Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2033

Tema: Varaždin 5. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Citiraj Loona prvotno napisa Vidi poruku
    ... sve fenomenalno. Dosla sam u bolnicu ujutro oko pola 8, 9 cm otvorena s trudovima svakih 3 minute i rodila u 9.20 savrseno prirodno i bez ikakvih inntervencija.
    Baš mi je drago zbog tebe, predivno si opisala Daj, molim te, malo detelja kako si znala kada krenuti? I ja čekam drugu bebicu. Sa prvom sam dosta dobro tempirala, došla 4cm otvorena. To mi je bilo ok jer bih se drugačije ipak previše bojala čekati. Ja ipak ne bih preskakala klizmu, meni odgovara da se i to obavi, ali sve drugo se može preskočiti. Zato ti se baš divim da si došla 9cm tvorena - koliko si otprilike odradila doma? Klizmu ti nisu radili kad si već bila toliko otvorena? I kako si znala kada krenuti? 100 pitanja od mene, a tema su rodilišta

Uglavnom, prvi put sam rodila u Vinogradskoj. Nakon klizme i tuširanja polegli me na stol i samo sam imala sreću da sam se brzo otvarala pa to nije dugo trajalo. Sada u svakom slučaju želim položaj koji mi bude odgovarao i što manje intervencija pa ciljam Vž i stolčić

Loona avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013
    27

Početno

Citiraj Pocahontas1 prvotno napisa Vidi poruku
    Baš mi je drago zbog tebe, predivno si opisala Daj, molim te, malo detelja kako si znala kada krenuti? I ja čekam drugu bebicu. Sa prvom sam dosta dobro tempirala, došla 4cm otvorena. To mi je bilo ok jer bih se drugačije ipak previše bojala čekati. Ja ipak ne bih preskakala klizmu, meni odgovara da se i to obavi, ali sve drugo se može preskočiti. Zato ti se baš divim da si došla 9cm tvorena - koliko si otprilike odradila doma? Klizmu ti nisu radili kad si već bila toliko otvorena? I kako si znala kada krenuti? 100 pitanja od mene, a tema su rodilišta

Uglavnom, prvi put sam rodila u Vinogradskoj. Nakon klizme i tuširanja polegli me na stol i samo sam imala sreću da sam se brzo otvarala pa to nije dugo trajalo. Sada u svakom slučaju želim položaj koji mi bude odgovarao i što manje intervencija pa ciljam Vž i stolčić

Ne znam šta da ti preporučim, meni je ovaj put sve bilo brže i bolnije (na trudove mislim), bili su mi odmah na 5-6 minuta i dovoljno bolni da ih moram prodisati. Ali mi je pasalo da ih sama odrađujem u miru, mm i starija kćer su spavali. Mantrala sam cijelo vrijeme da neću doći prerano, na kraju smo krenuli jedva jer nisam mogla stajati, kad bih se digla trudovi su mi bili non-stop. Vožnja autom i glupa pitanja u prijemnoj ambulanti - ajme mislila sam da ću se rapast, a kad sam napokon zalegla na stol u rađaoni nema šanse da bi me netko više digao s njega. Uglavnom, zavisi kolko ti treba do bolnice, mi smo par minuta vožnje, a nema šanse da bi u onim trudovima izdržala više.

Lee loo, još malo, želim ti dobru ekipu i da sve prođe super!

Ja kad sam išla u TA zadnjih 2 tjedna svaki put su mi bile ili dr Tot ili dr Karađa. Isto i na porodu i poslije na vizitama, samo njih dvije. Čak i kad je pisalo na vratima da je netko drugi dežuran, bila mi je jedna od njih dvije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •