Citiraj anabeg prvotno napisa Vidi poruku
uff..ja sam sad totalno sva u imenima..neznamo još sigurno jel cura ili dečko..i baš se mislim kako ćemo odabrati ime jer smo i za drugu curku jedva odabrali, a da je bio dečko u prve dvije trudnoće teško bi odabrali ime jer meni osobno je lakše pronaći ime za curicu nego za dečka..Muž je u prve dvije trudnoće dok još nismo znali spol, za dečka spominjao ime Bruno..meni se to ime malo sviđalo, pa malo nije..a starija kćer želi ako bude braco da se zove Filip..Ni jedno od ta dva imena meni nisu skroz sjela na prvu loptu..ali nekako imam osjećaj ako nosim dečka da će se borba voditi između ta dva imena..
Oba su dobra imena i vrijede za cijeli život, prepoznatljiva su u svijetu kao muška imena, nisu predugačka, nemaju hrvatska slova.... pa vidi što bolje paše s prezimenom i ostalim imenima u obitelji. Iz iskustva - puno se lakše dogovoriti kad imaš dva, nego cijelu dugačku listu... Mi smo odustali od drugog odabranog imena za mlađe dijete jer je to ime u sebi imalo R (Marcel), a starije dijete je imalo problema sa govorom, pa sam se bojala kako će to izgovoriti.... Nije neki razlog, ali tako sam tada mislila.