gdje si gledala? -nisu bili na polici neg na sredini onog hola. Ujutro ih je bilo možda 10tak. Mene je do te hrpe odveo prodavač koji me uopće nije saslušao kada sma ga pitala što tražim - jer svi traže Micke. E sada, jedino ako nisi trebala onaj najmanji, neg neki drugi - ima više modela
Najtraženiji, čini mi se - crnih i rozih ima. Mislim da oni curkaju te Mickeove svaki dan pomalo, jednom ili dva puta tjedno veće količine. Sad se već razvila svijest, pa kad Micke dođe, onda se kupuje više - jer se organizira mreža onih koji ih lovaju (ja sam ih uzela 3, navodno ljudi uzimaju po 20 - za prijatelja, prijatelja prijatelja itd.). Naime, svi hoće taj stol - jeftin, a smislen, barem dok ne prođe gužva oko novih prvašića.
Ja sam ga ubola jedan radni dan odmah u 10:00 kad sam bila na GO-u, nakon dva pokušaja u radno vrijeme i vikendom di su ljudi trčali do stola i gubili smo ga ispred nosa (treba prije proučit skladište - točno red i broj, i protrčat do točnog reda - znam napamet - red 38, dio 18 mislim (bez zeke, barem za ove koji imaju standardno rano vrijeme). Drugi "izvor" Mickea je na onom nekom dijelu di su hajlajtirani pojedini proizvodi - tamo ih isto bude po tipa 5-6. Sve je znanje nakon bolnog iskustva). Zato, ako hoćete kupovat ko gospoda i da vam se - možda bolje Austrija dok se ne ispuše tu malo potražnja. Mislim... od mog nevelikog kruga poznanika ima jedno 6 aspiranata na Micke stol.
Inače, ima neki broj (vidljiv na računu) koji se može zvati i imaju smisleniju info koliko ih ima dostupnih - recimo, dan kad smo išli smo išli samo u "probni trk" jer je na netu pisalo da je možda dostupan 1, a bilo ih je tipa 18-tak.
Sretno lovcima na Micke.
Posljednje uređivanje od ina33 : 11.09.2014. at 11:18