Mislim da većina vjernika, a vjerojatno i dio vodstva KC, ne odobrava tu retoriku. Zanima me samo koliko im je to doista skandalozno, a koliko im spada u kategoriju pluralizma unutar Crkve kao krovne organizacije.
Mislim da većina vjernika, a vjerojatno i dio vodstva KC, ne odobrava tu retoriku. Zanima me samo koliko im je to doista skandalozno, a koliko im spada u kategoriju pluralizma unutar Crkve kao krovne organizacije.
ma po čemu ti to tako misliš kanga moja?
aaa, da, možda radi rezultata zadnjeg referenduma?
ili po tome kako je bozanić oštro osudio bilo kakav ispad vezano uz veličanje ustaštva?
mislim, da im je to skandalozno, jednom, bar jednom bi i reagirali. a imali su ohoho prilika, nije da nisu.
kako se onomad nisu gasili, na čelu s bozanićem, oko ona dva sata zdravstvenog odgoja. il svetog i presvetog braka.
Pa na referendumu se, ako se ne varam, oko 30% građana HR izjasnilo ZA, a 86% ih se izjašnjava kao katolici. Ako uzmemo da su svi ti glasovi ZA bili vjernički (što vjerojatno nisu), i dalje je to ukupno oko 35% vjernika. Gdje je u svom stavu većina od 65% vjernika - to me zanima.
A što se tiče klera, naravno da nisam mislila na Bozu nego npr. na onog vašeg Devčića i sl.