Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
A zašto mislišda nisi američki paranoična?
Dr. sc. je kemičar i toksikolog. Sviđa mi se njegov stil, i ono što piše, i perspektiva koju daje. Svakako ne vidim zašto bi njegovo mišljenje blo manje relevantno od filma?
Čudi me da si tako skužila primjer s tabletama, da bi to tebalo značit da je je nešto bezopasno zato što je u tabletama. Radi se o usporedbi doza u tableti (kad se uzima u preporučenoj dozi) i doze kojoj si izložen upotrebom aluminijske folije. Ako netko krka tablete u višestruko premašenm dozama cijelog života - a ne znam šta bismo o tome uopće razgovarali. Reko bi ti dr. Franjo: popij deset litara vode u sat vremena, pa da vidmo je li otrovna :D
joj, joj, zaboravi to americki. (mislila sam da ne padam na one pojednostavljne teorije zavjera)

ne znam vertex, ne mogu ti to racionalno objasniti. ima isto tako dr. sc. itd koji zastupaju suprotno misljenje od ovog tvog profesora.
sigurmna sam da bi nasli jako relevantne izvore i za jedne i za druge tvrdnje.
ja sam se priklonila ovoj drugoj frakciji.
imas recimo isto tako puno prof.dr. mr.koji tvrde da nema razlike izmedu organske hrane i one uzgojene konvencionalno. i onih koji tvrde suprotno. a covjek onda odluci sam.

razumijem ja to o dozi koja odlucuje o stetnosti
no zbroji sve te doze iz zraka, zagadenja, hrane, odjece, sminke, krema..itd
a i netko je manje netko vise osjetljiv ili podlozan.
pa eto sminkam se i dalje, ali recimo gledam da teflon upotrebljavam rijetko. i bacam cim se osteti.