Stranica 70 od 581 PrviPrvi ... 2060686970717280120170570 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,451 do 3,500 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Nitko mi nije odgovorio prosli put, al pitat cu opet.
    Vec par dana mi bude na papiru gusta bijela sluz. Povremeno me bole leda kao kad imam dobiti menstruaciju, a jos uz sve to vec dva dana se se skoro ne dizem s wc-a, stalno imam stolicu (proljevastu).
    Ta sluz nema neki miris i nije krvava, gusca je kao bjelanjak od jajeta (malo vise bijela).
    Ima li itko ista slicno ili je imao? Jel se to blizi dan il sto?

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj Lili_nova prvotno napisa Vidi poruku
    Vec par dana mi bude na papiru gusta bijela sluz. Povremeno me bole leda kao kad imam dobiti menstruaciju, a jos uz sve to vec dva dana se se skoro ne dizem s wc-a, stalno imam stolicu (proljevastu).
    Ta sluz nema neki miris i nije krvava, gusca je kao bjelanjak od jajeta (malo vise bijela).
    Koliko si?

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Kris 38tt punih sutra.
    I zaboravila sam napomenuti da se cura nije smirila. Stovise aktivnija je nego prije, stalno udara (cak mi nekad zna biti tako snasno da gotovo zaboli).

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ohooo, pa to je vec pred kraj..lako moguce da krece.Proljev zna biti simptom skorog poroda.A sluz moze a i ne mora biti cep.(ponekad ju i ja imam upravo tako kako opisujes)Jesi gledala dal leda bole u razmacima ili??

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Pripremas se draga

Nije nuzno da se smiri, cure su tu pisale da su znale i tijekom poroda osjecati lupanje, vjerujem da ti nije ugodno.

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Jucer su me boljela cijelo popodne, al ne bas cesto nego svako mozda sat vremena bi osjetila to. Nocas nisam spavala jer bi me opet tako uhvatilo, a danas isto tako zabole pa sat, sat i pol nista pa opet. A kad mi pocne, obavezno na wc moram.
    Guza ce mi se zapalit.

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
    Pripremas se draga

Nije nuzno da se smiri, cure su tu pisale da su znale i tijekom poroda osjecati lupanje, vjerujem da ti nije ugodno.
    Pretpostavljam da je sve ovo priprema. Nadam se da nije nesto drugo taj iscjedak, jer nista slicno nisam imala tijekom trudnoce.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Jucer su me boljela cijelo popodne, al ne bas cesto nego svako mozda sat vremena bi osjetila to. Nocas nisam spavala jer bi me opet tako uhvatilo, a danas isto tako zabole pa sat, sat i pol nista pa opet. A kad mi pocne, obavezno na wc moram.
    Guza ce mi se zapalit.
    Malo po malo...to je sigurno pocetak, pitanje koliko ce trajati...za iscjedak se ne moras brinuti, dok god nema jak miris.Probaj hemero protect kremu, ona zna smiriti pecenje.I ako se nastavi proljev, odbi klistir jer ti sigurno nece trebati.

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Pripremas se draga

Malo po malo...to je sigurno pocetak, pitanje koliko ce trajati...za iscjedak se ne moras brinuti, dok god nema jak miris.Probaj hemero protect kremu, ona zna smiriti pecenje.I ako se nastavi proljev, odbi klistir jer ti sigurno nece trebati.
    Hvala na savjetima.
    Popodne cu uzeti kremu jer mi se pojavio hemoroid, nije strasno, ne boli, al ipak je nadrazen s obzirom koliko idem na wc.
    Jedino me zanima moze li sad ovakvo stanje trajati jos dva tri tjedna il znaci da bi moglo uskoro. (Budem li na wc-u jos dugo veci problem ce biti sto s guzom, nego druge stvari. Hahahahaha )
    Ako bude promjena (poput: krecem u rodiliste) javim vam se.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Hvala na savjetima.
    Popodne cu uzeti kremu jer mi se pojavio hemoroid, nije strasno, ne boli, al ipak je nadrazen s obzirom koliko idem na wc.
    Jedino me zanima moze li sad ovakvo stanje trajati jos dva tri tjedna il znaci da bi moglo uskoro. (Budem li na wc-u jos dugo veci problem ce biti sto s guzom, nego druge stvari. Hahahahaha )
    Ako bude promjena (poput: krecem u rodiliste) javim vam se.
    Javi obavezno.Ako je proljev zbog skorog poroda,onda ne bi trebalo trajati...

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Lili_nova uh kakvo uzbudjenje!!!! Sretno i cekamo vijesti
    TinaB odlicno da je sve sterilno. I ti javi da li ce biti serklaze

TinaB avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Doma sam!!!! Kontrola za dva tjedna. Možda prođem i bez serklaze...

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Ja bi voljela da krene. Znam da ne znam što me čeka (tako mi kažu sve ovo što su rodile oko mene), al jedva čekam ugledati curicu i upoznati je.
    Daj Bože samo da sve prođe u redu.
    Sutra mi je pregled (ako ne rodim do sutra) i baš me zanima što se dolje događa.

Tina drago mi je da je sve u redu kod tebe.
    A gdje je Least? Znam da smo blizu tjednima, a nisam vidjela jel u zadnje nešto pisala.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ja bi voljela da krene. Znam da ne znam što me čeka (tako mi kažu sve ovo što su rodile oko mene), al jedva čekam ugledati curicu i upoznati je.
    Daj Bože samo da sve prođe u redu.
    Sutra mi je pregled (ako ne rodim do sutra) i baš me zanima što se dolje događa.

Tina drago mi je da je sve u redu kod tebe.
    A gdje je Least? Znam da smo blizu tjednima, a nisam vidjela jel u zadnje nešto pisala.
    Vjerujem da si nestrpljiva, bude to uskoro...u svakom slucaju javi da i mi znamo kaj su rekli na pregledu.Budes vidjela, ako se smanji razmak izmedu bolova onda si ziher na dobrom putu a inace ti zadnji dani nisu bas najugodnijiKremu obavezno uzmi, pomoci ce i oko hemeroida.

Tina super da si kuci, odmaraj!

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Nancha hvala što si s nama podijelila svoje iskustvo! Jako mi je drago da je sve super završilo... Pusa tvojoj curici!!!!

Trudnice koliko folne treba dnevno uzimati? 400mikrograma dovoljno?

piki avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    690

Početno

Citiraj Krtica prvotno napisa Vidi poruku
    Nancha hvala što si s nama podijelila svoje iskustvo! Jako mi je drago da je sve super završilo... Pusa tvojoj curici!!!!

Trudnice koliko folne treba dnevno uzimati? 400mikrograma dovoljno?
    Krtice dobrodošla i čestitke na trudnoći! Vidjela sam da si na potpomognutoj pisala o suplementima i primijetila da smo skoro isti koktelčić trošile (ja malo kraće vrijeme nego ti). Srećom pomoglo nam je pa što god netko rekao o tome (nekom hoće drugome neće i to je tak). Što se tiče folne ja sam trošila 800 mikrograma dnevno.
    TinaB lijepo da si domeka, da prođe bez serklaže!
    Lili_nova još malo i upoznat ćeš svoju curicu!
    Ja obavila 3D/4D uzv i sve je OK. Izgleda savršeno, sve na svom mjestu i sve dobro funkcionira jedino zbog posteljice sprijeda nisu ispale lijepe slikice. E da, bit će dečko i prilično je veliki, za skoro 2 tjedna u plusu. 24 tt ima 850 g! Neću ni spominjati s koliko mu je otac rođen je pri samoj pomisli na tak veliko novorođenče me nekaj stisne a velike su šanse da bude i bebač takav.

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Hej trudnice evo i mene u vaše društvo Trudna sam 14+1 i za sada je sve super, nisam imala mučnina, povraćanja i ok se osjećam. Pregled mi je za tjedan dana i jedva čekam.
    Krtice ja sam do 12 tt uzimala jednu tabletu folacina, a od tada jedan elevit (po preporuci ginekologa).

Loona avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013
    27

Početno

Ja te iscjetke imam kroz cijelu trudnoću, nekad više nekad manje.
    U prvoj sam se trudnoći pitala za svaki iscjedak dal je možda čep, ali kad je otišao čep, nisam mogla fulati - odmah sam znala da je to to. Btw. onda sam već bila u rodilištu u trudovima.
    Nadam se da je u tvojem slučaju to sve priprema za porod. I ja bih ovaj put htjela da to krene malo ranije, zadnji put sam rodila na točno 41. tjedan i već sam sama sebi išla na živce. E da, i ova starija se ritala doslovno i prilikom izgona tak da to ništa ne znači ako se beba nije smirila.

Jel ima koja iskustva sa proteinima u mokraći? Meni je danas na 36 tjedana mokraća pozitivna na proteine, tlak je bio ok, ali svejedno sam previše guglala pa se zabrinula. Moram napraviti urinokulturu, doktor nije djelovao zabrinuto, ali ja naravno zamišljam crnjake...

TinaB avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Sad sam bila na WC-u i obrisala sam par smeđih grudica. Da li bi to moglo biti od današnjeg pregleda? Bio je dosta bolan i neugodan. Nadam se da sutra neću morati natrag u bolnicu.

Uz to izgleda imam i upalu grla - jako me peče i jako kašljem. A kašalj je ono - dosta se napinjem prilikom kašlja. Sve mi ide na povraćanje od njega. Pa me frka da se od toga još dodatno ne otvorim. A joj...

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj TinaB prvotno napisa Vidi poruku
    Sad sam bila na WC-u i obrisala sam par smeđih grudica. Da li bi to moglo biti od današnjeg pregleda? Bio je dosta bolan i neugodan. Nadam se da sutra neću morati natrag u bolnicu.

Uz to izgleda imam i upalu grla - jako me peče i jako kašljem. A kašalj je ono - dosta se napinjem prilikom kašlja. Sve mi ide na povraćanje od njega. Pa me frka da se od toga još dodatno ne otvorim. A joj...
    To je stara krv, vjerovatno i jest od pregleda.Trebali su ti dati nesto ozbiljno za kasalj.Ako je jak i ucestao nije za zezanciju...

Za prvu ruku uzmi sirup od sljeza, zaista pomaze.
    Posljednje uređivanje od KrisZg : 28.05.2014. at 21:25

TinaB avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Hvala KrisZg. Sutra ujutro ću nabaviti sirup od sljeza.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj TinaB prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala KrisZg. Sutra ujutro ću nabaviti sirup od sljeza.
    Ja sam uzimala od holyplanta, to sam zaboravila napisati

saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Trebam savjet iskusnih trudnica koje su se patile s glavoboljama??? Znači već 4 mj se borim s njima...danas sam 16+2..u trajanju su 3-4 dana...pa malo mir recimo 3 dana i opet u krug...šetajuće glavobolje od potiljka do čela, nekad imam osjećaj da me boli cijela moždana ovojnica i znaju biti pulsirajuće i kad ne mogu izdržati popijem lupocet...što je isto svaki 3, 4 dan..(što me isto pati -do sad sam smlatila oko 20 tbl..)inače imam niži tlak 100/70 i bez kave ne funkcioniram...molim vas samo mi nemojte reći da je zbog vremena kao moja dr...prije 5 god sam išla na pretrage jer mi mama boluje od migrene, ali nalazi su svi bili uredni...tada sam isto imala glavobolje-intentivnijeg tipa, da bi se ustanovilo da je od cilesta kojeg kad sam prestala piti nestale su i glavobolje...e sad i trudnoći opet...ajme za poludit...jel moguće da je od hormona?? molim vas javite se koje ste imale s tim problema...znači pijem kavu s limunom-bljak...malo pomogne i lupecet 500 kad već poživčanim od bolova...help

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Baš sam neki dan pomislila kako je lijepo što me glava više ne boli. Mene su glavobolje držale negdje do 20 tt, čini mi se. Nisam smjela dotaknuti glavu, imala sam osjećaj da mi kosa smeta koliko me je boljelo. Pila sam Lekadol, nekada i po dvije tablete dnevno kada nisam mogla više izdržati. Drugo ništa mi nije pomagalo, a i te tablete jako slabo jer sam prije trudnoće pila puno jače tablete za glavobolju.

Nažalost, nisam ti baš puno pomogla. Nadam se da će ti se glavobolje smanjivati kako trudnoća bude napredovala, kao meni. Sada boli sve drugo

saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

hvala ti puno dino84...mislila sam da sam jedina....imam i druge tegobe...ali to je sve normalno, ali ovo me oduzima...imaš li možda informaciju koliko je to puno tableta? odnosno koliko si ih popila? pati me ta količina i isto kao i tebi lupocet mi je kao tic tac..ali bar malo ublaži..

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ja ti mogu savjetovati da pijes dosta tekucine, pokusas koji sat biti u zamracenoj prostoriji bez moba, kompa, tv-a.... Kad ti je tlak jako nizak, pojedi nesto slano al nemoj ni stim pretjerivati (npr. juha iz vrecice)... Neznam sta drugo... Eventualno pregled kod neurologa u Centru za bol ( znam da ima na Rebru i Sv.Duh - Zagreb). Vidim ti si iz Os, mozda ima i kod vas

saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

hvala ljubilice, sve to i radim...naljevam se vodom...i legnem i spavam i u mračnom sam, pa kad ni to ne pomogne, navečer šetam na svježem zraku, gibam glavu i svašta nešto tog tipa...hladna voda s ledom, kao da mi na 5min razbistri glavu i opet ništa...kao što kaže dino...ništa ne pomaže, već mi se stvara nervoza u buđenju svako jutro, trgnem se i jel boli il ne boli?? ma koma..
    ako ne popusti kroz koji tjedan...morat ću i na taj odjel...kako ne volim bolnice...

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Tina super za briseve
    I moji su sad cisti hvala Bogu nema vise enterokoka
    Jos UK da dodje ...
    Da vas pitam u vezi iscjedka , ja ga imam vec 5-6 dana zuckast , bez mirisa i ne svrbi , 24tj sam
    Jel ok zuti iscjedak ?? Bude mi najviše ujutro jad ustanem popodne malo
    Počela sam od juce koristiti polygynax vaginalete svaki drugi dan zbog njega

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Crvenkapice, ja takav iscjedak imala skoro cijelu trudnoću, ali ja i inače imam problema s iscjedkom i upalama. Ginekologica se ne uzrujava nešto previše oko toga, nekoliko puta mi je dala Medazol i Plymicol vaginalete pa je poslije malo bolje, ali se opet brzo pojavi.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Kakvim upalama?
    Jesu oni kod tebe uvijek bili znak upale ili??

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Sorry, malo sam glupo napisala. Upale su bile prije trudnoće. Na PAPA testu mi je uvijek bila označena neka upala, na to sam mislila. U trudnoći mi je iscjedak pojačan, ali PAPA test je bio uredan. Svaki put na pregledu mi ginekologica gleda iscjedak po mikroskopom i onda mi je nekoliko puta dala vaginalete zbog pojačanog iscjedka.

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Crvenkapo, ja takav sunčani iscjedak imam u svakoj trudnoći cijelo vrijeme, kod mene je to očito normala. Svi brisevi i nalazi uvijek uredni

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Cure moje evo i ja imam suncani iscjedak...povremeno, ali tu je i mislim da mozda ima veze i s nesto slabijim mjehurom.

Liki vidim da si pitala za mene, da tu smo negdje, cekamo zar ne?! Ne znam, ja otkad sam doma i ne radim u ovih zadnjih 20ak dana ja imam manje vremena za forum. Stalno nesto radim i prikupljamnod opreme, a kad mi stigne muzic zazelim ga se i ne otvaram net. Nekad se pitam jesammli previse u pokretu. Inace sam dobro, sutra sam na prvom pregledu u TA u vinogradskoj. Lili kako je tebi sad? Gdje ces roditi?

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj Least123 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure moje evo i ja imam suncani iscjedak...povremeno, ali tu je i mislim da mozda ima veze i s nesto slabijim mjehurom.

Liki vidim da si pitala za mene, da tu smo negdje, cekamo zar ne?! Ne znam, ja otkad sam doma i ne radim u ovih zadnjih 20ak dana ja imam manje vremena za forum. Stalno nesto radim i prikupljamnod opreme, a kad mi stigne muzic zazelim ga se i ne otvaram net. Nekad se pitam jesammli previse u pokretu. Inace sam dobro, sutra sam na prvom pregledu u TA u vinogradskoj. Lili kako je tebi sad? Gdje ces roditi?
    Ja ću u splitskom rodilištu, ti?
    Danas obavili pregled: 3 cm otvorena, cerviks u nestajanju.
    I dalje sam na wc-u stalno, a ti me hemoroidići smetaju. Nisu upaljeni niti bole, al ipak peckaju. Namažem ih i bude ok, al kad opet odem na wc oni se vrate.
    Zasad me samo tu i tamo zabole leđa kao kad imam dobiti menstruaciju, al naprijed me ne boli ništa. ZASAD!
    MM i ja samo čekamo znakove i preispitujemo. Hahahaha

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

I dalje sam na wc-u stalno, a ti me hemoroidići smetaju. Nisu upaljeni niti bole, al ipak peckaju. Namažem ih i bude ok, al kad opet odem na wc oni se vrate.
    Zasad me samo tu i tamo zabole leđa kao kad imam dobiti menstruaciju, al naprijed me ne boli ništa. ZASAD!
    Pa nisi bila nish otvorena prije, kaj ne?

TinaB avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja sam uzimala od holyplanta, to sam zaboravila napisati
    Nabavila sam ga danas i krenula s terapijom. Nadam se da će pomoći. Još uvijek obrišem nakon male i velike nužde par smeđih grudica. Jedna je čak bila i crvenkasta. Zvala sam TA i objasnila sam situaciju i rekli su mi da dođem ako se iscjedak pojača i postane crven. Ugl nije da se on slijeva (nemam ga na ulošku), obrišem samo nakon nužde.

Crvenkapice - i ja imam povremeno taj žuti iscjedak. Koristila sam Gyno Daktarin vaginlete pa se smirio.

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

o budeš ti brzo krenula,ja sam tako imala 1cm,pa 2.5cm,pa na pregled došla s 5 cm i gin me poslao u rodilište. i sve uz samo povremeno probadanje u leđima niš posebno, na putu do rodilišta se još otvorila i došla tamo s 7cm. sve bilo gotovo u 45 min,od ulaska u rađaonu do dolaska bebe. Sretno!

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Saraya baš mi je drago što si se javila,sad mi je nekako lakše jer i ja se osjećam potpuno isto. Danas 13+4 i glavobolje su užasne. Javljaju se nekad i svaki drugi dan. Ponekad mi se čini da ću poluditi od njih. Pijem lupocet,a neki dan mi ženska baš u ljekarni dala lekadol veli da je on bolji. Isprobala sam sve živo,od ležanja u mraku,hladnih obloga,trljanje čela krumpirom, ali ništa ne pomaže. Tablete isto baš i ne al bar bude malo lakše. Više ne znam šta da radim jer mi je muka svaki drugi dan piti tablete...probala sam i masaže,ali ništa ne pomaže.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

A koliko vam je količinski taj iscjedak , bio vodenast ili žut ,
    Ja kako non stop ležim i kad odem do wc iscuri mi onak širine 3-4 cm na gaćice
    Jel to normalno ? Koliko vama bude?

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    A koliko vam je količinski taj iscjedak , bio vodenast ili žut ,
    Ja kako non stop ležim i kad odem do wc iscuri mi onak širine 3-4 cm na gaćice
    Jel to normalno ? Koliko vama bude?
    Meni kad se pojavi, nije svaki dan...bude grumencic...jednom sam isla u inspekciju dolje da vidim koliko je to tocno poljubicastila i bilo je kao trakakao koncic od tampona je virilo van...

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Pa nisi bila nish otvorena prije, kaj ne?
    Od 36 tjedna sam bila 1cm, a danas 38 tjedan 3-4cm.
    Baš sam uzbuđena. Javim vam se s novostima!
    Lagano me baš večeras počelo boljeti, prvo lijevo na trbuhu. Osjetim kontrakciju koja zaboli, a sad mi se malo spustila bol niže pa osjećam kao menstrualnu bol.
    ne prejaku, nego onako, jednostavno osjećam.

saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj ARIANM prvotno napisa Vidi poruku
    Saraya baš mi je drago što si se javila,sad mi je nekako lakše jer i ja se osjećam potpuno isto. Danas 13+4 i glavobolje su užasne. Javljaju se nekad i svaki drugi dan. Ponekad mi se čini da ću poluditi od njih. Pijem lupocet,a neki dan mi ženska baš u ljekarni dala lekadol veli da je on bolji. Isprobala sam sve živo,od ležanja u mraku,hladnih obloga,trljanje čela krumpirom, ali ništa ne pomaže. Tablete isto baš i ne al bar bude malo lakše. Više ne znam šta da radim jer mi je muka svaki drugi dan piti tablete...probala sam i masaže,ali ništa ne pomaže.
    joj joj...ajde bar znamo da nas ima još takvih metiljavih Lekadol? pa zar nije to isto što i Lupocet? Paracetamol od 500mg
    Stomatolog mi je rekao da on svojim trudnicama predlaže za zubobolje Lupocet 1000mg u šumećim tabletama...nisam nikada probala odmah jaču dozu, kao pijem malo po malo, bolje manje doze joj nadam se da e biti kako dino84 kaže...da će se prorijediti i samo nestati...ovo oduzima...probaj ledenu vodu+led(ako nemaš problema sa grlom) osjećam se "trijeznija" ali nakratko nažalost...ako je slabija glavobolja..pomogne...preko dana probaj gorku jaku tursku kavu i u nju nacijedi pola limuna..to sam čitala da je poput prirodnog kafetina...malo razbistri...a to + lupocet-puno bolje ajme ima dana da mi dođe da maznem jedan ketonal forte uh

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Od 36 tjedna sam bila 1cm, a danas 38 tjedan 3-4cm.
    Baš sam uzbuđena. Javim vam se s novostima!
    Lagano me baš večeras počelo boljeti, prvo lijevo na trbuhu. Osjetim kontrakciju koja zaboli, a sad mi se malo spustila bol niže pa osjećam kao menstrualnu bol.
    ne prejaku, nego onako, jednostavno osjećam.
    To je to

Sretnooooo

Loona avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013
    27

Početno

Citiraj saraya prvotno napisa Vidi poruku
    Trebam savjet iskusnih trudnica koje su se patile s glavoboljama??? Znači već 4 mj se borim s njima...danas sam 16+2..u trajanju su 3-4 dana...pa malo mir recimo 3 dana i opet u krug...šetajuće glavobolje od potiljka do čela, nekad imam osjećaj da me boli cijela moždana ovojnica i znaju biti pulsirajuće i kad ne mogu izdržati popijem lupocet...što je isto svaki 3, 4 dan..(što me isto pati -do sad sam smlatila oko 20 tbl..)inače imam niži tlak 100/70 i bez kave ne funkcioniram...molim vas samo mi nemojte reći da je zbog vremena kao moja dr...prije 5 god sam išla na pretrage jer mi mama boluje od migrene, ali nalazi su svi bili uredni...tada sam isto imala glavobolje-intentivnijeg tipa, da bi se ustanovilo da je od cilesta kojeg kad sam prestala piti nestale su i glavobolje...e sad i trudnoći opet...ajme za poludit...jel moguće da je od hormona?? molim vas javite se koje ste imale s tim problema...znači pijem kavu s limunom-bljak...malo pomogne i lupecet 500 kad već poživčanim od bolova...help
    Užasne glavobolje meni i inače dolaze s prvim proljetnim suncem, ali u ovoj trudnoći je bilo stravično. Svaki drugi dan sam preležala u jednom periodu. Pila sam paracetamol, i to odmah uzmem po dvije tablete, nekad je pomoglo, nekad ne. Kod mene je problem i što mi organizam ne traži tekućine (skoro nikad nisam žedna) i onda sam se morala natjerati da pijem više vode. Kombinacija hormona, niskog tlaka, ovog promjenjivog vremena, sve to igra ulogu. Meni su nekako nestale pred 2 mjeseca i sad se osjećam super.

saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Hvala Loona za info...znači...mogu još potrajati...ti si bolovala znači do kojeg 27tt? uh...mislim da kod mene nije stvar u proljeću...od pozitivne ß počele su i glavobolje ...čini mi se, ali samo mi se čini da su sada slabijeg intenziteta..ili sam se navikla

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Pozdrav, cure! Vidim da sve već lijepo napredujete pa se nadam da ću i ja tako... Ja sam tek 5tt i danas mi je užasno pozlilo na poslu pa je suprug došao po mene. Oblio me hladan znoj i zamaglilo mi se pred očima, užasno sam se prepala. Da ne govorim kako sam uplašila djecu u razredu... Nemam baš apetita pa nisam do tada još ništa pojela (oko 9.30 h), je li moguće da je to zbog toga?

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Cure dal je moguće da nakon vaginalnog pregleda dođe do sukrvice? Bolilo me jako, trudna sam 37 tj i prvi put sam bila u TA - nije bila nježna dr. nimalo

Inače sam prst prohodna i piše mi portio skraćena

Amari avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj Least123 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure dal je moguće da nakon vaginalnog pregleda dođe do sukrvice? Bolilo me jako, trudna sam 37 tj i prvi put sam bila u TA - nije bila nježna dr. nimalo

Inače sam prst prohodna i piše mi portio skraćena
    pa ja ne znam sta oni po tim bolnicama rade?? cula sam vec vise puta da su im pregledi uzas, mojoj kumi je isto u 37 tjednu u vinogradskoj bio uzasan pregled i malo je krvarila nakon, to je bilo prije 2 mj!
    u kojoj si bolnici bila i kod kojeg dr?

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

isto vinogradska, dr. rudman - inače nisam čula ništa loše, ali 3 puta me morala pipkat iznutra i sva tri puta sam se grčila od bola, a i nakon pregleda. dosadašnji pregledi jesu bili nelagodni, ali nikada ovako bolni.

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Least123 vrlo lako moguće da ti je to od pregleda. Meni je tako znalo biti u prvoj trudnoći.
    Još malo i stiže ti bebica Jesi sve pripremila?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •