daj neću vas čitati uopće, samo se nerviram bez veze, imam fore još 6 dana pa ću onda razbijati glavu kaj dopustit a kaj ne.. zapravo sam razočarana jer već 5 dana vučem lažne trudove i stalno mislim da će početi, prije 5 dana sam mislila da je to to i sad mi je iz dana u dan sve gore.. sutra imam pregled, ak mi ne kaže da sam barem malo otvorena ja ću si pucati u glavu
Ginger.. ne da.. ne da i gotovo hahahaha

Odgovori s citatom

.. ali nisu me svaki puta gledali dolje, najbitnije mi je otići radi CTG-a da vidim kako je bebica..

) i sam je rekao kako se na UZV lijepo vidi kad je plodna voda mlijecna, cak sam i ja naucila kako
) i napravila ctg (nakon naravno 2 sata cekanja) i kad sam rekla da necu vaginalni dr i sestra su me gledale ko da sam s marsa pala. a to nije bilo tako davno, 2008.
A već mi je rekao da nije ok od mene što toliko navaljujem, da se tu ne radi o meni i njemu nego on jednostavno ne može blizu maloga, tako da stvarno ništa od toga
...
...
meni je to prva t. cjelu noc su me parali bokovi,a sad opet cjelo vrjeme menst.bol i kriza ,kontrakcije iman ali sve je tako izmjesano da vise ne znam sto boli! Na zadnjem pregledu sam bila otvorena 1.5 ..