Pokazuje rezultate 1 do 50 od 176

Tema: NaPro FertilityCare

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Muška neplodnost

FertilityCare™ sustavom i NaPro liječenjem trudnoću postižu i parovi sa primarnim muškim faktorom neplodnosti. Mogu se liječiti i muškarci koji imaju vrlo loš nalaz spermiograma. Uzorak sjemene tekućine se preporuča prikupiti spolnim odnosom putem tzv. kolektora za sjemenu tekućinu koji ujedno daje točniji nalaz.

Često se nalaz sjemene tekućine poboljša nakon promjene loših životnih navika i primjene zdravog načina života. Važno je da muškarac ima pristup urologu koji je zainteresiran za pronalaženje i liječenje problema muške neplodnosti jer postoje medicinski i kirurški postupci koji mogu poboljšati kvalitetu sjemene tekućine. Uspješnost liječenja neplodnosti u slučaju muškog faktora iznosi 40%.

Ovo sam sad našla na njihovim stranicama, možda si već i vidjela. 40% nije puno ali nije niti zanemarivo.

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

i ja bih molila stručne radove u kojima su opisivani slučajevi na pp. unaprijed zahvaljujem.

nadala sam se da će ova tema sadržavati konkretne informacije na temelju kojih se može dobiti slika o programu, npr. način na koji se odvija obrada, eventualni uvjeti za ulazak u program, uobičajene pretrage, vrste lijekova/suplemenata koji se koriste, okvirni ukupni mjesečni trošak, stručnost osoblja koje vodi program i s kojim neplodni parovi dolaze u kontakt, istraživanja kojima se potvrđuju navodi i statistika uspješnosti s web stranice i sl.
    ako za konketan program postoji svjetonazor u skladu s kojim djeluje – onda se i taj podatak ubraja pod bitne za dobivanje kompletne slike i ferplej prilikom prezentiranja usluge koja se nudi parovima...

vjerujem da što transparentnije informacije tog tipa zanimaju apsolutno svakoga tko istražuje mogućnosti liječenja neplodnosti. o takvim podacima se piše na svim ostalim temama na ovom forumu, pa mi se čini da je šteta što inzistirate na pp jer je informacija o konkretnom programu udruge na netu vrlo malo, da ne kažem da jedva postoje...

evo, zato bi mi bilo super da mi netko pojasni ovu informaciju, ako znate

Citiraj sanja1982 prvotno napisa Vidi poruku
    FertilityCare™ sustavom i NaPro liječenjem trudnoću postižu i parovi sa primarnim muškim faktorom neplodnosti. Mogu se liječiti i muškarci koji imaju vrlo loš nalaz spermiograma. Uzorak sjemene tekućine se preporuča prikupiti spolnim odnosom putem tzv. kolektora za sjemenu tekućinu koji ujedno daje točniji nalaz.
    što znači da se uzorak skuplja spolnim odnosom? što je kolektor za sjemenu tekućinu koji ujedno daje točniji nalaz? u kojem laboratoriju u Hr je moguće u sklopu FC programa na taj način dati uzorak i dobiti točniji nalaz? nadam se da će se javiti netko tko je prošao to iskustvo...

u jednom od prošlih postova je spomenuto da se parovi, ukoliko ne dodje do začeća, nakon 12mj upućuju dalje. što znači "dalje"?

hvala na info

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj sushi prvotno napisa Vidi poruku

nadala sam se da će ova tema sadržavati konkretne informacije na temelju kojih se može dobiti slika o programu, npr. način na koji se odvija obrada, eventualni uvjeti za ulazak u program, uobičajene pretrage, vrste lijekova/suplemenata koji se koriste, okvirni ukupni mjesečni trošak, stručnost osoblja koje vodi program i s kojim neplodni parovi dolaze u kontakt, istraživanja kojima se potvrđuju navodi i statistika uspješnosti s web stranice i sl.
    ako za konketan program postoji svjetonazor u skladu s kojim djeluje – onda se i taj podatak ubraja pod bitne za dobivanje kompletne slike i ferplej prilikom prezentiranja usluge koja se nudi parovima...

vjerujem da što transparentnije informacije tog tipa zanimaju apsolutno svakoga tko istražuje mogućnosti liječenja neplodnosti. o takvim podacima se piše na svim ostalim temama na ovom forumu, pa mi se čini da je šteta što inzistirate na pp jer je informacija o konkretnom programu udruge na netu vrlo malo, da ne kažem da jedva postoje...

sushi, pa sanja je već to sve, jako iscrpno na prethodnim stranicama opisala. što nisi čitala?

i već je rečeno da mi ne znamo odgovore na sva pitanja, nego samo ono što smo u našim konkretnim slučajevima prošle.
    kao što vjerojatno i cure koje se drugdje liječe ne znaju apsolutno sve protokole, lijekove, metode koji se u tim klinikama liječe.

uostalom, nismo mi promotorice zadužene za reklamu Napro-a., niti nam je u interesu da bilo koga u nešto uvjerimo.

ima cura koje su pristojno pitale, i njima smo sve odgovorile.
    sanja je sve odgovorila ovdje, a ja sam nešto slala na pp., mada sam većim dijelom i ovdje rekla.

ja detalje o lijekovima i protokolima šaljem na pp iz razloga jer se doista radi o specifičnim kombinacijama lijekova i suplemenata propisanim
    s obzirom na moju specifičnu osobnu i obiteljsku anamnezu.

a drugi je razlog to što ne želim da se netko tu još u 15 postova iživljava, sprda, ili što već, jer što god mi napisale
    upravo to neki jedva dočekaju da bi bacile kontru.

zbog čega bih ja trošila svoju energiju na zlonamjerne i provokativne postove?

Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Citiraj sushi prvotno napisa Vidi poruku
    i ja bih molila stručne radove u kojima su opisivani slučajevi na pp. unaprijed zahvaljujem.

evo, zato bi mi bilo super da mi netko pojasni ovu informaciju, ako znate
    što znači da se uzorak skuplja spolnim odnosom? što je kolektor za sjemenu tekućinu koji ujedno daje točniji nalaz? u kojem laboratoriju u Hr je moguće u sklopu FC programa na taj način dati uzorak i dobiti točniji nalaz? nadam se da će se javiti netko tko je prošao to iskustvo...

u jednom od prošlih postova je spomenuto da se parovi, ukoliko ne dodje do začeća, nakon 12mj upućuju dalje. što znači "dalje"?

hvala na info

Ok, idem od dna stranice pa....
    Pokušat ću ponovno pojasniti ono što znam:
    Obradu sam već prilično detaljno objasnila, ako ti nije jasan neki pojedini dio (nekad brzam pa možda nešto izostavim) pitaj.
    Uvjeti za ulazak u program su problemi s plodnošću parova ili neki problem koji bi mogao dovesti do toga u budućnosti (već sam napisala da ima cura koje tamo liječe policistične jajnike ili jednostavno uče o svojoj plodnosti a nisu u vezi ili braku), nema uvjeta na temelju uvjerenja, vjere i ostalog, možeš doći, pogledati i otići u bilo kojem trenutku ako zaključiš da to nije za tebe.
    Pretrage su iste kao i kod MPO liječenja uz dodatak kalendara kojim pratiš ciklus, trebaš pratiti barem 3 ciklusa.
    Vrste lijekova smo već napisale više puta.
    Mjesečni troškovi variraju, zbilja je to teško odrediti, ovisi o terapiji i svemu ostalome ali zbilja se ne radi o nekim velikim ciframa.
    Stručnost osoblja sam isto već objašnjavala a za istraživanja se molim te potrudi sama jer očito imaš više iskustva od mene u njihovom traženju, mene to nije zanimalo.
    Usluga koju FC nudi nema veze s svjetonazorom, oni su jedna od opcija za pomoć neplodnim parovima i tko želi njihovu pomoć oni mu je pruže bez obzira na svjetonazor jednih ili drugih. Jesi pitala za svjetonazor svoju doktoricu opće prakse, stomatologa..?

Nadam se da sam pomogla.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Bozz, pretpostavljam da je to radi ovakvih tvrdnji. ono, iz aviona se vidi da je itekako povezano sa svjetonazorom, sve 5, al nemoj mi pričati bajke

Citiraj sanja1982 prvotno napisa Vidi poruku
    Usluga koju FC nudi nema veze s svjetonazorom,
    a ono što vidim kao delikatno i kao problem je faktor vremena. bilo bi zanimljivo vidjeti podatak koliko dugo si u napro priči, dok ne zaključe da nema uspjeha i da te treba uputiti, kako kažu dalje (pretpostavljam - usvajanje, al nebitno).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •