Joj, ne mogu više! Sva sam rastrojena!
Žužy, da dugi dani... Meni su dugi menstrualni, pa onda čekam plodne (to brzo prođe) pa onda čekanje PMS-a i onda dođe dan D.! E onda poludim, i baci me na početak! I opet plakanje... Ma baš sam umorna od tog ponavljanja.
Želim ti sreću! Ajde, bebica!

) pa onda čekanje PMS-a i onda dođe dan D.! E onda poludim, i baci me na početak! I opet plakanje... Ma baš sam umorna od tog ponavljanja.
Odgovori s citatom

) kasni mi 2 dana al se ne usudjujem raditi test jer sam se prosli put bas razocarala pored svih trudnickih simptoma a sad nemam bas nikakve simptome, idalje povremena bol u donjem dijelu stomaka, grudi nista...mislim da ce sutra doci vjestica

a čestitam i ja Lulu-mami i Broculli!
Joj, evo sad skupljam snagu kako ću se koncentrirati na vlastiti posao, a teško je kad netko stalno nešto priča, i što treba i što ne treba, pa pita i što treba i što ne treba, s t a l n o, a ne znam pomoći!?
Znam da to nije dobro...

. Test neg.,cice skoro pa ne bole..buni me malo to što mi je T još lijepo gore i grlić mi je nisko i tvrd
,a armija bi trebala sutra stupiti ako mi je O bila 12.dc.Više me ništ ni ne bolucka..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
k vrapcu...
Glavobolje - tipični PMS, ali pročitah da je i simptom T. AH, da ti je bar ovo drugo u pitanju!
Znam da smo sve svisnule! Upravo ta riječ nas opisuje! Nemam s kime drugim pričati o ovom problemu: beba se neće uhvatiti pa neće! Ni s mamom, a kamoli s prijateljicom, ona ih ima četvero! Dobro, skrenula sam s teme. Nemoj se odmah ljutiti, što ti je?!