Povracanje glavobolja osetlivostna mirisi trbuh I grudi ko balon
Povracanje glavobolja osetlivostna mirisi trbuh I grudi ko balon
Tako i ja, sve osjecam, i baš sam se nadala. A onda mi curka kojoj je beta 0.30 rekla da je i njoj sve bilo tako
Ali neka nas naše velike bete iznenade
Sretno svima!!!!
Mene svaki simptom drži dva dana pa onda stane. To se moje tijelo igra samnom. Mislim ipak da je to sve od utrića iako bi mi sve voljele da su simptomi.
Da li netko zna jesu nalazi bete na VV isti dan ili ću morati čekati sub/pon?
MallaPlava, nalaz ti bude isti dan prije podne.
ja sam vadila svaki puta oko 8h i bila do nakasnije 12h gotova.
Bananka, hvala za info. Ajde bar jedna dobra vijest. Mislim da bi me dotuklo da moram još koji dan čekati :D
Znala sam otici i 14dnt dvodnevnog embrija. Dr.je rekla ako je doslo do T da bi se trebalo vidjeti na beti (ß).
Želim da te ß iznenadi![]()
Posljednje uređivanje od Bananka : 05.11.2014. at 22:04
MallaPlava, beta na vv se vadi oko 8 i nakon sale te doktorica prozove da ti procita nalaz. To je zgodno jer u slucaju negativne bete (puj, puj, necu coprat) se mozes odmah dogovoriti za dalje.
Ako ne zelis cekati, mozes i nazvati kasnije.
Sretno!![]()
O joj kako želim čekatihvala vam, divne ste!!!!
Bubekica, nekako sam spremna na to da ću se morati dogovarati za novi postupak pa se možda opet družimoAko je tako, samo da markeri budu ok pa da mi dozvole stimulirani ciklus.
Drage cure,
Ja javljam negativnu betu na 12dpet, od naseg 3 IVF pokusaja.Zdravlje, sto je nase doci ce ali kad ne znase. Zelim vam puno srece i pozitivne energije prema putem kojim se vi krecete. Ja cu vas i dalje slediti i citati, uciti od vas i spodelivat moje iskustvo. Budite blagoslvljeni!
![]()
Draga luna žao mi je
Sent from my SM-G800F using Tapatalk
Luna žao mi je od srca
Evo nažalost i ja nastavljam sa negativnim vijestima. Beta 1,2
Trudim se cijeli dan prihvatiti to kao jedno novo iskustvo, ali teško je.
Posljednje uređivanje od stela10 : 06.11.2014. at 17:50
LunaG,stela10 ,žao mi je...nema predaje,treba iči dalje
Svim betočekalicama - ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Hvala cure. To mi I mm kaze. Danas cu se isplakati a sutra krecem u nove pobjede
Stela zao mi je ja sutra cu da radim beta hcg kod mene prvo IVF mi je bio uspesno no zavrsio je sa blighted ovum I sada neznam sto ce biti sutra I tada mi je bio tako povracala Sam I sada je isto ali sada imam vraceno 2 embrionI a tada samo 1 embrion
Hulija sretno sutra!
I kod mene nista od sinoc krvarim to je to placem ali sta je tu je
cure žao mi je
svim betočekalicama držim
moj potpis sve govori![]()
Hulija žao mi je. Baš smo neki negativni niz napravile. Glavu gore i idemo dalje. Ja sam jučer plakala cijeli dan ali danas dogovorila novi postupak, nema odustajanja.
MarinaHvala
hulija,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da te beta iznenadi!
Tužnice moje, grlim vas i znajte da mi je jako žao
Čekalicama i svima u postupcima želim svu sreću
Sent from my SM-G800F using Tapatalk
Nažalost, osjećaj je bio ispravan, beta 0,50. Ali uspjela sam iznenaditi samu sebe i još nisam ni suzu pustila. Otišla sam jutros sa pla
Fali dio... Otišla sam sa planom kako drugi put biti uspješniji.
Jedva sam preživjela čekanje, ali su cure oko mene vidjele da sam van sebe pa su me spasile. Hvala vam![]()
Nadala sam se da ces nas barem ti razveseliti. Zao mi je![]()
Malla plava, zao mi je...
Jesi to na vuku vadila? Onda smo se fulale, ja sam nosila ispravnu uputnicu za konzultacije od srijede...
Kod mene je biohemiska trudnoca. betahcg 10,4 I krvarim to je to ova mi se ponavlja drugi put
cure žao mi je, vidim da ima dosat neuspjeli trudnoća..ni ja se ne nadam pretjerano, mislim da ni neću radit betu možda samo kućni test..nemam apsolutno nikakvih simptoma, a vraćen mi samo jedan embri
Hvala cure!!!!
Bubekica, da na VV, ali sam malo kasnila. Iako bih rado da se vidimo, obzirom da sam tek u prvom ili drugom mjesecu gore, nadam se da ti tada više nećeš imati razloga dolaziti gore![]()
I kod mene beta je danas pala e sad neznam sta dale koji sve ispitivanja treba da uradim zasto ova mi se ponavlja drugi put
hulija,
virni na temu imunoloske pretrage, tamo je popis.
Najbitniji su kariogram i pretrage trombofilije, bar sam takav dojam stekla.
Saljem zagrljaj.
jutros sam primjetila na gacicama lagano krvarenje, ne znam da li je menzes il sta? sutra trebam vadit betu
tin,za veliku betu i da krvarenje ne pređe u mengu
tinkažu da u ranoj trudnoći moguće krvariti bez nekih posljedica. Miruj i nadam se da sutra javljaš lijepu betu!!!!!!!!
jesi radila neki testić??
ja danas 5dnt,brojim dan po dan, bez nekih značajnih simptoma, osim što je želja velika..
Pozdrav...
da se i ja javim ovdje...uvijek citam i pratim al nikako ne sudjelujem
danas mi je 12 dpt nakon sto mi je u Fet-u vracena blasta ...simptomi..ih ne znam sta bi rekla..bolne grudi, bol u trbuhu kao da cu svakog trena dobiti, snovi u kojima sam se budila mokra od zelje ..i tako to :D
i danas se pobudim i nesto smečkasto na gacicama...mislim si ok nista od tog..trebala sam dobiti u nedjelju pa evo je ...zakašnjelo stiglA..al ne da vrag meni mira i napravim test..kad ono crtica je tu..doduse slabija od kontrolne al tu je...pa daj jos jedan test..kad ono isto ..
nije mi jasno
netko slicnog iskustva?![]()
teky smedjarenja su jako cesta u ranim trudnocama. kada vadis betu?
preporucam ti da mirujes i javis se svom lijecniku, mozda poveca dozu progesterona ako misli da je potrebno i preporuci ranije vadjenje bete.
sretno ida beta bude ogroooomnaaaa!
pa trebala sam krajem tjedna znaci u petak .. utrice vec stavljam 3x2.. vidjet cu kroz dan kako ce biti al kod dr svakako idem popodne...
hvala ti![]()
teky, izvadi betu....možda je samo pucanje žilice pri gniježđenju mrve![]()
ali temperatura mi je 37 C al samo popodne. evo i sad sam mjerila
I kod mene je sada imalo krvarenje a beta je bila pozitivna ali nazalost zavrsilo lose
A nemora znaciti da kod svima ce da bude tako sada cu prvo da ponovim histeroskopija posto ona mi je vec stara 5 god moj ginic je rekao da to moze da bude problem sa matericom uradit cu genetskI I imunolski ispitivanja I torch