Stranica 103 od 259 PrviPrvi ... 35393101102103104105113153203 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,101 do 5,150 od 12933

Tema: Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ja ni vodu ne pijem za vrijeme treninga, meni sve u želucu smeta

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ja se osobno ne slažem s ovim koje je Jill napisala. Tijelu da "istrijebi" glukozu iz tijela (koje ima da i u mišićima, ali i u jetri) treba u prosjeku 3 dana. Ovo temeljim na proučavanju ketogene dijete. E sad, ukoliko sam sinoć normalno večerala, imam dovoljno glukoze za workout. I isto kao i betty, ja ne mogu na pun želudac vježbat. Probala sam uzimat i pola banane + whey prije jutarnjeg treninga pa čekala 20min, ali ne samo da je bilo gubljenje vremena nego nisam osjtila da niš bolje vježbam a smetalo mi je dok se "koprcalo" po želucu. Ovo sam samo ja, dakle, smisleno mi je samo koristit princip "probaj pa vidi", jer smo svi mi jedinke.
    vikki, ja kod doskoka mislim radim isto ko mala beba, jako pazim da doskok bude što mekaniji

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

btw. ja tijekom treninga pijuckam gut po gut, sve jako malo jer me smeta. I onda se nalijem kad se ohladim

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ni ja ne mogu jesti prije. Ja ručam oko 2-3 sata, pa vjezbam oko 6-7. Između ručka i vježbanja eventualno popijem kavu. Vodu mogu piti u trening samo nekoliko gutljaja da mi usta ne budu suha.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ja rucam oko 1:30, 2 kako koji dan, grupno vjezbanje je u 18:30 i to mi je taman. obicno popijem kavu u medjuvremenu

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ignorirate me, nitko nije odabrao: koji workout radimo ovaj vikend? Ja bi ga vjerojatno sutra radila pa da se psihički pripremim

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Onaj koji sam izbjegla dosad? :D
    Iwrs?

Ne samo zwow 100!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

anci, biraj koji hoćeš

a zwow 100 ne dolazi u obzir. ne znam mogu li ijednu vježbu izgurati kak spada...

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Aj vidjet cu ako me sto inspirira!

Onaj trening od jutros je bio odradjivanje duga od jutros. Sad sam napravila danasnji: beta core cardio, dobar as always.

Sasa, imas ti zelje probati koji workout iz focusa? Bas me zanima kako bi ti bilo.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ancice, uzmi i ovog 550 rep Fat Masacre u obzir
    Ono, kad već ima tako obećavajući naslov

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Danas Ultimate Cardio Body, Bob Harper.

Napokon sam se odvazila na nesto posteni, hura!

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Idem sada na treningiće upaljene stražnje lože, paraliziranih gluteusa - jučer sam kompenzirala ne trčanje sa 300 čučnjeva u komadu. Pitam se zašto ih nisam napravila 500 komada.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Chris, evo proslijedila mm nek ide u potragu za Bobom, drž' fige da nađe pa možda padne za vikend

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Kad radim same cucnjeve, trebam li ih raditi 'do stolice' ili 'do poda'? Sa zadrskom ili bez? Sto je najefikasnije?

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ja vas citam i patim
    pauziram zbog neke viroze, grlo, cak malo usni kanalici
    i svejedno osjecam griznju savjesti sto ne vjezbam, cini mi se da sam sva mekana i bez kondicije
    jedva cekam natrag

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

summer

maruska ja se spustam koliko mogu a da zadrzim formu (obe noge na podu, ledja ravno). kako mislis zadrska?
    jel se zadrzavamo u polozaju cucnja
    ? ja ne.

ja sam sva nikakva, upravo dosli od zubara, izgleda da cu morat izvadit umnjak (narucena sutra pa ce vidit sta cemo), vec mi je muka

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

eto mene- rekla pa porekla. danas dva tatianina treninga. perfect absi i abs attack. htjela sam upper body jer osjecam zamor od jučer u nogama, dobro je bilo, ali nema uopće cardia u tome. zuzi mi je ipak bolja. a shauna nisam jos radila. mogla bi probati. ajde preporuči mi nesto ancika. sutra prisilni rest day.

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Danči29 prvotno napisa Vidi poruku
    Chris, evo proslijedila mm nek ide u potragu za Bobom, drž' fige da nađe pa možda padne za vikend
    E, da, Bob je kralj, odgovorno tvrdim

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

summer, drži se

ja sam neka sva kljakava za vježbanje

danas sam prvi put radila Beta Core Cardio i sva sam bila njanja

Anci, pratim te... kud ti, tud i ja

ako odaberete nešto s kvadrima za vikend, upucat ću se... još me danas bole od zwowa 57 i 60 prekjučer

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

summer drž' nam se! U potpunosti te razumijem i suosjećam
    kavek, i moji u kvadri u banani....i meni bi dobro došlo da ih malo odmorim...a za betu, slijedeći će put već bit bolje

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

jao, ispitni rokovi, brrrr, mrzim taj dio godine. manje pišem, ali redovito vježbam
    danas ujutro sam prvi put prespavala vježbanje (posljedica par dana kasnovečernjeg rada), ali sam po podne uspjela nadoknaditi. razmišljam jel mi bilo lakše vježbati popodne, nemam pojma. ali sam ga s posebnim guštom i inatom napravila, baš zato što sam ga ujutro prespavala. i mislim da sam sve bolja u vježbanju. i sve mi više ide na uši van drvit jedno te isto..

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

summer ~~~~~~~~~, znam kako ti je...proći će...
    i ja sam danas jedva cardio...od juče me noge bole, pa sam jedva pregurala...stenjala sam k'o tania ...

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Maruška, mislim da je polučučanj sasvim OK, ne trebaš ići do poda, no reći će ti iskusnije.
    Mislim da ja nešto krivo radim s čučnjevima i iskoracima, bole me koljena otkad radim jedan osmotjedni lower body program. Nastojim da su leđa ravna, da koljena ne prelaze sredinu stopala, ne znam o čemu bi još trebalo voditi računa.
    Summer, drži se i brzo ozdravi
    Aqua, super za vježbanje
    Kavofob, ima takvih dana . I ja sam svoj maloprije odradila bez volje, ali mi je drago da nisam preskočila.

Cure koje radite Focus, može ukratko kakav je to program, ima više različitih treninga ili? Trebala bih nekakav cardio sad dok ne trčim (dok ne okopni snijeg, ne riskiraju mi se lomovi), po mogućnosti malo višeg intenziteta, ima li toga u focusu?

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

U čučanj treba ići sve dok su leđa ravna. Najlakše je sa rukama ispruženim ispred sebe u visini glave i da koljena moraju ići iznad stopala, ne unutar stopala. Ja kod puno čučnjeva i većeg napora spojim šake ili ih stisnem. Može i ne mora zadrška, bolje je imati kratku, spušta se sporije, diže se brže.
    Pravim se pametna na račun mm-ovih uputa.

Ne znam za vas ali ja imam u zadnje vrijeme toliko žuljeva od kbella da bi mi i radoholični poljoprivrednik zavidio.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

vikki - kaže mm vjerojatno ti koljena idu unutra, ako se približavaju za vrijeme rada čučnja jedno prema drugom možda je riječ o lošijoj mobilnosti gležnjeva. Ima sve u onom članku čučanj na jednoj nozi.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Palčice, ne kužim ovo iznad i unutar stopala. Misliš da se koljena približavaju jedno drugome dok se spuštam? Nisam na to obraćala pažnju, pripazit ću.
    Danas sam radila široki čučanj i tu se uopće ne mogu duboko spustiti, čak ni do polučučnja čini mi se.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

vikki- koljena se ne bi trebala približavati jedno drugom uopće. Široki se i radi za ljude koji ne mogu držati leđa ravno pa da ne mogu se spuštati..... vidi malo u ovom članku, pametnije je od moga pisanja http://www.fitness.com.hr/vjezbe/vje...dnoj-nozi.aspx
    Posljednje uređivanje od palčica : 30.01.2014. at 23:38

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Pogledat ću, hvala ti

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

vikki ja radim focus, ali ti baš ne mogu puno pomoći...nisam baš iskusna vježbačica sa puno programa iza sebe da bih ti ga mogla usporediti...znam da radi različite dijelove tijela po danima...ali to će ti opet neko iskusniji bolje objasniti...prije focusa sam radila body revolucion i to samo prva 4 w i dva cardia, 30 DS level 3 i ripped in 30 week i jedino sa tim mogu porediti...eto kad to poredim, focus je mnogo dinamičniji program...nema pauza između vježbi, ne staješ 25 minuta...
    betu focusa nisam probala...

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

Vikki, probaj focus pa ces vidjeti. Ja ga kombiniram sa Zuzi i sad s Tati. Najvise vilim alpha cardio i beta core cardio.

Za sasu: ti probaj beta core cardio. Vidim da ima i gama, to je sljedeca razina. Ima i tamo extreme cardio i radi se s utezima. Ostali cardio su BW.
    Sve ti je to focus t25.
    Posljednje uređivanje od Anci : 31.01.2014. at 06:25

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Dobro jutro, curke. Kako ste mi danas?

Ja sam odmorno, naspavano i u maničnoj fazi

Mislim odskakutati alpha cardio. Vikki, Focus ti je super za održavanje/podizanje cardio kondicije, Shaun T općenito ima treninge bazirane na cardiu, probaj

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku

Ne znam za vas ali ja imam u zadnje vrijeme toliko žuljeva od kbella da bi mi i radoholični poljoprivrednik zavidio.

to je pozitivno palček, znači da nam super treniraš!
    večeras radim yogu. Lower mi u banani, umoran do boli. Planirala sam bila jutros neku Zuzku, ali stvarno nema smisla....

e da, zaboravih, preporučujem fokus, uvik, kondiciju mi ništa nije diglo kao on
    Posljednje uređivanje od Danči29 : 31.01.2014. at 07:08

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Baš mi je super da se svima sviđa fokus
    I Shaun je baš super

Kavofob
    Super da si bolje! Jučer ti se nije svidjelo, nisi bila od volje, radila polovično?

Ja sam jutros perfect abs (očito mi se sviđa) ali sam si dodala još neke vježbe koje radi zuzi- noge povišeno na stolici :umrla: u planku, side planks, par seriaj sklekova i air squats.
    Uglavnom, dosta za ujutro :D

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Sada zaista mogu reći da su iza mene dva mj. intenzivnog treniranja, discipliniranog, puno sam napredovala i sve, nekad s ei preforsiram, znam, ali prehrana mi i dalje nije kako treba i zavidno iščitavam receptiće od Inesice na Fm. Ne da je nezdravo, nego nisam disciplinirana. Ne mogu jesti redovito (doručak, ručak, večera), ne jede mi se uvijek ista količina hrane i u isto vrijeme svaki dan. Primjer; jučer ujutro kava, u 13h smoothie kojeg nisam popila do kraja, navečer poslije treninga jaja, posni, hrpa salate sa bučinim uljem - bila sam naravno gladna ko vuk. I neće biti dobrih rezultata ako to ne sredim.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Joj, palčice, meni se to čini jako malo, pogotovo ako intenzivno treniraš.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Sada zaista mogu reći da su iza mene dva mj. intenzivnog treniranja, discipliniranog, puno sam napredovala i sve, nekad s ei preforsiram, znam, ali prehrana mi i dalje nije kako treba i zavidno iščitavam receptiće od Inesice na Fm. Ne da je nezdravo, nego nisam disciplinirana. Ne mogu jesti redovito (doručak, ručak, večera), ne jede mi se uvijek ista količina hrane i u isto vrijeme svaki dan. Primjer; jučer ujutro kava, u 13h smoothie kojeg nisam popila do kraja, navečer poslije treninga jaja, posni, hrpa salate sa bučinim uljem - bila sam naravno gladna ko vuk. I neće biti dobrih rezultata ako to ne sredim.
    Sve isto. Al kod mene takav pristup s premalim unosom (iako kvalitetan!) dovede do onih smokvi i brusnica od neki dan
    Al ono, ne uspijevam to stavit u balance..kad mi se ne jede, ili kad mi se radi 2 treninga pa ne pojedem više od normalnog.....a šipak. Jutros nisam kuhala ručak, idem kod kineza

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

A za napredak !!!!!!!! Vrijednice! Baš bih voljela da se za koji seminar vidimo i malo skupa "pogirjamo" da mi digneš elan i da se više posvetim kettlu

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

palči pun ti je inbox

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Anci, svidio mi se core cardio, ali sam bila nikakva, bez snage. Nisam dobro jela, a i kvadri su me bolili baš jako pa sam sve nekako zbrda-zdola odradila.

Sve mi je bilo teško, a nisam uopće u lošoj cardio kondiciji.

Danas će biti bolje, dobila sam i novu vijaču pa će biti skakutanja... možda neka tabata padne

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Moram to nekako izbalansirati. Prije djeteta je bilo lakše jer sam mogla lijepo pripremiti, sjesti i jesti. Voljela bih da sam gladna kad je vrijeme ručka, ali nisam. Kad jesam, a sama sam sa klincem ulovim smokve, datulje - opet nije dobro. Mm mi jutros veli uzalud ti svi treninzi ako se tu ne discipliniraš. I znam da (nažalost) ima pravo.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Joj Danči, stalno ti je inbox pun

Enivej, članak je objavljen, sad sam tek skužila da poruka nije prošla

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

sorry.......a kokoš, štaš

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

danči na par strana prije si pisala svoj dnevni jelovnik...i upalo mi je u oči da si pisala grame...je l' stvarno vagaš ili su to odokativne mjere?ja bi se trebala tako početi hraniti,ne bi li smanjila količinu unijete hrane...uglavnom,svidjelo mi se ono što si napisala ...

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ja se uglavnom tako hranim. Kažem uglavnom jer kao što si vjerojatno pročitaka kasnije, uletavaju tu i suhe smokve i brusnice ko šišmiši.....
    U početku sam sve mjerila u gram (ja sam inače bila okorjeli LCHF, PAleo, Keto i tako to..) jer me bilo strah složenih uh ko vraga. Sad mjerim da bude prilično točno, ali ne cjepidlačim (jabuka tu, mandarina tamo). A i odem do kineza s vremena na vrijeme
    Ako se odlučiš krenuti ovim stopama: meni je za početak pomoglo vagati i ono baš paziti zbog discipline koja proizađe ali i zbog toga što se navikneš na količine pa kasnije možeš i odokativno, neš puno fulat. Povrće nikad nisam vagala. Al ja ga ionako ne volim baš, tako da ni ne pojedem neke reprezentativne količine....e da, ja sam si složila dakle tih nekoliko varijanti jelovnika i nisam filozofirala dodavanjam, smišljanjem itd. Isprintala sam si na papir i ono što tu ne piše, nema. To je meni pomoglo

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

i još nešto j-la: ono su količine prilagođene mojim potrebama. Nekom većem i težem, s jačim treninzima treba više, i obrnuto. Dakle, ja dosadna ko stjenica jer stalno ponavljam al nema veze: mi smo jedinke a ovo nije točna znanost. Matematika je uvik tu: unutra<van = mršavljenje. I to stoji. Koliko je točno unutra ušlo je lako izračunat, ali koliko je van.....e to po mom iskustvu baš i nije tako jednostavno kako se čini jer su naši organizmi različiti. valjda je kolko tolko razumljivo što sam tu sad sve nabacala...

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Danči29 prvotno napisa Vidi poruku
    Nekom većem i težem, s jačim treninzima treba više
    Da mi je takvu sresti

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Prehrana je i meni bolna tocka. Cak i nije toliko nezdrava kolíko je neredovita. Zna mi se dogoditi da "doruckujem" u 13, 14 h. Škoro pa izguram dan "na taste" i onda oko 20.30, 21 h stavimo dijete na spavanje i opletemo po frizideru.

Moram to nekako izbalansirati. Prije djeteta je bilo lakše jer sam mogla lijepo pripremiti, sjesti i jesti. Voljela bih da sam gladna kad je vrijeme ručka, ali nisam. Kad jesam, a sama sam sa klincem ulovim smokve, datulje - opet nije dobro. Mm mi jutros veli uzalud ti svi treninzi ako se tu ne discipliniraš. I znam da (nažalost) ima pravo.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

baš tako, i meni je teže od kako imam N.,jedem nešto u hodu, prilagođeno lchf-u...mm ne voli povrće, ja volim, tako da često pravim dva ručka,što mi je sada s njom jako iscrpljujuće...
    prije sam znala povremeno biti na onoj medicinskoj dijeti...ona mi je znala srediti količine hrane koje jedem...u tih 14 dana smanje mi se potrebe pa sam poslije znala biti prilično dobra...sada nema šanse...
    trenutno odradila ab intervals i sad ću pokušat i tbc...ali samo pokušat, jer N. se nešto buni ...

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

danči ako su ono tvoje dnevne potrebe sa onakvim treninzima, ja ne bih nikako trebala jesti...
    srce me zaboli za vremenima, kad sam u srednjoj dolazila s treninga kući, pa pomela pol frižidera, i ni grama se nisam debljala...već se vidim za deset godina kako doručkujem čašu tople vode, ručam čašu tople vode i ne večeram jer se ona daje neprijatelju ...

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

j-la

ja se trudim jesti manje i zdravije iako pokleknem tu i tamo.

veceras insanity

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •