Bok curke, evo i mene!! Napokon je vjestica zavrsila i sad smo spremni za nove radne pobjede-- :D al naravno mm me je jucer obavijestio da u pon i utorak opet izbiva iz drzave pa se sad nadam da O dodje ranije,, aaa al uvijek nesto.. Zuzy dobro si skuzila prosli mj sam osjetila ovulacijsku bol na DC 11 a tocno 15 dana kasnije je stigla vjestice-- cini mi se da si i ti jednom spomenula da imas takve cikluse? I sad vise ni sama nisam sigurna jel to dobro il ne al eto, tak je kak je. MM i ja smo se generalno dogovorili da cemo jos ovo ljeto pokusavati kak i do sada, a ak na jesen ne bude promjena idemo na pretrage, to ce ujedno biti i god dana od zadnje trudnoce pa eto- da doc ne veli da smo prerano dosli
..
Sreco ljubim te! I totalno kuzim, tezak je ovo proces a internet ga ponekad cini jos tezim.. Odmori se, uzivaj, ljeto je pa ce dani i brze prolaziti!
Nivesa to si tako lijepo napisala! Bas si me drinula! Lijepo je biti dio zajednice koja te razumije i kojoj se mozes povjeriti bez zadrske i osudjivanja, to je stvarno rijetkost u stvarnom zivotu.