Pokazuje rezultate 1 do 50 od 320

Tema: Jasličari 2013/2014

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Ovca, što tete rade s njim dok on tako stoji na vratima?
    Pikulica je sad u vrtiću nekih mjesec i pol. Ja sam s njom provela tamo 3 ili 4 dana, a tek 4. dan sam otišla i to na samo pola sata. Dakle adaptacija je bila puno postepenija, premda njoj u načelu to i nije trebalo tako sporo.

No za vrijeme što sam bila tamo, vidjela sam kako teta hendla djecu koja plaču za roditeljima kad dođu. Kada netko plače, teta ga uzme u naručje i baš onako majčinski utješi, mazi. Baš mi je žao što mu je to sve tako teško i traumatično, a kladim se i vama i nadam se da će uskoro biti bolje!
    Tete su skorz ok, pokušavaju ga utješit al neda se ni držat u krilu kažu mi. Pokušavaju ga zainteresirat igrom, tješit ga, al neda se ni tješit neće ni da ga se tješi, hoće na vrata i plače i čeka :/...
    Pozdrav je brz bez nekog odugovlačenja papa i odo ja, mozda mu i to nije drago jer kad smo kuci voli se pozdravit par put poljubit i onda je sve ok kad odem bilo gdje... Ova prva dva dana kad je bilo relativno ok smo se malo duze pozdravljali al sad vec kad udjemo u vrtic plače pa nema smisla da se dugo pozdravljamo je samo produzuje agoniju (bar mi se tako cini, nije da ce se smirit pa uci među djecu).
    Sto se tiće mog ostajanja u vrticu mislim da nije bilo potrebno jer smo nekoliko puta prije posjetili vrtic i bila bi s njim unutra, znao se i zaigrat, upoznao tete prije, zato i je prva dva dana bilo ok vjerovatno jer je mislio da je to samo "posjet", a onda kad je svatio da je to svaki dan, frka krenila... A tete kazu da je cesto i teže poslje naviknit ih da mame nema u vrticu nakon sto je par dana bila s njima, kao treba naci neku sredinu koliko dana ostat s djetetom (koja je za svako djete druga)

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj ovca prvotno napisa Vidi poruku
    Tete su skorz ok, pokušavaju ga utješit al neda se ni držat u krilu kažu mi. Pokušavaju ga zainteresirat igrom, tješit ga, al neda se ni tješit neće ni da ga se tješi, hoće na vrata i plače i čeka :/...
    Pozdrav je brz bez nekog odugovlačenja papa i odo ja, mozda mu i to nije drago jer kad smo kuci voli se pozdravit par put poljubit i onda je sve ok kad odem bilo gdje... Ova prva dva dana kad je bilo relativno ok smo se malo duze pozdravljali al sad vec kad udjemo u vrtic plače pa nema smisla da se dugo pozdravljamo je samo produzuje agoniju (bar mi se tako cini, nije da ce se smirit pa uci među djecu).
    Sto se tiće mog ostajanja u vrticu mislim da nije bilo potrebno jer smo nekoliko puta prije posjetili vrtic i bila bi s njim unutra, znao se i zaigrat, upoznao tete prije, zato i je prva dva dana bilo ok vjerovatno jer je mislio da je to samo "posjet", a onda kad je svatio da je to svaki dan, frka krenila... A tete kazu da je cesto i teže poslje naviknit ih da mame nema u vrticu nakon sto je par dana bila s njima, kao treba naci neku sredinu koliko dana ostat s djetetom (koja je za svako djete druga)
    p. je sigurno dva mjeseca bio dežuran na vratima. sad je super, prošla ga je ta faza.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Nižem

Kod nas je u jaslicama na početku bila jedna curica za koju je mama rekla da grize i da to nikako ne mogu riješiti. I stvarno, curica je relativno brzo ugrizla drugo dijete i tete su nam na sastanku rekle da se to dogodilo tada jednom i nikad više. Taj put su je sjele, popričale s njom, pustile je da minutu, dvije sjedi sama, i nakon toga se to više nikad nije ponovilo.
    Nakon toga nikad nisu rekle ni napomenule da se je netko tukao, udarao, grizao, grebao, niti sam kad vidjela tragove...čak sam ih i pitala da li se tuku, rekle su da ne. Ja također u grupi nisam vidjela nikakvu agresiju, izgledaju dosta smireno i opušteno. Očito su to nekako u startu riješile.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •