Pokazuje rezultate 1 do 50 od 402

Tema: Trebam recept za finu čokoladnu tortu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012
    Lokacija
    Vodice
    Postovi
    1,460

    Početno

    Evo, upravo sam u procesu izrade, za sutra ju radim.
    radim dozu ipo, u biskvit sam stavila čep lažnog baileys-a (ipak je nova godina, heheh) i pinkicu,pinkicu praška za pecivo, bojala sam se da bude niska.
    Šumsko voće nisam vidila da triba odmrzniti pa sad čekam da se odmrzne da mogu dalje raditi. Za ganache sam pomišala bijelu i tamnu čokoladu, jerbo nemam ni jedne ni druge dovoljno u kući
    Javim kakva je

  2. #2

    Datum pristupanja
    Sep 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,309

    Početno

    Citiraj fingertips prvotno napisa Vidi poruku
    Evo, upravo sam u procesu izrade, za sutra ju radim.
    radim dozu ipo, u biskvit sam stavila čep lažnog baileys-a (ipak je nova godina, heheh) i pinkicu,pinkicu praška za pecivo, bojala sam se da bude niska.
    Šumsko voće nisam vidila da triba odmrzniti pa sad čekam da se odmrzne da mogu dalje raditi. Za ganache sam pomišala bijelu i tamnu čokoladu, jerbo nemam ni jedne ni druge dovoljno u kući
    Javim kakva je
    ma u principu se ne treba odmrznuti. ja sam ju sad za božić radila i prekasno skužila da nisam odmrznula voće. stavila sam ga kuhati smrznutog i sve je bilo ok, samo se malo duže kuhalo.

  3. #3
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    Citiraj fingertips prvotno napisa Vidi poruku
    i pinkicu,pinkicu praška za pecivo, bojala sam se da bude niska.
    čekaj, koliko ja vidim, u "biskvitu" nema brašna
    na šta si ti stavljala p/p?
    kojeg jarca je trebao dizati?

  4. #4
    fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012
    Lokacija
    Vodice
    Postovi
    1,460

    Početno

    Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    čekaj, koliko ja vidim, u "biskvitu" nema brašna
    na šta si ti stavljala p/p?
    kojeg jarca je trebao dizati?
    Tak je, nema brašna. Al neznam šta je tribalo dizati,nisam toliko vješta slastičarka da znam da p.z.p. diže samo brašno. Ja sam mislila da on općenito utječe na rahlost, eto priznajem, nisam to znala stvarno. Možda je to opće poznata stvar, al ja to nisam znala.
    Znači prašak za pecivo nema nikakvog smisla u kolaču ako nema brašna?

    Inače, torta je prekrasna, ja koja stvarno nisam fan čokolade, lipa je. Nije preslatka, zapravo uopće nije slatka, samo slatkoća iz čokolade i iz voća. Njam!

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •