Bok cure, evo mojih najfriskijih iskustva iz Vz rodilista.
Rodila sam svoju drugu curku 1.7. i za razliku od Rijeke prije 5,5 godina, ovaj put je bilo sve fenomenalno. Dosla sam u bolnicu ujutro oko pola 8, 9 cm otvorena s trudovima svakih 3 minute i rodila u 9.20 savrseno prirodno i bez ikakvih inntervencija. Ustvari dr mi je prokinula vodenjak pred izgon, ali me prije toga pitala da li zelim da to napravi, a ja sam pristala.
Ekipa za pet, dr Tot, primalja Vesna i jos jedna malo starija plave kose kojoj nazalost ne znam ime, ali sve tri mirne, njezne i blage. Hvala im od srca jer sad napokon znam kako porod treba izgledati, je izuzetno bolno, ali prekrasno. Nakon svega bila sam bas ponosna na sebe jer sam sve sama odradila. Rodila sam na boku jer mi je jedino to pasalo, za razliku od prvog poroda kad sam imala potrebu da se dignem a nisu mi dali, ovaj put mi je pasalo samo lezanje na lijevom boku.
Na odjelu isto sve 5, dojili smo bez problema od radjaone, sama sam curku prematala u sobi i s obzirom da sestre nisam ni trebala imam samo dobra iskustva. Pedijatri, dr Magas i onaj jedan muski kojem ne znam ime super i njezni s bebicama.
Jedina zamjerka je kolicina obroka (minijaturna) i da nema wc papira ni sapuna a i uloske daju na kapaljku, pogotovo ako vide da imas svoje.
Malo vise od 48 sati nakon poroda dosli smo doma i sad uzivamo.
Zelim svima tako dobro iskustvo kao moje! ♥