Da. Izvucem se kad pisem postove na smart phoneu, jer mi sam stavlja veliko slovo poslije tocke, al onda mi ne idu č i ć.
Salu, na stranu, ne mislim naravno da se pravopis uci na fakultetu (osim lektora i sl.) Ljudi iz razlicitih razloga studiraju ili ne studiraju, al kod zaposljavanja se racuna na vjerojatnost i ona je definitivno na strani viseg obrazovanja. Ne govorim o pojedinacnim slucajevima.
Meni se isto neki rekreacijski smjer cini smislenim. Pri tome bi moglo biti problematicno da se takav posao pretezno radi kasno popodne pa ne znam kako djecu organizirati.
Rad u uredu ne mogu komentirati, to je meni nocna mora. Mozda ti se nesto potrefi, al tu je tesko iskociti iz onih 1000 molbi. Zacudi se covjek kad sazna na koji se nacin eliminira prvih 950 kandidata i zasto se pogleda tih 50. U svakom slucaju moras navesti sve relevantne kvalitete bez neke skromnosti jer se prodajes. S time da se pismenost i pedantnost vidi vec iz prijave za posao. Ja bih sigurno odbacila prvih 950 molbi vec na temelju pravopisnih gresaka, a onda bih si dala truda prouciti ostale molbe. Zadnji covjek kojeg sam zaposlila je bio odlican, prije smo suradjivali super je efikasan i pametan. Poslije sam skuzila da je nepismen (Trina, iako je VSS s dobrim ocjenama, prije toga opca gimnazija) Steta.