cure super je kaj vas imam, ovo mjesto mi dođe ko slamka spasa.. mene odnijelo u krivom smjeru. prošli tjedan sam na poslu imala jedan jako šokoviti dan, nakon toga prvo prehrana otišla kvragu (sve oko mene ljubičasto, milka u svim varijantama i pakiranjima..), vježbanje se držalo, ali sva sam bila bezvoljna pa je i vježbanje bilo takvo. ovaj tjedan sam konačno ponovno stala na vagu i šokirala se, u tjedan dana mi je došla kila i pol. da se rasplačeš. no neki dan mi je došla i menga, pa se tješim da je za nešto od tih kilu i pol ona kriva. a kako je m došla u slapovima (valjda zbog živciranja, inače nije tako), otišla mi je i volja za vježbanjem (danas već treći dan nisam vježbala..).
danas mi je nešto bolje, čitam vas, elan se vraća, a polako i želja za životom i vježbanjem. ne usudim se još na vagu..
a sve si mislim, možda je to onaj moj čuveni mehanizam kojim samu sebe spriječim da previše smršavim i dođem u granice u kojima sam zadovoljna s kilažom.. nije prvi put. ili je možda samo nagomilani šok (i posao i to što već mjesec dana ne griješim s jelom..). baš sam tužna, a tako mi je dobro išlo
e, a jel to možda i ona granica kada dva i pol mjeseca u kontinuitetu vježbaš pa kako se bliži treći bliži se i štrajk?
ili je to ipak samo stres i reakcija na njega??
mislim si da odradim pokoji alfa cardio (ili nešto lakše?) danas, sutra, dam si malo prostora za odmor, a onda od ponedjeljka natrag na treći tjedan alfa focusa.
joj. jedva čekam da prođe ovaj blue period, više mi se sviđalo ono kada sam vježbala i bila sretna s napretkom. sad još jače osjećam istinitost onoga da nothing tastes as good as thin (ili getting results) feels..

nadam se da ce krenit na bolje

tek sad vidim koliko mi nedostaje smijanje posljednjih dana. ovaj topic je mrak mjesto

, isplatio se sav onaj trud...
!!!

)