za ovaj ban.

Ovo s Bečem i vrlim katolickim adventom i prigodnim shoppingom mi je strašno. Nisam ni čula za to ranije. Evo, našla sam malo detaljniji link.
    http://zpress.hr/nevjerojatno-odbili...invaliditetom/

Što se tiče Pavelića, znam da tko plati za toga se moli. To je već pred koju godinu crkva objasnila. Nekad si mogao za života otkupiti grijehe, a sad samo posthumno, ako te ljudi dovoljno vole mogu redovno u istoj kapelici plaćati za misu za čovjeka u čijoj su državi vrijedili rasni zakoni. Žao mi je da se u istoj misi ne moli npr. i za sve homoseksualce civile koji su stradali u njegovom režimu. Onako, besplatno.

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

O pa znaci da mc nije nitko prijavio. Ipak mi je draze da je samo jedna osoba odgovorna za ovaj ban.
    ne znači
    i samo je jedna osoba odgovorna, MC

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Što se tiče ove sramote s Adventom, ovo mi je najgore:
    Agencija se bavi organiziranjem, prodajom i provedbom turističkih putovanja i izleta. Specijalnost agencije su hodočašća, ekumenska i tematska putovanja popraćena stručnim vodstvom.
    Što hoće reći da su im ciljana klijentela vjernici, hodočasnici.

ljube avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Da li je po tom istom "parametru" neprikladno npr. zalijepiti link koji se osvrće na zagađivanje prostora?

"Apeliramo inicijativi U ime obitelji da konačno prestanu sa svojim apsurdnim aktivnostima i zagađivanjem medijskog prostora kako bi se novinari mogli posvetiti stvarnim problemima hrvatskih obitelji."

http://www.dubrovackidnevnik.hr/hr/c...loga-foto.html

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

i samo je jedna osoba odgovorna, MC
    We agree to disagree

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

We agree to disagree
    Same here

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

uopće te neću demantirati, ali budi sigurna da te nakon ovog posta nitko neće baš ozbiljno shvaćati
    Mislim da mogu živjeti s tim teškim teretom na duši .

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

molim vas da se vratite na temu
    hvala

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj isvetica prvotno napisa Vidi poruku
    Što se tiče ove sramote s Adventom, ovo mi je najgore:
    Agencija se bavi organiziranjem, prodajom i provedbom turističkih putovanja i izleta. Specijalnost agencije su hodočašća, ekumenska i tematska putovanja popraćena stručnim vodstvom.
    Što hoće reći da su im ciljana klijentela vjernici, hodočasnici.
    A adresa baš na Kaptolu, tj. Nova Ves. O joj kakva je to ekipa...

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

A adresa baš na Kaptolu, tj. Nova Ves. O joj kakva je to ekipa...
    odlično mi je što je agencija reagirala i pustila u javnost tu sramotu.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Kod nas u restoran na poslu dodje jedna zena s teskim invaliditetom, u kolicima s elektromotorom, jedva da i sjediti moze, i bas me iznenadilo kad sam prvi put vidjela kako jedna konobarica sjedne k njoj za stol i hrani ju. To mi je dirljivo, za malu TV pricu.
    Konobarica je dosta prosta zena, al je gledam kao andjela zbog ovoga.

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

http://www.croative.net/index.php/vi...s-je-bio-hrvat

ako je dosad i bilo sumnje više je nema

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

na osnovu čega znamo tko su ljudi koji su otkazali put u Beč?
    (ili ja nešto ne znam?)
    ovlaš sam pogledala i vidim da agencija nudi razna putovanja.
    kakve veze ima adresa ili ponuda agencije sa stavovima putnika koji putuju u beč,veneciju,budimpeštu?
    svašta.
    ako je među putnicima koji su odustali bio jedan ateist što to govori o ateistima?
    ako je među putnicima koji su odustali bio jedan katolik što to govori o kaolicima?
    ako je među putnicima koji su odustali bo jedan mađar što to govori o mađarima?...........

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

a sramotno je da ikom tako nešto padne na pamet

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Uz stalnu promjenu trendova, želja i potreba klijenata, neposredno smo u razvoju novih usluga i programa kako bismo udovoljili novim zahtjevima, te pružili uslugu visoke kvalitete i profesionalizma.Našu vjerodostojnost potvrđuju naše ime PILIGRIN što je starohrvatski naziv za putnika hodočasnika, prvi puta upotrebljen kao naziv putopisa Mavra Vetranovića i sjedište, u prostoru zgrade Prebende sv. Kuzme i Damjana, Nova Ves 14, 10000 Zagreb.
    Specijalnost agencije su hodočašća, ekumenska i tematska putovanja popraćena stručnim vodstvom.
    Ovo se ističe na stranicama agencije http://www.piligrin.hr/
    Nitko nije rekao da su u de facto u pitanju vjernici, ali hodočasnici su im ciljana klijantela, a u doba darivanja, adventu, je posebno sramotno da je lakše pljuniti sto kuna na humanitarne akcije, samo da ih ja ne moram gledati, ako je od nekoga tko se vjernikom naziva. A da nas svugdje svakakvih ima, slažem se

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

agencija nudi hodočašća ali i druge aranžmane a put u beč je najobičnije putovanje kakvo vjerojatno nude i druge agencije. razgledavanje grada, shoping... ciljana klijantela za hodočašća su vjernici a za put u beč građani.
    iz datog slučaja s tugom možemo pričati o razini tolerancije građana hr ali ne možemo izvoditi nikakve zaključke o nikom

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj cipelica prvotno napisa Vidi poruku
    agencija nudi hodočašća ali i druge aranžmane a put u beč je najobičnije putovanje kakvo vjerojatno nude i druge agencije. razgledavanje grada, shoping... ciljana klijantela za hodočašća su vjernici a za put u beč građani.
    iz datog slučaja s tugom možemo pričati o razini tolerancije građana hr ali ne možemo izvoditi nikakve zaključke o nikom
    Mozemo s velikom sigurnoscu zakljuciti da ce malo koji ateist ili manjinac (pogotovo nekatolik) otici u putnicku agenciju u Novoj Vesi takvog imena i profila. I to bas na Advent u Beču. Još da se organizira odlazak - Hundertwasser u Beču i sl. mozda bi se tko zabunio.

Ali se slažem da iz ovog ne mogu nikako znati koliko ateista i manjinaca bi reagiralo na isti način da su dosli u neku civilniju agenciju. Slucaj s invalidima je vjerjatno imao malo ljudi tog profila.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mislim da to ne možemo zaključiti sa velikom, pa niti sa malom sigurnošću, i mislim da je jako ružna i najmanja insinuacija da su ljudi koji su odbili putovati sa osobama sa invaliditetom vjernici katolici samo zato što se agencija koja je organizirala putovanje nalazi na Novoj Vesi.
    Radi se o najobičnijem izletu, nikakvom vjerskom turizmu, pa su takvi zaključci stvarno neutemeljeni.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Mima, ja ne mislim iz ovog dogadjaja mogu išta zakljuciti o tome kako bi se ponašali "ostali", al ne razumijem zašto ne vjeruješ da je u toj agenciju, isto kao u knjizaramau okolici, kao i u ducanima sa "suvenirima", vecinom ekipa koja ne zazire od veleposjednika i njegove poruke koja dolazi s tog brda. Ako i krenes bez stava i ideje hodati po haustorima i lokalima u tom "kvartu", brzo skuzis da ti tu nije mjesto. Poruke iz izloga definitivno nisu nesto sto bi trebalo nas privuci. Da je bilo preko neke kolektive mozda neki nezagrepčan ne bi skužio, al onda ne bi mogli povlačiti prijave.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

To mi je kao da kažeš da u Kaptol centar većinom idu katolici.
    Ta agencija sasvim sigurno oglašava svoja putovanja, evo kad u google upišem izlet advent u beču izlista mi između ostalih i tu agenciju, i čisto sumnjam da ljudi kad uplaćuju takav izlet gledaju na kojoj adresi je sjedište agencije sa kojom su namjerili putovati.
    Pretpostavljam da je baš udruga osoba sa invaliditetom sa razlogom odabrala tu agenciju, jer su sa njom vjerojatno išli na hodočašća.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Mislim da je zagrepčanima jasna razlika izmedju Krscanske sadasnjosti i Piligrina i recimo Multiplex kina i Gradskog kazališta Komedija. Al nije bitno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •