imam ti ja i toga
mislim da čak i živiš negdje u mojoj blizini![]()
imam ti ja i toga
mislim da čak i živiš negdje u mojoj blizini![]()
Kitimo bor, reda radi. Ali nije da baš nešto uživam u ovim blagdanima. Ne volim zimu,l edeno mi je, najradije bi se zavukla pod jorgan i izašla u 6. mjesecu. A još da mi snijeg padne, pala bi u nesvjest koliko mi se gadi. Na ručku smo kod mojih i za Božić i za Novu godinu. A ni dočeci mi nisu nešto bajni, budući da već 14 godina stojimo kući ko pizde, dopizde i večere te kućne. Ja bi išla negdi, opila bi se, sastavila s nebom i zemljom, i tako proslavila Novu godinu. Ovako samo umirem od straha dok mi djeca bacaju petarde, odradim čestitanje preko ku..rca jer ne volim ljubiti sve ljude koji mi idu na jetru, obavljam sve to da me ne mrze baš svi. Kolače ne pečem jer ih ne volim, spekla sam nekakve keksiće i napekla tonu, da imam od Badnjaka do 1.1. Još iz žvačemo. Mrzim zimu. I buru. A snijeg prezirem, sreća da živim na mjestu di padne jednom u 10 godina. Božić mi nema smisao jer se sve svodi na trošenje novaca, pa posljedice toga osjećamo mjesecima iza. A nisam uspjela odgojiti skromnu djecu. Pa padam u depresiju. Moji bi samo petarde. Ne, bombe, oni bi bombe bacali. Da im ćaća može nabaviti top, sreći nebi bilo kraja. Umirem. Ja nisam Grinch, ja sam prerasla Grincha prije 10 godina, on je za mene fetus. I tako..Sretan Božić i Nova godina!
A nema (puno) veze s Božićem ali ja uvijek čekam neko čudo odozgo. Pa sams e tako odlučila malo okrenuti vjeri. I neće me i neće. Čak sam otišla na nekakvo mjesto di je neki pop koji polaže ruke na vjernike. Trebalo se nešto dogoditi pa da se srušiš na pod. Čak imaju ljude koji love te koji padaju. A kad sam stala pred popa, ovaj me htio gurnuti. Ja guram naprijed, on nazad. Nisam se dala. Kad sam izašla, pita me jedna vjernica uzbuđeno-"jesi pala?" Ma nisam, kažem ja, jaka sam ja. *****ti, koje razočaranje. Sad sam opet na nultoj točki. Mislim, nisam odgajana u tom pravcu, pa mi je Božić i dalje samo kič.
Razvedrila bi se ti sigurno![]()
volim bing.
kad se sranje pomete pod tapet i vjeruje u bolje sutra.
jer, sutra je novi dan. i nova prilika.
:skarlet:
Davno nisam grlila školjku zbog nekog višeg cilja... Samo zbog hebenih virusa.
Dolazim na tulum, makar se zbog loše kondicije zadnjih godina, ubila u prvih pola sata.
želi tulumariti s trinom![]()
Trina i moj bi da mu kupimo VBR , jer sve ovo sto se prodaje po pyro shopovima mu je preslabo
nije, cvijeto, bez dobrog društva meni deci vina i zaspem
opijanje mi je jedino dobro ako me netko cijelim putem nasmijava (a ja se smijem sve glasnije i glasnije)![]()
A i pokojeg lugara kojeg niste ni primijetili![]()
Odrasli ljudi se napijaju na dočeku, na zabavama, sa prijateljima.
Ja u skafanderu, sa drugaricama sapatnicama pijem kuvano vino na sankalištu.
E sudbino....
meni je, napokon, ponovo došla i ta NG na dočeku koje nisam dojilja ili trudnica (zadnje takve dvije bile su 2010. i 2011.), al se pijanstvu ne nadam. kako sam u lošem raspoloženju, tj. tuzi, strah me da mi alkohol neće podići raspoloženje nego me samo još dublje gurnuti, ni sama ne znam, vidjet ću kako me krene. a ove spomenute dvije, bilo je baš žestoko - čoporativno (7 obitelji s klincima) - najam kuća na tri dana u Istri - masa hrane, pića, dobrog rasploženja, baš me hvata nostalgija za tim dernecima...
A ja sam za večeras skupila staru ekipu, nadam se grljenju školjke
cro cop
Ne znam zašto slaviti Novu godinu, zar zato što smo godinu bliže groblju?!
http://www.vecernji.hr/borilacki-spo...laniram-981732
Bura je podijedila nasa ulazna vrata. Razvalila ih je ko Mirko Japanca. Morat cemo se ozbiljno podnapit da nam ne bude ladno na tulumu, a istovremeno pazit da nam se ne omakne Igmanski mars. Djeca ce umjesto sibica palit petarde...
ja se ne volim obeznaniti
jer se poželim ubiti dok mi je muka
ali volim biti supijana
onako, između ludog cereka i otupljenosti
inače, volim za sebe misliti da ne podnosim puno alkohola
kad ono, 3 litre vina ode u hipu neku večer
ne znam kad se ta transformacija dogodila
al neka je, nije da se bunim...
napokon nešto što i ja volim - opijanje u raznim stupnjevima.
meni je sve dobro osim trenutka kad legnem i imam osjećaj da sam u centifugi, onda obećajem sama sebi da neću više.
O ovome ne mogu ništa reći. O opijanju. O buri mogu. Dere li, dere, prestrašno puše, ne možete zamisliti, ako ne vidite.
A alkohol. Ja ne pijem. Probala sam popiti jednom davno na maškarama i nikad više. Oprostite na mom stavu, ali meni je alkohol totalna glupost. Ljudi postaju ...eh, sada naći riječ koja nikoga ne vrijeđa...uglavnom, nikad ne bih željela postati takva.
Čašu vina uz ribu, hajde, to može, ali piti pića radi. Not my way.
Ne znam ni kakav je okus rakije, sam miris me odbija. Jeger sam probala, ali pivo nikada. Koji sam ja frik u mnogim očima![]()
A tko zna, da sebi dozvolim otupiti mozak, možda bih lakše naprijed. No, neću, ne želim.
Posljednje uređivanje od Beti3 : 31.12.2014. at 19:16
Visnjevac sam popila.
I pijane visnje pojela.
Samo pelin ostaje...
( haiku)
![]()
Sudje je neoprano,
Rakije nema.
Oj živote...
Za nekog bez rakije solidno ti ide haiku.![]()
Aaaa
Ja se vec sedam godina nisam opila
Il sam trudna, il dojim
A bas bih se onako glupavo cereka![]()
Ista stvarikod mene!
Muž i 4 djece vani, kučka, mačke i ja uživamo u osami.
Sosuše, toliko je hladno da će se i brzo vratiti...
Moja giga je na dočeku kod bake i djeda s nećakom, odjevena u Snjeguljicu. Mačak spava kraj nas, a mi surfamo i čekamo da se večera ispeče. Ludilo
Ja se volim (ili bolje napisati - voljela sam se) napiti. Nisam već jako dugo i postajem čangrizava. Meni alkohol čini dobro, postanem socijalno biće.
Čuvaj me se 2016-ta godino!
Inače, pri kraju opijanja treba početi piti vodu, a nije loše ni pojesti nešto prije spavanja. Sve je nakon toga lakše.
...setnju na friskom zraku , jasno.