Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
A vis je posebna priča jer je udaljeniji od kopna pa se toliko posebice buretina ne baca do njega, nema toliko meštrala, ima stalno neke tramuntanice itd. Ali, putovanje je, za 7 dana, ono ubojstvo, jer moraš ciljat jedan upotrebljivi trajekt dnevno.

Takoda sve ima svoje pros i cons. Drago mi je da je uh-puh presjekla, pa nek' je i lovu platila, nego da se pati na lokaciji i još plaća - to su dva beda, bolje samo da boli po džepu, nego i po duši, ako ti nije po ćeifu pacat se u nekom stranom apartmanu i bezveze gluvarit, a došo si vidit sunce-more.
E bijaše to zadnje ljeto prije djece, išli prvo tjedan dana na Hvar-Vrboska, pa se morali vratiti za Split da bi mogli ukrcat auto na trajekt za Vis još tjedan dana i ništa nam tad nije teško palo. Eh da upravo to ljeto uspjela zatrudnit nakon toliko muke...

ajd baš me zanima kakvo će nam biti ljeto na Mljetu, dolje smo od 2.-15.8.2014. pa baš vam javim. Meni je fakat čudno da pada kiša, kažem ne pmatim kad mi je na godišnjem padala kiša. Prošle gopdine 2 tjedna u komadu na Korčuli, nije brate pala ni kap kiše.
bit će pogodimo prave tjedne