Pokazuje rezultate 1 do 50 od 451

Tema: Nešto kao loša veza...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa Vidi poruku
    evo konkretan primjer, bas mi je dobro dosao. analiza: ja zelim ici doma--to je super. cim spomenes da cete tamo ici popodne to je vec znak da osjecas krivnju jer bi zeljela ispuniti njegovu zelju, a krivnja je koma i na nju se klinci odmah uhvate. sljedeca recenica je isto suvisna, jer pokusavas objasniti djetetu nesto sto ne moze shvatiti, tj. zelis da on shvati tvoj razlog za ici doma i da ne prosvjeduje--a to ne ide i zadnje--previse izbora.
    eto, i jedan primjer kako recepti ne postoje, kad zamislim sebe i svog sina, ova mi analiza uopće ne stoji
    ne vidim zašto bi bilo pokazivanje osjećaja krivnje da kažem da možemo tu doći popodne, ako to zaista i mislim
    i u tom mi je slučaju sasvim ok dati mu do znanja da mu tu želju ne namjeravam sada ispuniti, ali kad se promijene uvjeti - može
    moj bi to bolje prihvatio od samog ne, kao i ja kad se zamislim u njegovim cipelama

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    eto, i jedan primjer kako recepti ne postoje, kad zamislim sebe i svog sina, ova mi analiza uopće ne stoji
    ne vidim zašto bi bilo pokazivanje osjećaja krivnje da kažem da možemo tu doći popodne, ako to zaista i mislim
    i u tom mi je slučaju sasvim ok dati mu do znanja da mu tu želju ne namjeravam sada ispuniti, ali kad se promijene uvjeti - može
    moj bi to bolje prihvatio od samog ne, kao i ja kad se zamislim u njegovim cipelama
    dobro, ja gledam iz perspektive odnosa s mojom najmladom. kad joj kazem da nesto nemre, ako samo pokusam to ublaziti nekom drugom opcijom onda sam j*** jeza. ali mogu joj nekad kasnije spomenuti da mozemo ici tamo, samo ne u trenutku dok joj govorim da ne idemo sada, kad ona zeli. ali imam ja i dijete s kojim se lako dogovoriti , i jos jedno koje vrlo lako ulazi u tantrume. pa ucim kako da to ishendlam, a da ostanem psihicki zdrava. i ovaj zadnji pristup mi dosad najbolje uspijeva, puno sam mirnija, samouvjerenija i ne umaram se psihicki kao prije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •