Pa da, beba, zna se da se ruke jedu prije jela
A treba oprat i sterilizirat dojku, ista je kao i zelena salata pa po njoj puzevi plaze i smrdljivi martini se presetavaju cijeli dan, tako je bar moja ocp patronazna mislila i ocekivala da cu prat cicu prije podoja, i tako naravno valjda 4-5-6... puta po noci, i na moru na plazi i u autu na odmoristu u pauzi i u avionu usred leta i na jos sto drugih mjesta gdje me slucaj zateko i beba ogladnila
Ovo je inace totalno offtopic osim sto se generalno odnosi na predrasude oko dojenja. A primarno potpisujem seni da je jedino "opterecenje" majcinstva u poslovnom svijetu to sto ima oceva koje njihovo ocinstvo ne opterecuje. Kad ce majka i otac pocet naizmjenice koristiti bolovanje za dijete, kad ce naizmjenice traziti izlaz jer je roditeljski u 16:30 a radno vrijeme do 17, kad i oni budu se digli u 17 i rekli da moraju doma da stignu skuhat veceru ili u parkic dok je jos dan, nece ni majkama vise biti problem imati i posao/karijeru i djecu. Uostalom, ja imam oboje i ne smatram da je to bas takva katastrofa, malo me satrlo nakon drugog porodiljnog ali sam se oporavila u medjuvremenu![]()
Posljednje uređivanje od sillyme : 22.03.2014. at 09:05