Pokazuje rezultate 1 do 50 od 567

Tema: Prvašići 2014/2015

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj kloolk prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam ako je to nešto novo od ove godine, ali evo info od prošle:

Za cijepljenje školaraca Hzzo šalje Priorix ili M-M-RVAXPRO (Pasteur), zavisi što imaju na lageru, kako koja pošiljka ima rok trajanja i sl. treba pitati.

Kad smo prošle godine došli na cijepljenje prilikom upisa nije bilo Priorixa pa sam se dogovorila doći kad ga dobiju, tako da smo se cijepili u prosincu.
    Pa ako je tako, to su onda dobre vijesti , bas ću pitati. Meni je sestra odmah rekla da priorixa nema. A i malog su mi prije koju godinu cijepili s nečim drugim, jer Već onda nije bilo (to kod našeg Pedijatra) - dakle dva različita doktora, sad školski i nas Pedijatar.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj matsa prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ako je tako, to su onda dobre vijesti , bas ću pitati. Meni je sestra odmah rekla da priorixa nema. A i malog su mi prije koju godinu cijepili s nečim drugim, jer Već onda nije bilo (to kod našeg Pedijatra) - dakle dva različita doktora, sad školski i nas Pedijatar.
    Inace ja nisam nepismena nego mi iPad ima neki blesavi auto correctpa ispravlja neke rijeci i piše ih velikim slovom , npr pedijatar...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •