Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ok, mene više muči dječja karta nego moja. Preskup je prijevoz za djecu, možete pisati kaj hoćete, ali to je tako

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    ok, mene više muči dječja karta nego moja. Preskup je prijevoz za djecu, možete pisati kaj hoćete, ali to je tako
    ako svaki dan idu u skolu i iz skole ZET.om, 90 kuna ne moze biti preskupo ako je pojedinacna karta 10 kuna u jednom smjeru
    ako idu povremeno - u istoj su kasi kao i odrasli koji idu povremeno i kupuju kartu

ne kuzim zasto bi djeca imala jeftiniju kartu, jer zauzimaju manje mjesta u tramvaju? ozbiljno pitam

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj emily prvotno napisa Vidi poruku
    ne kuzim zasto bi djeca imala jeftiniju kartu, jer zauzimaju manje mjesta u tramvaju? ozbiljno pitam
    Kad vidim sto sve moja mora nositi u skolu uz ruksak, zauzima duplo mjesta od odrasle osobe.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i kod nas se djeca do 7 godina voze besplatno, nisam na njih mislila kad sam pitala ovo ranije

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

joj ivarica, pisale smo u isto vrijeme - ovje kao fda je bandić ušao u roditeljski forum i trabunja o jeftinom Zagrebu, ali svjesti uređenom gdje sve funkcionira savršeno samo su njegovi stanovnici nezadovoljni.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •