Citiraj enela prvotno napisa Vidi poruku
Joj, snicli na naglo. Ubijte me, ja to ne znam napraviti. Prije cu napraviti srnetinu, sarmu, ajvar, madaricu nego te snicle.
Dajte par savjeta: koje meso, kak debelo, kakva tava, masnoca i koliko dugo peci.
Uvijek me strah da nije sirovo i da svi ne poumiremo zbog toga pa ih izmucim i nisu mi fini. :D
Peces masnije meso, debljine cc 1 prst bez mlacenja batom po njemu.
vratina i krmici ( obavezno ! masnija strana uz vrat) ispadnu bez greske. Stavis na vrucu tavu da se zatvore pore mesu, smanjis nakon minutu dvije na srednju vatru.
Telece snicle bi isto isle, ali to mi je skupo. Junetina -ne, a ne i svinjetina od buta , presuho.
nama je hit carsko meso, tanko narezano i zacinjeno. Stavi se na tavu , preko njega se polozi smocen i zguzvan komad papira za pecenje i na to poklopac ili jos jedna tava. Da bude pritisnuto uz podlogu. Tada izade masnoca i bude hrskavo ( srednja vatra, okreces).