Kako ja vidim situaciju. Ti si se školovala i bez tih zaostataka. Sestra (i majka?) te financirala 4god. Ni kriva ni dužna si imala "sreću" da si mlađa i da ti se sestra udala te je tvoj dio mirovine postao veći. Sve se uvijek stavljalo zajedno do zaostataka. Tu nastaje problem. Ispali su vam kosturi iz ormara,i jednoj i drugoj. Jer godinama ste u sebi skrivale zamjerke i ti i ona. Ako veći dio pripada tebi, a Sud je rekao svoje....onda po svakoj logici i veći dio stana pripada tebi. Jer je više tvoje mirovine dano u taj stan. Srećom pa si ti velikodušna pa si sve ove godine o tome šutjela...do sada. Ovo ti je sve fikcija,šta ja pišem...jer mi imamo 1% cijele priče i samo jednu stranu. Očito je da njen odnos s majkom i nije baš najbolji...i tu se možda dosta toga krije. Možda joj se ona nečim zamjerila a da tako nije ni mislila. A možda si i ti. Nevalja vam biti žrtvom ni jednoj ni drugoj. I ja sam mlađe dijete i isto sam naslijeđivala biciklu,bolje reć posuđivala....nemam nikakve traume vezano za to,dapače