Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1132

Tema: Odbrojavanje 6/14.....................by tigrić!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Sreća_83 prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro, cure!

Došla sam vidjeti tko uređuje listu... Bravo, Tayla! I je li naša Tayla trudnica....? Čekam tvoj pish-pish....

Nivesa, baš si me dirnula sa svojim zadnjim postom.... To da sam ti jako bliska.... I ti si meni draga, ma sve ste... ! Teško ću ja bez vas. No, tu i tamo mogu svratiti.... Ovaj put sam morala nešto napisati, upravo zbog tebe, Nivesa.

Sretno!
    Tnx draga... Nekako se covjek navikne na sve vas Zamislite sto sve znamo jedna o drugoj a nikad se nismo ni vidjele...neke stvari ni mm ne zna.
    A mozda smo se i srele a nemamo pojma!
    Bas da se zamislis...

Lorelai avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Bok curke, evo i mene!! Napokon je vjestica zavrsila i sad smo spremni za nove radne pobjede-- :D al naravno mm me je jucer obavijestio da u pon i utorak opet izbiva iz drzave pa se sad nadam da O dodje ranije,, aaa al uvijek nesto.. Zuzy dobro si skuzila prosli mj sam osjetila ovulacijsku bol na DC 11 a tocno 15 dana kasnije je stigla vjestice-- cini mi se da si i ti jednom spomenula da imas takve cikluse? I sad vise ni sama nisam sigurna jel to dobro il ne al eto, tak je kak je. MM i ja smo se generalno dogovorili da cemo jos ovo ljeto pokusavati kak i do sada, a ak na jesen ne bude promjena idemo na pretrage, to ce ujedno biti i god dana od zadnje trudnoce pa eto- da doc ne veli da smo prerano dosli..
    Sreco ljubim te! I totalno kuzim, tezak je ovo proces a internet ga ponekad cini jos tezim.. Odmori se, uzivaj, ljeto je pa ce dani i brze prolaziti!
    Citiraj nivesa prvotno napisa Vidi poruku
    Tnx draga... Nekako se covjek navikne na sve vas Zamislite sto sve znamo jedna o drugoj a nikad se nismo ni vidjele...neke stvari ni mm ne zna.
    A mozda smo se i srele a nemamo pojma!
    Bas da se zamislis...
    Nivesa to si tako lijepo napisala! Bas si me drinula! Lijepo je biti dio zajednice koja te razumije i kojoj se mozes povjeriti bez zadrske i osudjivanja, to je stvarno rijetkost u stvarnom zivotu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •