Stranica 18 od 310 PrviPrvi ... 816171819202868118 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 851 do 900 od 15499

Tema: Nakon transfera II

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ljubilica hvala ti...sretno i tebi.kako se ti osjecas?

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Mary123 to meni zvuci jako dobro sto se brzo umaras.

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Neznam vise nista..sinoc temp bila 36.7,ujutro 36.6 a sada 36.9...sada bila na wc..promjenila dnevni i izasao visak utrica i vidim ko smedjkasta vodica onak...eh sta vise misliti...

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Danas sam i ja mjerila temp bila je 36.8 sad dal to sta znaci neznam. Ja se duboko nadam da ti nece doc m. Drzim palceve gore da ti uspije. Pa da odes na temu trudnice.

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ma neznam vise sta misliti..neka bude kako bude...

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj lea13 prvotno napisa Vidi poruku
    Pretpostavljam da su išli na to da mi ostane za još dva transfera jer ne prežive sve odmrzavanje. vjerojatno će od ovih pet biti samo dva zametka.

zamrznute jajne stanice puno lošija opcija od zamrznutih zametaka. jajne stanice puno lošije podnose zamrzavanje i odmrzavanje nego zametci.
    bilo bi super da od 5 zamrznutih jajnih stanica budu 2 zametka za transfer.

lea koiliko imaš godina?

i dalje mi nije jasno zašto su ti oplodili samo 10 od dobivenih 19 jajnih stanica a preostalih 9 jajnih stanica zamrznuli.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Hej cure,evo i mene..danas 2. dnt dva dvodnevna mrveka.
    Jučer navečer me tako boljelo dolje da sam pola sata ležala skvrčena poslije sam zaspala.
    Najviše me rezalo u maternici ali se bol širila do pupka. Neznam,možda crijeva.
    Uglavnom,idemo dan po dan.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve betočekalice!

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Imam 34 godine. Nemam pojma zašto su to tako napravili. Sad su od četitri oocite preživjele dvije i obe se oplodile, (doduše nisu bile osmerostanične već sedemrostanične treći dan) pa se nadam da bi i od pet moglo biti bar dva zametka.

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

cure do kada se koristi utrogestan, ako sutra bude pozitivna beta, jel to dalje ovisi od doktora ili kako???

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Lady555 to ti zavisi od ginica. Ja sam bas danas pitala sestru od gin i rekla je da se to s njim dogovaram. Kako si? Kako se drzis?

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

dobro sam iznenađujuće, danas baš imam neki pritisak u leđima, imam još za sutra utrogestana pa ne znam, da li da kupujem još da ga koristim dok ne odem na pregled ili kako,,, baš sam se sad uhvatila, ne znam ni sama šta da radim...
    kako si ti antony34 jel popustila mučnina, jesi nervoznaa zbog sutra, do kada češ ti koristiti utrogestan???

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Lady popustila je al me kicma boli i danas su pocela prsa boljeti i to sastrane jako. Pa nisam nervozna pripremila sam se i na najgore. Ako sta bude idem vec sutra gin da se dogovorimo za dalje.

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

držim nam fige antony34 i ostalim curama za veliku betu

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

I ja takoder drzim fige svima nama cekalicama na velikim betama

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

cure, utrogestan se koristi do negdje 3 mjeseca trudnoce, dok posteljica ne pocne proizvodit progesteron…..tako nesto…..

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Dal se do onda koristi vag ili se moze piti?

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Lady i Antony, sretno sutra! Javite nam troznamenkaste bete!

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Cure, ja bila na wc i kad se obrisala na papiru bio mali žučkasti iscjedak. Nije onaj smeđkasti koji znači kraj, ali se bojim da je uvod u mengu. Prema mom proračunu smeđkasti bi se trebao pojaviti preksutra, ako nije uspjelo. Jeste li vi imale kakve iscjedke. Antony, što je s onim tvojim iscjedkom od prije par dana? Je li stao?

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj antony34 prvotno napisa Vidi poruku
    Dal se do onda koristi vag ili se moze piti?
    Ima puno oblji učinak vaginalno.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Lady i antony za sutra

Lea ja ti nebi znala u vezi toga nista reci.

Koliko znam utrogestan bi se trebao koristiti do 12 tj.trudnoce al boogie je vec napisala i sadie dobro kaze da vaginalno ima bolji ucinak.

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Lea13 bio mi je iscjedak par dana i onda je prestalo. Nije bio zuckast nego ko bijelo pranje. Kako si nam inace imas kakve simptome?

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Imam ogroman pritisak dolje kao da ću dobiti.cice ne bole više ni ono malo. Tako mi se pojavljivalo i prijašnjih puta. Ima još nade dok nije smedkasti,ali iz iskustva znam da nije dobar znak. Sretno Antony!

Ledamo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Lady i Antony sretno vam drzim vam fige

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ja sam koristila utrice do 16tt a dalje duphastone.
    Mary moja temp i nije bila neka reprezentativna pa ipak trudna

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

evo krv sam izvadila, ali sada moram cekati do 3 h da nalaz bude gotov, roknit cu se do tada hahahha....

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

sretno betovadilicama danas!

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Jutro cure...drzim fige za danasnje bete..
    Ja radila test u 4 ujutro.nisam mogla spavati...i nista dobrog.vidjela veliki minus ko kuca..ma znala sam da opet nista.isplakali se i sad idemo sutra po betu reda radi...

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Mery123 jos nije sve gotovo pocekaj betu pa ces vidjeti sretno. Lady555 i moj nalaz ce biti iza 15h. Al danas se bas nicemu ne nadam. U totalnom bedu sam od jutra.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Evo meni danas 6dnt. Ništa i svašta se dešava. Ja imam neke male bolove i u trbuhu i u kičmi, al to traje od samog transfera, ako ne i od punkcije. Napomena: bio je to prirodni IVF, znači samo štoperica. Jedino sam jučer osjetila dva tri puta s desne strane kao da me bocnulo... Možda je implantacija , možda nije.

Ti bolovi me brinu. Mislim da prvi put nisam tako nešto osjećala. Čak imam doma zapisano da sam od transfera imala osjećaj kao da stvari nikad ni neće doći....

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Cure evo malo pozitivnih vibrica dok cekate betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    pozitivno razmisljati.....jos nista nije gotovo i odpisano grlim vas

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj njoka prvotno napisa Vidi poruku
    Evo meni danas 6dnt. Ništa i svašta se dešava. Ja imam neke male bolove i u trbuhu i u kičmi, al to traje od samog transfera, ako ne i od punkcije. Napomena: bio je to prirodni IVF, znači samo štoperica. Jedino sam jučer osjetila dva tri puta s desne strane kao da me bocnulo... Možda je implantacija , možda nije.

Ti bolovi me brinu. Mislim da prvi put nisam tako nešto osjećala. Čak imam doma zapisano da sam od transfera imala osjećaj kao da stvari nikad ni neće doći....
    Njoka i meni je danas 6dnt znaci nisam sama
    kad ces betu vadit? Ja danas to osjetim sto si rekla za bolove da imas blage vec od transfera.....drugo nis

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

LaraLana, bok.
    Ma mi u Rijeci imamo kasno vađenje bete. Tek 28.7. Definitivno ću test napraviti prije. Možda već ovaj petak. Tako sam i prošli put i odmah pokazalo plus.
    U kojoj si ti klinici? Miruješ? Ja sam odmah idući dan otišla na posao, a u subotu još imala i čišćenje kuće za turiste. Nisam ribala pod i presvlačila krevete, al jesam 100 put išla gore dolje po stepenicama i nosila ženama što im treba.

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Mary 123~~~~~~~~~~~~~~ za betu.
    Lady555 javi nam lijep ndlaz bete!
    Svima puno srece. Ne stignem vas sve pratiti ali kad god stignem skicnem da vidim sta ima

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj njoka prvotno napisa Vidi poruku
    LaraLana, bok.
    Ma mi u Rijeci imamo kasno vađenje bete. Tek 28.7. Definitivno ću test napraviti prije. Možda već ovaj petak. Tako sam i prošli put i odmah pokazalo plus.
    U kojoj si ti klinici? Miruješ? Ja sam odmah idući dan otišla na posao, a u subotu još imala i čišćenje kuće za turiste. Nisam ribala pod i presvlačila krevete, al jesam 100 put išla gore dolje po stepenicama i nosila ženama što im treba.
    Da i meni su rekli 14 ti dan od transfera al cu tak vjerojatno kao i ti prije napravit kucni test, mozda 11 ti dan. Ja sam u skoplju radila postupak i inzistirali su da taj dan kad je bio transfer mirujem i neidem na put pa tak das sam ih i poslusala. Poslije toga su mi rekli da se normalno ponasam odnosno nema vjezbanja, vozenja bicikla. U pon.sam isla raditi. Eto sad cekam
    Posljednje uređivanje od LaraLana : 15.07.2014. at 13:37

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

evo danas beta 14dnt 251,17 nadam se da je to ok za 14 dan,,, ja sam presretna

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Lady555 bravo za betu...
    Moja temp danas 37...propala sva nada jutros..sad izasla van,zgurila se par puta,cucnila dva,tri puta i umorna ko..neznam sta se dogadja.sad mi je stvaro dosta...

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Lady555 cestitam ja javljam betu 0. Vise srece drugi put ako ce ga biti. Cure drzite se.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

lady555 ,savršeno!

Mary,ako ti je to bazalna 37,zvuči dobro..bez obzira na testić,čekamo betu.

antony34 ajoj,žao mi je..
    Posljednje uređivanje od žužy : 15.07.2014. at 15:54

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Lady cestitam draga :D

Antony joj..zao mi je....grlim.

Mary glavu gore draga...ajmo jos malo izdrzati....

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

hvala cure, antony34 stvarno mi je zao, drzi se, mary nemoj odustajati nikad ne znas sta moze biti...
    Posljednje uređivanje od lady555 : 15.07.2014. at 16:05

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Antony,žao mi je! Mislim da ću ti se i ja pridružiti. Sve je isto kao i prošli put.Sutra mi je 14dt pa možda napravim test, ali sam ovaj put prekrizila.pa što to znači ako bude drugog puta? Ne daj se i ne odustaj.Lady čestitke za betu!

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Lea13 nemam snage psihicki prolaziti kroz minuse ne mogu vise.

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

lady555 čestitke! Beta je super!
    Mary123 da te beta ipak iznenadi!
    Antony 34
    Ostalim curama testočekalicama lea13, njoka, Laralana
    Žužy kako guraš?

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

antony34 ,drž se,skupi snagu i glavu gore..nema predaje

Frćka,a ide..a ti?

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Zadnja dva dana lagano švikarim! Od simptoma ni s... Koliko osluškujem svakog komarca sam uspjela čut!
    Drugi tjedan je uvjek najgori!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Bome,prvi tjedan te još pika od punkcije pa si misliš da se nekaj zdogađa u nutra...

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ma mene ovaj put nije piknulo ništa, to i čekam... jedino ako sam prespavala!

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Žao mi je cure za negativne bete. Znam da je teško, odtugujte nulu i nastavite dalje. Drago mi je za "pozitivke", a u isto vrijeme si mi ne-trudne mislimo hoćemo li i mi doći na red da se veselimo. Lako je reći - glavu gore, ne predaj se, bit će i trudnoća, ali nije to neka utjeha. Ali nađite neku pozitivnu točku da vas gura dalje. Ja si želim troje djece, ali od zadnjeg razgovora s dr-om, bit ću sretna ako u ovoj seriji postupaka uopće zatrudnim jer možda mi je ovo zadnja šansa. Ali idemo postupak po postupak, iako nemam snage za rezultate. Ne želim opet gledati negativan rezultat i tješit se (iako ne vjerujem baš u to, ali MM da) da ću jednom vidjeti plusić. Ali te šamare moram odraditi da dođem do uspješnog postupka, pa ću ih podnijeti samo da napokon i mi imamo svoj mali smotuljak sreće.

Idem ovaj tjedan na prvu fm pa za 10-ak dana na fet. Zameci nisu dobri (al nit za bacit), tak da mogu odmah najaviti negativni test. Al idem na godišnji, opustit ću se i to sve pa ok, preživjet ćemo i to.
    Jedna ženska je išla na et, dr. i embriologica su rekli da zametak nije za transfer, ona inzistirala - i rodila. Ne vjerujem u čuda i slične intervencije, al možda se i mojim mrvicama omakne pa se stisnu uz mene na 9 mjeseci.

Ledamo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Draga Antony, zao mi je

Ledamo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Lady cestitam ti od srca na finoj beti...nek i dalje raste jel ti imas i dalje bolove u stomaku i ledjima...kod mene su i dalje tu, i ne znam dal je to uopce normalno :s

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •