Stranica 11 od 34 PrviPrvi ... 91011121321 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 501 do 550 od 1681

Tema: Odbrojavanje 10/2013............... by Hope_12

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Joj, ne mogu više! Sva sam rastrojena!

Žužy, da dugi dani... Meni su dugi menstrualni, pa onda čekam plodne (to brzo prođe ) pa onda čekanje PMS-a i onda dođe dan D.! E onda poludim, i baci me na početak! I opet plakanje... Ma baš sam umorna od tog ponavljanja.

Želim ti sreću! Ajde, bebica!

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Trebam savjet: trebaju li žene LH trakice, ukoliko ima prepoznatljivu EW sluz, te se drži provjerenog recepta pokriti svih 10-ak plodnih dana, svaki drugi dan? Dakle, trebaju li joj te trakice za utvrđivanje O, ako se ravna po EW sluzi?

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

kombinacija EW i pozitivne lh trakice je najsigurnija...naravno, ako si još mlada, neumorna i nezasitna, tj. pokrivaš većinu ciklusa, ne treba ti sve to
    ja ne pamtim kad smo se uspjeli 10 dana npr pokriti...u biti, sex u periodu plodnih dana mi je baš onako, bezveze...e, ali zato prije o i prije M je suuper
    valjda jer ne ramzišljam hoće li neće li i dal je u sridu ili nije

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Cure koliko dugo pokušavate?

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Evo nama s novom godinom ravno 5 god. ciljanih odnosa...

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    Jutrooooo!Pa več sam mislila da nema kave...fala Srećo!
    Cure drage,žao mi je zbog dolaska glupe menge...Šiškice,ako nam se zvijezde poklope,možda se vidimo iduči mjesec na VV.
    Dobrodošlica KrisZg na dolasku na listicu,sretno!
    Gdje nam je Vucica ,od tolkog slavlja nas je pozabila
    stork,kakvo je danas stanje?
    vojvodjanka,uživaj na Prčnju!
    (ne)čekalice,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!! (testići???)
    kudri,

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Uh Žužy, a vidim i svašta u potpisu
    Sreća i ja se obično rasplačem s M, ali ovaj ciklus nisam uopće pratila plodne dane, čak nije ni bilo posebne akcije pa sam M dočekala totalno flegma. Napravi 1 mjesec pauzu da si ne stvaraš presing, meni je pomoglo.

Esperansa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Mi pokusavamo oko 1,5 god , intenzivnije oko 1 godinu (pracenje plodnih dana, vitamini, mirovanje poslje keksa i tako ) kasni mi 2 dana al se ne usudjujem raditi test jer sam se prosli put bas razocarala pored svih trudnickih simptoma a sad nemam bas nikakve simptome, idalje povremena bol u donjem dijelu stomaka, grudi nista...mislim da ce sutra doci vjestica

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Esperansa,a jel ti več tako kasnila?
    Zvuči jako dobro, ~~~~~~~~~~~~~ da je to- to!I navijam za testić!
    A bome bi ti se mogla pridružiti i ovčica

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Još bi samo htjela čestitati i ovdje našim bivšim odbrojavalicama Mucici i Lulu-mami na prinovama!
    Neznam dal je tko čuo kaj o broculli,i njoj je sad bio termin..

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Stork, MM i ja se oko 2. bebe trudimo eto već 10 neuspjelih ciklusa...

Nešto sam sad posebno sretna, napokon ode PMS, ne boli me ništa, M. jenjava...

Čekam plodne dane, divota!

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mucica je dobila divnu princezu.. a čestitam i ja Lulu-mami i Broculli!

Esperansa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Znala mi je kasniti par puta, zadnji put samo 1 dan al sam imala sve simptome trudnoce i na kraju nista...samo sto sam test uradila M stigla isti dan
    Jos cu malo pricekati pa test uraditi, najranije u petak...Tjesi me samo iskustvo kolegice i rodice koje su nedavno zatrudnile a imale sve simptome pms-a, kao da će svaki tren dobiti...i na kraju pozitivno Drzim fige svima da sto prije ugledamo dvije crte i da se vise rasteretimo ovog pritiska

sankris avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Danas mi pišite 1.dc

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutroooo!

Kavica je poslužena!

Evo malo za sve ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~!

Ljubi kako je mama?

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Jutro, MAMI, hvala na kavici!

Evo, energopija na poslu je počela kvoc, kvoc... Ma ne smijem misliti na to jer će mi doći glavobolja. Ne znam tko mi je neki dan savjetovao, jednostavno ne mogu otići od te osobe! Mogu na par minuta pa kad se vratim, čim uđem počinje tamo gdje je stala... Dan je tek počeo... Joj, evo sad skupljam snagu kako ću se koncentrirati na vlastiti posao, a teško je kad netko stalno nešto priča, i što treba i što ne treba, pa pita i što treba i što ne treba, s t a l n o, a ne znam pomoći!?

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Srećo reci joj da te dekoncentrira dok radiš i da ušuti.

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

E, to i MM kaže, doduše na nešto suptilniji način da joj skrenem pozornost na problem, ali nisam takav karakter, ne mogu se zamisliti da govorim nešto u tom stilu, naprosto trpim i šizim. Znam da to nije dobro...

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Gle, svaka čast svakome, ali ako meni nešto ili netko stvara nervozu, bogme ja to riješim. Ne želim i na kraju ne moram to trpit, ljudi nisu svjesni pa im treba ukazat na to, a ona ako će se ljutit njen problem i ti si nervozna danima zbog nje, zašto bi to trebala trpit.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Jutarce!
    Srećo,a ti je ta osoba jako bitna u životu?I moooraš si biti dobra s njom zbog posla?
    Ako su na oba pitanja odg. ne,onda znaš kaj ti bum rekla.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

lista za 08.01.2014.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
    tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
    crna-ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
    kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
    žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
    darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
    vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc

odbrojavalice:

krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
    hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
    viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
    marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
    nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
    vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
    ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
    kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
    stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
    kriszg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
    sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
    sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1 dc

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

sankris,
    Darija_os,vucica,welcome up!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim curkama u gornjem domu!
    Esperansa,crna-ovčice,kak ste curke?
    Tayla fali..

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Sankris, žao mi je zbog M.!

Žužy, nije bitna, ali još će biti sa mnom u uredu 8 mjeseci. Kako ću je pogledati u oči? A ako jednom puknem... Joj! Vidjet ću kako ću ovo riješiti. Ima jedna dobra strana svega toga. Druga kolegica je već dugo na bolovanju, čekamo još možda mj. dana da dođe, onda ova druga će biti mirna, tako je bilo prije.

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Halo cure!

Redovito vas čitam, ali kako nemam nikaj korisno za reći ni ne javljam se.

Ja u nedjelju ujutro radim testić (ne nadam se da će biti pozitivan - nego čisto opreznosti radi) jer tad mi je 21 dc i krećem s pikanjem - onda bum javila da me brišete s liste.

Pitanje - da li koja od vas cijelu lutealnu fazu, dakle od ovulacije do menge, ima zatezanja, probadanja, grčeve i sl. dolje? Ne mogu odrediti - nekad mi je na strani di mi je bila O nekad u sredini... To mi bude gotovo svaki ciklus. A što je razlog tome? Pokušala sam nešto naći na internetu na tu temu, ali nisam uspjela.

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

nestrpljiva anka, i meni bude tako od ovulacije, pa tjedan-10 dana sigurno. kasnije se umiri. stvorila sam teoriju u glavi da se jajašce u tom trenutku oplođuje, pa putuje prema maternici i ugnijezdi se...no, na kraju ipak propadne, tj. trudnoća se ne očuva i stigne M (e, zašto?? to još nisam otkrila)
    no to je samo moje objašnjenje...:D

ovaj mjesec sam baš nekako pesimistična, ne očekujem apsolutno ništa jer imam sve simptome kao i obično pred M, ali iste iste, bez ikakvih odstupanja. cice počele boljeti 7 dana prije M, sad krenulo polako i u trbuhu šarafiti...lagana temp. dakle, bradavice, žile, metalni okus, vrtoglavice itd itd...ništa!!
    Posljednje uređivanje od kudri : 08.01.2014. at 14:16

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

esperansa, tayla, crna-ovčica - nije li vrijeme za neke testiće??
    žužy, kako je kod tebe stanje?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

grcevi u maternici vjerojatno su posljedica djelovanja progesterona.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

anka,oče to tako,ništa neuobičajeno...nekad skroz kroz cijelu lutealnu a nekad tu i tam.Uglavnom,sve je normalno.Sretno!

kudri,stanje je da nema stanja. Test neg.,cice skoro pa ne bole..buni me malo to što mi je T još lijepo gore i grlić mi je nisko i tvrd ,a armija bi trebala sutra stupiti ako mi je O bila 12.dc.Više me ništ ni ne bolucka..
    Kad ju ti (ne)očekuješ?

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

A zadnji progesteron mi je bio na doljnjoj granici - u referentnim vrijednostima da, ali dosta nizak... A i tempica mi nikad ne bude ono super visoka - možda jedan dan skoči na 36,9, ali u 95% slučajeva se kreće od 36,6 - 36,7.

Ali činjenjica je da u folikularnoj fazi aman ništa, ništa ne osjetim - onda dođu ovulacijski bolovi - a do M onda te sve druge tegobe.

Mora da je onda ipak do progesterona - jer on vlada lutealnom fazom.

@ žužy
    - sviđa mi se tvoja tempica

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Žužy - Već sam bila šiknula post kad sam vidjela tvoj. Kad si radila test? Je li misliš onaj od neki dan kad ti je bio 8dpo?

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

A bome i meni tvoja!
    Možda te testić u nedjelju iznenadi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Radila sam test na 12. dpo.
    Posljednje uređivanje od žužy : 08.01.2014. at 14:35

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Žužy - k vrapcu...

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

žužy, pa cerviks zapravo bude tvrd i nisko uoči M. ako dođe do oplodnje onda je visoko i bude mekan...

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Nije gotovo, dok nje gotovo!

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

uf, meni je danas 12/13 dpo...ali nema smisla bacat pare...da imam doma, bi pišnula, čisto da dokažem sebi, a ovako...

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

sreća_83 - da, nije gotovo dok nije gotovo, ali je suludo zavaravati se. a nakon mjeseci, godina praćenj simptoma i dobrog poznavanja tijela, mislim da je stvarno glupo lagati samom sebi!
    sori svima koji se nadaju i čekaju do zadnjeg dana, ali danas me baš nekako pere i nakon puuuno mjeseci iščekivanja i negiranja da neće doći sve do dana dok dođe, glupo mi je svo ovo iščekivanje i nadanje kad u biti tijelo treba reći da si trudna kad jesi - mislim na situacije kad se osluškuje svaki simptom i "šum" tijela, što sve mi definitivno radimo
    Posljednje uređivanje od kudri : 08.01.2014. at 14:59

Esperansa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Bok curke...samo da vas brzinski pozdravim, cio dan trćim u wc jer mislim da je stigla M i ne bude nista, dakle jos nista, ponekad tupi bol u stomaku i to je to...vidjet cemo, već sam rekla da test ne radim do petka jer sam se prošli put baš razoćarala...držite fige
    zaboravila sam napomenuti da sam sinoć imala nesvjesticu i već par dana mi se javlja glavobolja???

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Kudri potpisujem
    Al nije da nema tracka nade, ima ali svjesna sam situacije
    Mami mama je ajmo reci ok, ide na zracenja i naravno, tu sam optimisticna i nadam se da ce mama docekati i moje djetesce
    Posljednje uređivanje od ljubilica : 08.01.2014. at 15:18

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Esperansa, tako mi je i samoj bilo, trčanje u WC cijeli petak, a tek nedjelju... Znam kako ti je! Glavobolje - tipični PMS, ali pročitah da je i simptom T. AH, da ti je bar ovo drugo u pitanju!

Kudri, no, no... Nećemo se napadati. Znam da smo sve svisnule! Upravo ta riječ nas opisuje! Nemam s kime drugim pričati o ovom problemu: beba se neće uhvatiti pa neće! Ni s mamom, a kamoli s prijateljicom, ona ih ima četvero! Dobro, skrenula sam s teme. Nemoj se odmah ljutiti, što ti je?!

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ljubilice, držim fige za mamicu!
    esperansa, joj, izludit ćeš nas! ako si trudna, već bi ti i prije par dana pokazalo, nemaš što čekati jer ti već kasni!!!
    Sreća_83, kaj bi se ljutila, samo bacam malo realnosti
    Posljednje uređivanje od kudri : 08.01.2014. at 15:33

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    žužy, pa cerviks zapravo bude tvrd i nisko uoči M. ako dođe do oplodnje onda je visoko i bude mekan...
    kuham i virkam tu..
    Htjedoh reči da mi je mekan i jedva ga napipam a dok sam ostala trudna bio mi je dosta nisko i tvrd tako da sam jedva utriće ugurala.
    I to me malo buni jer mi nema logike..
    No dobro,budimo realni,da mi sutra ne dojde to bi bilo ravno čudu.
    Nego,ja mislila da ti kiksaš za menom 3-4 dana a u biti smo tu negdje.

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

žužy, ma zapravo se nekim ženam digne i omekša kasnije, ne odmah nakon oplodnje. ali ovo tvoje obećava ako je visoko i mekan!! go go go girl!
    Posljednje uređivanje od kudri : 08.01.2014. at 15:41

crna-ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

pozdrav curke
    Jučer nikako da se ulovim kompa, ujutro jurcala na poslu pa na seminar išla a kasnije do frendova malo pa nikako da ulovim vremena da odem na laptop, preko moba mi nespretno. Sreća..a svi imamo te dane..mene sad ulovilo neko ludilo i uopće nemam volje za sex-om, već mi pun kuki brojanja dana pa do ovulacije, pa nakon ovulacije, pa gledanja u graf pa sve nešto. Cijeli mjesec mi se svodi da eš brojim i očekujem..i svaki mjesec opet dođe ona crvena glupača neočekivano.
    Nama je ovo 17 ciklus da se trudimo, 2 dana mi menga kasni, al već tri dana me trbuh boli ko da ću procurit. Sad sat vremena ne pijem i ne jedem..mislim ako izdržim još dva sata (ako u međuvremenu ne procurim) da budem umočila jedan clearblu koji mi je frendica poklonila za x-mas čisto da ne skuplja prašinu nepotrebno do iduće menge

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

crna ovčica,

vidim da pišeš da već godinu i pol pokušavate pokušavete ostvariti trudnoću. ako si mlada i ako ste zdravi oboje, 17 mjeseci truda već predstavlja dugo vrijeme pokušavanja i toplo preporučam početne pretrage za neplodnost.

crna-ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Inesz radili smo u 5 mj spermio i imamo nalaz super, tada sam radila papa i briseve sve ok
    Sad sam vadila u 12 mj hormone i kolko se meni čini isto su ok. Idem krajem mj kod ginekologa sa nalazima pa da vidimo što dalje, spominjao je mpo i hsg. On je već htio u 6 mj da idem vadit hormone i da krenemo u detaljniju analizu, al ja se tada nisam još tolko zamarala pa sam rekla da bi sačekala još malo..ali vidim vrag odnio šalu pa smo sad krenuli dalje. Mladi jesmo ne sad premladi ja 30 on 31

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    kuham i virkam tu..
    Htjedoh reči da mi je mekan i jedva ga napipam a dok sam ostala trudna bio mi je dosta nisko i tvrd tako da sam jedva utriće ugurala.
    I to me malo buni jer mi nema logike..
    No dobro,budimo realni,da mi sutra ne dojde to bi bilo ravno čudu.
    Nego,ja mislila da ti kiksaš za menom 3-4 dana a u biti smo tu negdje.
    A i zabiljezila si C na FF Meni je to bio znak, drzim fige

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Esperansa, samo ti slušaj sebe, znaš najbolje kad ćeš se testirati. Dakle, danas jesi, ako ne dobiješ sutra, piški u petak. Uvijek savjetuju za 2 dana ponoviti test. Sreeeeeeeeeeetno!

Žužy, tebe čekam sutra. Držim palčeve na rukama i nogama! Nikad ne znaš, he.

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Bok! Cijeli dan virkam ovdje, al' ludnica na poslu pa nisam stigla ni slova napisati, onda doma juriš u drugu smjenu i sad konačno predah... Moja M na izdisaju i sad krećemo ispočetka. Ima li smisla mjeriti bazalnu T makar do ovulacije jer poslije stavljam utriće (sad bude 2. ciklus) pa i onako skoči?

Esperansa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

crna-ovčica ni mi nismo radili neke posebne analize, isla sam samo ginekologu 11-ti dan ciklusa na ultrazvuk i sve je bilo ok, kao i papa test, rekla sam joj da radimo na bebi, kaze da ukoliko u narednih pol godine ne bude rezultata da muz ode na spermogram, ne zelim vjerovati da ce doci do toga
    Ovaj sam si ciklus stalno ponavljala da se ne nadam, nisam bila ni opterećena kao inaće, ni sad se ne nadam valjda zbog silnih razoćarenja, ponekad pomislim da je nemoguće da budem trudna, kontam ako nije uspjelo za 1,5 god sto bi sad ako sve isto radimo
    Sreća test ne radim još jer me strah da pokaže negativno, ovako se bar još mogu nadati da ipak jesam ako me razumiješ...
    Ne znam da li si umišljam ili ne, malkice mi je muka a i bradavice su mi postale osjetljive, iako ne vjerujem više ni u simptome...
    Nadam se da nam svima upali više, dosadila su mi silna računanja i kalkulisanja oko toga

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Joj Esperansa i meni je ovaj put 5 dana pred M počela mučnin, vrtoglavice, čak sam 2 jutra povraćala, cice vruće, a čudno mi je bilo da to mogu biti nuspojave Utrogestana jer sam ga koristila 2x1 vaginalno, znam da obično zna biti od oralne primjene. I onda sam cijelo popodne surfala i vidjela da nisam izolirani slučaj (al' to tek nakon što sam popiškila minus )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •