Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1132

Tema: Odbrojavanje 6/14.....................by tigrić!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Dobro jutro, drage moje!!!

Je li ikoja od vas čula za SMEP? Idem probati to ovaj mjesec, samo zato što moram imati neki plan, neku strategiju.. nešto po čemu će se ovaj mjesec razlikovati od svih ostalih do sada.

Nije da mislim da je SMEP neko čudotvorno rješenje, samo mi treba osjećaj da ja RADIM nešto konkretno.

A jarac po horoskopu...

Kavica poslužena

Lorelai avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Tayla prvotno napisa Vidi poruku
    Je li ikoja od vas čula za SMEP? Idem probati to ovaj mjesec, samo zato što moram imati neki plan, neku strategiju.. nešto po čemu će se ovaj mjesec razlikovati od svih ostalih do sada.
    Nije da mislim da je SMEP neko čudotvorno rješenje, samo mi treba osjećaj da ja RADIM nešto konkretno.
    A jarac po horoskopu...
    Kavica poslužena
    Jutrooo! Hvala na kavici bas mi treba jedna! Idem za sat vremena kod zubara-- po ko zna koji put u zadnja dva mj-- i nadam se da ce mi danas rijesti sve do kraja tak da se ne moram vise vraćati (ko bi reko da kad ti pukne zub mozes imat toliko komlikacija!!
    Uglavnom, mi isporobavamo SMEP ovaj mjesec, doduse malo napoako je je mm trenutno na putu, al sreca je sta ovulacija jos nije krenula tak da danas kad dodje krecemo u akciju (po drugi puta jer smo vec bili u akciji ovaj vikend) i stvarno bi voljela da uspije!! Ja sam rak po horoskopu pa sam poznata po nestrpljivosti!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •