LadyB ,da,več se trebala vidjeti druga crtica.. da si testovi stari,pokvareni..da ima još nade.

nivesa,radila sam briseve jer se spremam na histero i trebaju mi friški. Prošli su mi stari 6 mj,a s obzirom na zadnju trudnoču ajde reko da i to napravimo.
Vidjeli smo svašta...jajnici mi super izgledaju,svaki ima lijepe folikule a izgleda da je dominantni na desnom (kaj mi je drago,jer mi desni često šteka)-13mm. To me malo šokiralo jer sam mislila da mi je O prošla..no eto.
Rekla mi je gin da stavim stisnute šake ispod guze da nadignem zdjelicu..i tad sam fino po prvi put vidjela svoj miom,velik je 8x5mm i kaže da nije ni malo zabrinjavajuči ni po strukturi ni po mjestu na kojem se nalazi,ne ometa niti utječe na implantaciju.
Pa sam lijepo vidjela svoj jajovod,isto prvi put haha nakon stotine uzv-a do sad obavljenih...baš kul.
I šečer na kraju,u maternici imam nekaj za kaj ni moja gin nezna kaj bi bilo...podsječa na GV,mali crni kružić,kaže da izgleda kao nakupina krvi neke...uključila je i onaj color ali nema protoka krvi. Pa je rekla da to oče tako oko ovulacije se složiti malo tekučine u maternici,ili se sluznica oguli malo...uglavnom,valjda je to.
Sluznica mi je koma tanka,samo 5mm na 12.dc. I vjerojatno se na to vežu i moje ultra slabe i jadne menge. Nema teorije da se tu uhvati bebač.
Uglavnom,moram se odlučiti gdje na histero pa po up.

nivesa,kak je prošlo kod tebe?