Ma znam,to je samo sala na moj racun. Jer se tak pinki danas osjecam![]()
Mislila na nas koje prodemo 35 dc
Ne znam zasto sam danas sva sretna. Bas onak, iznutra, radosna,nemam bas neki preveliki razlog za to...al eto za sad je tak![]()
Nivesa, bravo za hepi osjećaj!I ja sam takva... Osjećam mir. Sva sam usporena... Ne da mi se ništa, ali sretna sam iznutra...
Bradavice i dalje osjetljive, možda sam zato i ja hepi...Možeš mi se pridružiti pišanju testića u ponedjeljak.
![]()
A jeste znale da jajna stanica ispusta"miris" ljubicice i na taj nacin privlaci decke
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Em poljubičasti,em miriši na ljubičice...sve nešto girli s tom našom gospodičnom!![]()
...potpisujem...
meni su samo cice rasle...bujale...a još ja kupim jedva kupaći br.2...jedva su stale...i meni je moj odmah rekao"hm..nešto se čudno događa s tvojim cickama",hahaha..
a teta koja me viđa samo po ljeti kad dođe na more kaže"ili ima nešto novo ili si se malo popunila?",,a ja njoj"ovo drugo je sigurno 101%"..
kad ono žena bila u pravu...
Po mirisu koji daje za vrjeme m covjek bi rekao da je ta ljubicica strunula!hahaha
Sreco mislim da ja necu izdrzat do ponedjeljka! Hehe
Posljednje uređivanje od nivesa : 18.06.2014. at 13:53
34dc
Inače budu 32 pa sam kasni 2 dana, već 3 test negativanŠto kažete, ima li šanse?
a mene ste nagovarale...
...ajde srećice...nivesa i ti ponovo za koji dan,možda već danas/sutra/prekosutra...
Dakle,ja cu otic u ljekarnicu i teticu trazit pis- pis trakicu! Ujutro ak nema kucke ja pisam!
Eto novi buketic za vas koke!
Buba, i mene su nagovarale... I pišnem prošli mj. na 11 DPO, ma mislim stvarno... Ah... Žužy, da te čekam tjedan dana? Onda će mi kasniti i dokazano sam T.![]()
Btw, volim pisati Buba.
Proooooooooooooduženi vikend!!!!!!
Hvala za komentare na buket!![]()
Hm...kolko kuna ak znas?
A da, rade ja u ljekarnicu po onaj od 15 kn pa imam dva hahaha
buketić je prekrasan!!!!!!!!!!!
u dm-u koštaju od 29,kn (onaj s trakicama,i kao štapić cb),a ima i intim plus koji je 50 i neku kunu..a onda i digitalni cb koji stoji oko 80 kn..sve ja vidjela i isprobala..ali istina u ljekarnama su jeftiniji...cb obični je 26 kn,a u dm-29,99(uh što mrzim taj 99 na svakom proizvodu)...
...one koje idu na produženi vikend-UŽIVAJTE!!!!!!
ja ću malo odmarati,pa malo raditi i onda GO!!!!!!!!!!!!!
JESSSSSSSSSSSS....tralalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... ........
Sandra, hajdmo sad ispočetka u nove radne pobjede,
nivesa, još nije sve gotovo, dok nije gotovo,
žužy, nivesa, u svezi kupovine testova,
ja sam u fazi da ih niti ne pomišljam kupovati
sanjam o danu kad ću 45 d.c. bez M samo otići giniću,
a on će mi ko u dobra stara vremena reći: čestitam, trudni ste!
samo se izživciram sa tim testovima,
kad sam bila T, test sam napravila kad mi je M kasnila 2 tjedna, do tada sam
strpljivo čekala (i mislila si: "ma nije moguće, ma nije valjda"),
ali to je bilo neko drugo vrijeme (nisam bila na forumu)
Ja cu na buketice stavit takve cjene!
E da,test je u torbi!
Sutra pisanjeSreco najavljujem ti na vrjeme!!!
nivesa,nek je ovaj testić sretniji!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Nivesa, držim fige na najjače! Sreco i tebi... ma sto ja to nabrajam, svima ~~~~~~~~ da van ovo ljeto bude plodno!!! i da sve vrvi plusicima! Ja ovaj vikend odlazim na teren i ovaj mjesec cemo preskočiti O...al možda i bolje da se malo ne nadam!
Tnx cure! Sa vama je sve nekak lakse! :cool:![]()
Ili da pricekam koji dan? Ili ne? Ma ja bi najrade odmah!
cijeli dan sam happy!?!? Zakaj nemam pojma! Cak me sad vec toga strah! Haha
Nivesa-sretno sutra.....vibramo p.s.nakon sto sam ocistila cijelu kucu od vrha do dna...popila jednu zuju ...nikako docekat ponoc....kao da cekam novu godinu...spava mi se...zijevvvv...a vani tek pocinje ludilo...
Bubica tnx! A i ak bude neg ja ne odustajem dok se ne dokaze suprotno!![]()
A kaj se tice docekavec se vidim stisnutu kraj muza i drjemam dok on skace i budi me!
Hahaha...moj je vani s deckima..tako da nema stresnih uzbudjenih grimasa i vikanja...izborila sam se za svoj mir u kuci...dok za onaj vanjski moram dobro zatvorit prozore ...ipak cu mislim u carstvo snova i prije doceka...ionako cu cut kad damo gol