Flopice, super za zeljezo, i mene ta kombinacija spasava, jedino dodam jos limun.
Za unutarnju stranu bedara su dobri plie squats (ili ply :brukica, proguglaj.
Mene od k. swinga nista ne boli, ocito nesto krivo radim![]()
Flopice, super za zeljezo, i mene ta kombinacija spasava, jedino dodam jos limun.
Za unutarnju stranu bedara su dobri plie squats (ili ply :brukica, proguglaj.
Mene od k. swinga nista ne boli, ocito nesto krivo radim![]()
ja sam veceras speed 3.0 - e mislila sam da tbc ne volim, ovaj mi je uf
toliko burpees, pa jos u ludom ritmu, jaooo
zato su mi ostali treninzi iz gamme genijalni![]()
vikki uzivaj na moru :hi:
flopica stavis slike di ti oces pa nam podijelis link i pass
hvala na savjetima za zeljezo! ne moram ga tako brzo napumpat ali svakako cu probat nesto od ovog
odbili su me vec jednom prije i poslali vadit kks, zeljezo bilo ok. kazu da moze bit da je na granici, umor i stres svakako ne pomazu
vikki, čisto sumnjam da ne radiš dobro...prije će biti da ti je girja od 8kg premalo za swing. Recimo ja ni 12kg ne osjećam više, ali mi je zato 16kg taman
I uživaj na moru!! Ja 10 dana ovdi ali mora nula bodova što zbog kiše, bolesti ili ledenog mora
Summer, i meni je speed 3.0 supeerr!!
Evo jutros odvoženo 55km: Valtura - Marčana - Vodnjan - Peroj - Fažana - Štinjan - Pula - Šišan - Valtura. Bilo odlično. Krenula oko 7h tako da nije bilo ni pretjerano toplo![]()
Danci, super za povratak u sedlo tj. sicVjerojatno si previdjela moj post za link na fotke s biciklistickih tura, a i za biciklisticku rutu do Rovinja
Flopice super za zeljezo i ritam vjezbanja![]()
larmama..... a miša mu, bila sam prošli tjedan ne baš do Rovinja ali skoro, mislim 1 km od, ali sve smo bili po bijelom putu od pola puta između Peroja i Barbarige pa preko San Polo, al iskreno nisam ni znala točno di sam
Što se tiče slika, htjela sam staviti i ove s Parencane pa vam poslati sve skupa da vidite, ali nisu kod mene nego kod kuma pa moram prvo preuzeti i onda šaljem![]()
Ja prijavljujem najduzu pauzu ikad u vjezbanju- 6 dana! Danas se vracam! Jedva cekam. Vjezbala sam samo po londonskim pubovima.
Opa, i to je za pohvaliti.
Sad lijepo napravi onaj moj Banging body workout![]()
Mislim, Zuzin je![]()
saso, da cu ja vjezbati samo po londonskim pubovima, uzela bi pauzu i mjesec dana
welcome back!
ja se veceras strechiram, bas se radujem
pocela sam opet vjezbati u dnevnom jer smo moju vjezbacku sobu zacepili namjestajem i nekim stvarima koje moramo rascistiti
i dok su djeca budna jer mi se ne zapocinje prekasno
i oni jedva opet docekali - skacu oko mene, sa mnom, smetaju, provlace se, zapitkuju, rugaju
aaaaa
sasa i ja bi takvu pauzu
odo nesto odvjezbat pa na pedikuru![]()
Meni su klinci otisli na more sa didom i bakom. Ja pijem kavu. Surfam. Slusam mjuzu.
Cisti zen.
Danas ne vjezbam, sutra se planiram skrsiti. Jedino si jos moram smisliti neku opacinu od treninga.![]()
zhang uzivaj!
danas zwow 44, onako, prelagano mi bilo al nisam stigla nista jos ubacit iza toga
Ronda badass: http://youtu.be/HjaadcFBp5s
Posljednje uređivanje od zhang : 27.06.2014. at 19:38
e ne mogu sad staviti slike
jer sam pojela pola vangle knedla od sira s druge teme
molim da uvažite takav ozbiljan razlog..
sasa nemoj žaliti
sve ćeš nadoknaditi
a london je london
zapravo meni drago da si malo zgriješila, nekako si mi "ljudskija"
lower focus alpha. trebala bi sad i cardio, nisam sigrna da to mogu. hebat ga ovaj 2x trening.
dosla do 15:01 dakle 10 min, vise ne mogu, majke mi. odoh se tursirati, popiti caj od mente i spavati.
laka vam noc vjezbacice i vi koje skicate , sutra mogu malo dulje spavati
a i rest day mi je jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jeeeeeeeeeeeeee
Sasa, opravdan odmor!
Kod mene četvrti rest day i od noćas gadna upala grla, kako sada stvari stoje bit ću sretna bude li samo rest week, nemam snage ni izvaditi girju iz auta, a kamoli odraditi štogod s njom![]()
A joj, vikki, hoce o kad dodjes na more ako imas nesto latentno... samo polako i drzi se.![]()
vikki ozdravi brzo ~~~~~~~~~~~~
anci sta radis dns, nemam inspiracije![]()
odradila sam ovaj od anci iz body rocka. riknula sam. swingala sam sa 12 kila. najgore mi je bilo onih 40 swingova u komadu izmedju dvije runde. turkishe sam radila sa 4 kile. sa više nisam mogla. i ovako su mi se tresle ruke.
Bas mi je drago da ti se svidja :D
Ja sam trcala, 6 km i idem sad s djecom jesti pecivai onda u landranje.
Ja napokon došla s mora pa mogu štreberski vježbat uz Jillian
Anci probala sam po prijedlogu sama nešto iskombinirati na moru, neke čučnjeve,iskorake,trbušnjake i tak i onda me uštekalo u leđima. Nisam ja ko' vi iskusne, ja sam bez zagrijavanja i istezanja neorganizirano nabacala vježbe i nije to za mene, bar ne još.
Mora me netko voditi i govoriti mi kaj se radi
A i bebonja mi je zakurio na 2 dana tak da sam hepi kaj smo napokon doma
Eh da Danči nisam napisala nek ti je mužu brz oporavak i ubuduće štitnici na sva mjesta gdje se mogu staviti
Vruce je, a ja sam odabrala bas krasne treninge za te uvjete![]()
Posljednje uređivanje od zhang : 29.06.2014. at 20:31
E da, i ovo za zeljezo, bas bih mogla zavriti tu jednu kuru sa sokom..
Flopice, sto, ovo sve naribas, ostavis jedan dan pa procijedis? Koliko dnevno popijes?
cure nisam vas zaboravila, šteka mi laptop i ne mogu skinuti slike, večeras probam kad djecu
zhang ostavim 24 sata i procijedim, a popijem svaki dan u maloj čašici za rakiju, možda pola čašice
danas extreme circuit.
flopice cekamo slike
zhang sta si ti radila
imajte na umu da ja nisam prava vježbačica
da sam prava tek od nedavno
ali ne mogu zaboraviti na obećanje od prošle godine pa zato idem s ovim što imampublic.fotki.com/iem/svoga-tela-gospodar/cure -2014
zanemarite gornji link
evo ga http://public.fotki.com/iem/svoga-tela-gospodar/
flopifit pass
Flooooopiiii... ja cu vas sve redom, a ne znam sta.
kad vas citam imam osjecaj da ste u rangu onih amerikanki, kako se opisujete.
a vi sve redom macke i pol.
jeste vi toga uopce svjesne?
Super, flopi.
S2000 ti se isto ne javljaj. Kako si se u pocetku opisivala.... :skartocnaglavi:
Sad si se malo poporavila u poimanju sebe![]()
Posljednje uređivanje od zhang : 29.06.2014. at 23:23
Potpis! Jako si zgodna, flopice!
Mene je temperatura smlavila, jučer se praktički nisam digla iz kreveta, ali sam se zato danas, čim je pala, okupala da mi more malo pročisti zaštopane dišne puteve. Samo na pet minuta jer niti imam snage, a i dijete plače kad uđem u more, nije se još naviknuo na baku. More je, za promjenu, vrlo toplo.
Zhang može link na izazov od tati?
cure hvala!
kad vi to kažete onda godi čuti
mada nisam ja nikad bila nezadovoljna izgledom
više mi bilo žao što ne radim ništa da očuvam figuru, a s godinama ipak tijelo postaje drugačije
ovako kao što kaže S2000, unutarnja strana bedara i trbuh na određenim dijelovima
i sad me to muči i mislim da bi moglo puno bolje
recimo taj trbuh u donjem dijelu stvarno mi se ne sviđa, a ovo iznad je na dobrom putu da bude pristojno
vidim veliki pomak u trbušnjacima otkad redovito vježbam i to mi daje vjetar u leđa...
S2000 mogu li dobiti pristup tvojim slikama?
flopi!!!!!!!!!!!!! Super izgledaš!!!!!!!!!!!![]()
sasa, i meni bi dobro došao jedan go kao tvoj, pogotovo nakon ovog go......
vikki, samo nek ide na bolje
Anci, eno i ja sam počela prepisivatodradila jutros ovaj iz bodyrock-a koji je i sasa radila neki dan. A ono.....rastavio me. Radila sam swing sa 16kg a tgu sa 8kg. Trebalo mi 21'14''.
Već sam dugo zapostavila sve osim bica i to sam danas bome itekako osjetila....
Inače grlo još boli, ali danas je krenulo na bolje pa se ipak nadam da ću zaobić antibiotike. Kad već trpim tjedan dana....