Citiraj sushi prvotno napisa Vidi poruku

nadala sam se da će ova tema sadržavati konkretne informacije na temelju kojih se može dobiti slika o programu, npr. način na koji se odvija obrada, eventualni uvjeti za ulazak u program, uobičajene pretrage, vrste lijekova/suplemenata koji se koriste, okvirni ukupni mjesečni trošak, stručnost osoblja koje vodi program i s kojim neplodni parovi dolaze u kontakt, istraživanja kojima se potvrđuju navodi i statistika uspješnosti s web stranice i sl.
ako za konketan program postoji svjetonazor u skladu s kojim djeluje – onda se i taj podatak ubraja pod bitne za dobivanje kompletne slike i ferplej prilikom prezentiranja usluge koja se nudi parovima...

vjerujem da što transparentnije informacije tog tipa zanimaju apsolutno svakoga tko istražuje mogućnosti liječenja neplodnosti. o takvim podacima se piše na svim ostalim temama na ovom forumu, pa mi se čini da je šteta što inzistirate na pp jer je informacija o konkretnom programu udruge na netu vrlo malo, da ne kažem da jedva postoje...

sushi, pa sanja je već to sve, jako iscrpno na prethodnim stranicama opisala. što nisi čitala?

i već je rečeno da mi ne znamo odgovore na sva pitanja, nego samo ono što smo u našim konkretnim slučajevima prošle.
kao što vjerojatno i cure koje se drugdje liječe ne znaju apsolutno sve protokole, lijekove, metode koji se u tim klinikama liječe.

uostalom, nismo mi promotorice zadužene za reklamu Napro-a., niti nam je u interesu da bilo koga u nešto uvjerimo.

ima cura koje su pristojno pitale, i njima smo sve odgovorile.
sanja je sve odgovorila ovdje, a ja sam nešto slala na pp., mada sam većim dijelom i ovdje rekla.

ja detalje o lijekovima i protokolima šaljem na pp iz razloga jer se doista radi o specifičnim kombinacijama lijekova i suplemenata propisanim
s obzirom na moju specifičnu osobnu i obiteljsku anamnezu.

a drugi je razlog to što ne želim da se netko tu još u 15 postova iživljava, sprda, ili što već, jer što god mi napisale
upravo to neki jedva dočekaju da bi bacile kontru.

zbog čega bih ja trošila svoju energiju na zlonamjerne i provokativne postove?