E pa nezam....e da ja tamo uvik nesto po mob radim... a imam rozu masku s masnicom...
E pa nezam....e da ja tamo uvik nesto po mob radim... a imam rozu masku s masnicom...
funky i carrie sretno i dobronamdošle i šta prije postale trbušaste!!!!!!
Loly kako si?
Carrie & Funky sretno, neka bude dobitno. U Cito ste u dobrim rukama.
Željkice evo guram 5 dnt, bez nekih posebnih simptoma, osim jučer malo jače boli, odnosno pritiska, a sam sve ok, ne osjećam ništa.
Loly i Zeljkice hvala na dobrodoslici! Loly mirujes li? Prvi sam stimulirani postupak citav prelezala, beta 1, fet sam bila u setnjama,sve normalno pospremala po stanu, beta 2.6, nije neka razlika, ali ocito nije sve u strogom mirovanju...sretno, javljaj nam sve! Koristi li netko fragmin u postupku, meni ga dr.P preporuca zbog nekih nalaza trombofilije ( pai 1 polimorfizam 4g/5g i ace ID)
Funky nije baš da mirujem, ali se štedimProbala sam s strogim mirovanjima pa nije uspilo, nema tu pravila. Sutra idem raditi i jedva čekam! Meni je u ovom postupku dr. dao fragmin, bodem se svaku večer, meni su nalazi trombofilije ok, ali zbog više neuspjelih postupaka dr kaže da probamo s fragminom.
Posljednje uređivanje od Loly : 09.03.2014. at 11:35
zeljkica hvala na dobrodoslici.... inace ja sam se odlucila za strogo mirovanje, vidim da to i nema neki utjecaj ali eto tako sam si poslozila u glavi..
Da li koja od vas mora u cetvrtak u dr. B? Ja sam narucena pri kraj stvari pa mi je dr reka da dodem koji dan prije i vidim je li dezuran i da li radi uopce pa ako ko zna...![]()
sunisshining ja znam da je on uvjek četvrtkom u ambulanti . Meni je isto bilo kao tebi , na prvom razgovoru mi je rekao da dođem k njemu zadnji dan M na ultrazvuk i bila je nedilja i on me primio jer je bio dežuran ....Na žalost meni nisu lijepe vjesti , polipi , miom i cista ....cila farma, pa moram na operaciju prije postupka tako da sad čekam zadnji dan M da bi me moglo operirati i tek onda ću moć na postupak oplodnje
. Žao mi je šta me dr.B neće moć operirat pa sam zakazala operaciju kod svog dr. Z . Kod tebe se nadam da neće bit kao kod mene i držim ti fige
.
Posljednje uređivanje od tal : 10.03.2014. at 19:05
Inace evo izvjestaj...kako je reka dr P .....3-4 na livom...isto toliko i na desnom velicina 10-12 mm endometrij odlican. Prezadovoljan je....jer nije ih ni previse ni premalo. Jer nije mu cilj hiperstimulacija. U cetvrtak ponovo fm...nastavljam s istom dozom + orgalutran danas i sutra. Punkcija vjerojatno za vikend
Cure.Jel imate volje,vrimena i novacada idemo slj.vikend u Zg u povorku.sa busom ili da se potrpamo u auto ili u aute
da podilimo trošak.Javite se.
Vedre odlična ideja, ja sam za, iako priznajem nisam uopće o tome razmišljala, al tvoj prijedlog me zainteresirao jako, mislim da je to odlična prilika za druženje, upoznavanje, u svakom slučaju nešto pozitivno.
Ajmo cure iz Splita, okolice Splita, Dalmacije, javite se tko bi još išao!!
Ajmo cure....![]()
i ja bi rado al bebica mi je još mala a rado bi vas upoznala.
Ja bih vas sve tako rado upoznala.Baš mi je žao da nemožete.dali se neka od vas čuje sa nekim curama koje neko vrijeme nisu na forumu npr.xsena ili neka druga cura.trenutno mi nitko nepada napamet.ja cu pitat crvenkapicu,least.ajde sjetite se jos nekoga.ili prijateljice van foruma....
Oooo splicanke pakiraju kofere
Voljela bih vas sto vise upoznati, dodjite nam![]()
Bravo cure
Ima nas puno sto dolazimo iz drugih gradovaajde, dodjite da se upoznamo!
Ja ovaj put stizem sa najmladjim priljepkom
Ajmo bili!
Iako ne pišem, virkam ja vas stalno, ovo je moja "matična tema", moja curka je iz Cita... ako kome treba spavanje a ne smetaju mu hrpe neispeglane robe i dva šašava psa i grintav muž... imam dva slobodna kreveta.
Za sada idemo ja i sara10.Mojca,hvala za spavanje ali imamo smještaj.....iako ja volim neispeglanu robu i šašave pse![]()
Ajoj Ginger dobro si me nasmijala.Vidimo se cure.
Sunisshining jesi li bila na pregledu kod dr B ?
Moja Tal, bila sam na uzv. Sve ok. Nema zivotinjske farme u mene samo jedan jajnik mikrocisticne strukture. Ovaj prirodni ciklus cemo ispratit pa mozda bude ivf, vidit cemo kako se folikul bude razvijao. Kako ti? Kako kratis dane?
Posljednje uređivanje od *sunisshining* : 16.03.2014. at 14:18
Je draga, Smjehuljica je moja mala Dalmatinka.
Super da dolazite, baš se veselim. Javite se ako ćete trebati bilo kakvu logističku pomoc.
Cure moje....prosla i prva punkcija.....izvadeno 10js....to je sve sta znam. Sutra ce me nazvat za detalje....
carrie2812 Super! Bit ce blastica...
Ja jedva cekam sutra da vidim sta ce bit s ovim prirodnim ciklusom. Nadam se da cemo doc do aspiracije i transfera.
U prirodnom ciklusu koliko sam mogla primjetit uglavnom transfer bude 3. dan. I koliko sam primjetila i cula od cura na kbc firule...oni preferiraju transfer na 3. dan opcenito. Ispravite me ako je koja od vas imala 5.dan.
Posljednje uređivanje od *sunisshining* : 16.03.2014. at 20:11
Ajme i Split nam stiže!!! Bravo cure! Ajde vi koje radite - mjenjajte smjenu, za ovo vam se zaista isplati to napraviti! Šta vas je više - manje troškove imate i ugodnije je putovati!
sunisshining i sretna ajde se organizirajte! Jedva čekam da vidim i Split!!!![]()
Posljednje uređivanje od Snekica : 16.03.2014. at 20:22
Carie2812 odlično za 10 js!! Super si reagirala, bit će i smrzlića vjerojatno!
sunishinning jesi u prirodnom postupku skroz bez ičega, bez femare, klomifena? Što se tiče transfera na Firule, ili je 3. ili 5. dan to je točno, a ovisi o broju embrija koji se dobiju da li će ići na blastice, tj. do 5-tog dana, ako ima malo embrija neće riskirati, transfer će biti 3. dan, a ako ih ima malo više i dobro se razvijaju, onda je moguće do blastica da se ide, tako je meni biolog objasnio sad kad sam bila u postupku. A sunishinning ti ćeš se prije punkcije javiti biologu Tandari (takva je procedura), pa ga možeš pitati sve šta te zanima.
ajoj sunisshining ne pitaj kako kratim dane ...a nikako neće da letehahahaha ....Čekam M da dobijem pa zadnji dan na operaciju i onda kod Dr. B da vidimo šta dalje .... U utorak MM radi spermiogram a ja idem po svoje krvne sličice
. Neznam kako da uvatim Dr. B , tribala bi ga pitat nešto u vezi operacije i da vidim kad će me primit iza op. sa svim nalazima ?
A kad ti startaš ? A to sa jajnikom , šta kaže , ne smeta za postupak ?
Cure....sad me zvali iz cita da mi danas nemogu rec kad je transfer nego ce me nazvat sutra....kad slika bude jasnija uglavnom kao bit ce najranije 3.dan.....sta to znaci??? Nije rekla ni koliko se oplodilp ni nista!!!!
carriebez brige, sve u redu, sutra ce na temelju broja oplodjenih odluciti kada ce biti transfer, ocito je danas jos neizvjesno. da je losija situacija - narucili bi te na transfer 3. dan.
Znaci da se ipak nesto oplodilo? Rekla je kao teansfer sigurno nece bit surtra...ali moze bit prekosutra sta je 3.dan!
sigurno se nesto oplodilo![]()
Carrie naravno da se oplodiloSestra kad zove ne može ti ništa reći, ni koliko se oplodilo ni u kakvom su stanju, samo kaže kad da dođeš na transfer i kako da se pripremiš za njega, ostalo ti kaže dr. na transferu. Ne brini
![]()
bubekica i lolyhvaala vam punooooo,uvatila me panika jer sam mislila da cu dobit vise infornacija.....pitala sam jucer kakav je spernio i kakve su kvalitete js i sestra je rekla da cu sve danas saznat a buduci da mi opet nisu nista rekli nisam znala sta se dogaga.
Jeli uobicajeni da osijecam probadanja i tupu bol...nista prestrasno ali me zanima trebam li mirovat ili mogu u dir?
Posljednje uređivanje od carrie2812 : 17.03.2014. at 13:26
carrie aspirirano ti je 10 jajnih stanica, ja bih ti preporucila da mirujes par dana, izbjegavaj sjedenje pogotovo.
Sara10 hvala na odgoboru. Da, ja sam u potpuno prirodnom ciklusu. Nismo planirali nista ovaj misec al eto da ne propadne.
Danas na 10dc jedan vodeci 14 mm i dosta manjih folikulica koji se ne broje. Moj mikrocisticni jajnik nece smetat oplodnji, on je samo takve strukture. Ja inace imam povise testosteron i DHEA.
Tal ako tribas nac dr.B probaj u 11 sati svaki radni dan na odjelu. Tada on radi konzultacije i folikulometrije pa mozes uskocit izmedu s pitanjem. Evo ja u cetvrtak na novu fm pa drzite fige da ne bude prekasno za stopericu. Bude li sve ok u subotu aspiracija. Ufff...puno srece triba za pogodit s ovim prirodnim ciklusima.
Ja cu probat s voltaren cepicima od stoperice pa dalje. Nesto sam citala da sprijecavaju pucanje folikula...
Eto, zene moje, na kraju svarno nemogu u zg. A vec San gledala kako škivat s posla...
zeljkica to zapravo i nije bol, vise probadanje.
..Imam osjecaj da je sve nateceno dole......uglavnom ne micem se sa kauca i cekam sutra.....
Sunašce naše, samo ti ispunktiraj fine folikuliće! Sretno! Ostale cure spremne za šetkanje po metropoli - see you!!!
Loly???
Ja sam na punkciji u srijedu, tjesim se mislima na onaj koktel ljekova na citu...carrie cujemo se sutra, nadamo se blastici kojoj od tih 10!
funky koktel je odlican, mm je reka da ce ih pitat jos koji l, kad me uvati zuta minuta jer odlicno djeluje na mene....smirena sam i vesela
Ko ce docekat sutrasnji poziv... bas sam napeta....
Puno hvala na odgovoru sunisshining , nadam se da ču ga uspit uvatit i da će bit od volje..........A tebi želim pun pogodak ovaj put ...
Zna li neko od koliko sati se dižu nalazi krvi na kbc st