Pokazuje rezultate 1 do 50 od 902

Tema: Prijevremni upis u skolu DA ili NE?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ne radim cirkus. I ne kažu svi da je spremna. Vrtićka psihologica je, recimo, prilično rezervirana i više naginje tome da ju se ostavi još godinu u vrtiću.
    Tete pak pjevaju drukčiju pjesmu. I tu je nastala prilična pomutnja - od situacije od koje sam očekivala da će razriješiti moje dileme dobila sam samo hrpu nekakvih oprečnih stavova bez puno argumenata. Pa sam došla ovdje pitati za konkretna iskustva ljudi koji su upisali djecu ranije. Nisam htjela nikakav cirkus, nego iskustva. Jer u svojoj okolini nemam takvih primjera.

I ne, ne morate mi vi ovdje govoriti da mi je dijete fantastično, jer ju vi uopće ne poznajete. Stoga bi bila totalna glupost očekivati takvo nešto. Ja znam da je ona fantastična, ali meni je ona takva zbog nekih drugih stvari, ne zbog toga jer čita, piše i zbraja.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj blackie prvotno napisa Vidi poruku
    Ne radim cirkus. I ne kažu svi da je spremna. Vrtićka psihologica je, recimo, prilično rezervirana i više naginje tome da ju se ostavi još godinu u vrtiću.
    Tete pak pjevaju drukčiju pjesmu. I tu je nastala prilična pomutnja - od situacije od koje sam očekivala da će razriješiti moje dileme dobila sam samo hrpu nekakvih oprečnih stavova bez puno argumenata. Pa sam došla ovdje pitati za konkretna iskustva ljudi koji su upisali djecu ranije. Nisam htjela nikakav cirkus, nego iskustva. Jer u svojoj okolini nemam takvih primjera.

I ne, ne morate mi vi ovdje govoriti da mi je dijete fantastično, jer ju vi uopće ne poznajete. Stoga bi bila totalna glupost očekivati takvo nešto. Ja znam da je ona fantastična, ali meni je ona takva zbog nekih drugih stvari, ne zbog toga jer čita, piše i zbraja.
    Ima i treća strana koja će ti riješiti pomutnju.

Napiši zamolbu za upis - neće ti dijete odmah u školu, ali će ići na redovno testiranje kao i sva ostala djeca koja jesu obveznici. Ako tamo kažu da je spremna - super, ako ne - čekat ćete iduću godinu.

I da - sa školskim liječnikom i stručnom službom škole (koji su u toj komisiji) možeš razgovarati, iznijeti svoje argumente, saslušati njihovo mišljenje i zajedno ćete donijeti odluku koja je najbolja za dijete.

Sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •