anci, moja sućut![]()
anci, moja sucut
krumpi, dugo te nije bilo![]()
Posljednje uređivanje od malena beba : 06.01.2015. at 18:07
anci, sućut
malena beba, al nisam bila skrroooooooz lijena, onako napola![]()
speed2 iza mene.
krumpi nikad nije lijena vec samozatajna. izgleda vauuuuuu.
na pocetku ljeta je bila koma zbog svih bolestnia, ali nedavno je izgledala tako da sam je samo zavidno skicala.
Anci, žao mi je
Ja ne mogu više od Zuzke. A i u rijetkim slučajevima kad mogu, mislim da je to zato što ona prilagodi trening prosječnim vježbačima.
Jutros sam trčala konačno 6 km, 6:30. I večeras power yogu 8. Definitivno mi prebrzo radi tu jogu, a ako stiskam pauzu gubim koncentraciju, teško stečenu ravnotežu i sve ostalo. Trebala bih zapravo naučiti dobro vježbe i onda raditi svojim tempom.
Sućut, Anči :hug:
Jučer grupni, danas ću vidjeti što ću doma stići...
danci, za ostatak bundeve ima ovaj recept http://www.lchfsvakidan.com/torta-od-bundeve/, ali ja ga nisam probala pa ne znam kakav je.
ja bih danas trebala ovaj cardio shred #6, nadam se da ću uspjet sa svojim vampirima
od jučerašnjeg kb treninga me toliko ruke bole da jedva tipkam po tastaturi
jel itko probao osim mene?
sinoc na grupnom asylum s utezima. uf, imam upalu jutros, jedva sam se popela uza stepenice![]()
ja sam napravila body crush 5 i 3. kettlebella se hvatam od ponedjeljka, ovdje samo bodyweight, al bome ubitačno.
betty ja sam trening pogledala i izgleda mi jako teško i isto mislim samo swingati 12icom, a ostalo sa 8icom.
anci zao mi je...
I ja bih krenula vježbati...nešto...nekako...ali neznam otkud da krenem.
Nemam rekvizite, a htjela bih malo "srediti" trbušnjake i guzu. Iskinuti 4kg. Totalni sam početnik, ne smijem skakati zbog prometne koja mi je zdrmala glavu...
Može neke sugestije?
ako hoćeš bez skakanja - joga
ja vježbam ovo: https://www.youtube.com/watch?v=q5nyrD4eM64
već sam je nekoć davno radila i stvarno ostavlja rezultate, pogotovo na jačanje trbušnih i leđnih mišića, ispravljanje leđa
spajka i anci - moje saucesce!
danas mi je na wall iskocio ovaj link - https://www.facebook.com/video.php?v=10152483942841512
wow,wow wow,ne znam koliko je godina treniranja potrebno za ovako nesto,kad promislim da se ja mucim sa obicnim ab splitterima....
meni su blagdani ipak ostavili traga,nisam jela secer/kolace ali previse punomasnih sireva + alkohol na dnevnoj bazi i odma problem zakopcat gace!
nevjerojatno kako se brzo mozes udesit....
alkohol sam prekrizila,u frizideru imam jos 3-4 komada finih sireva,rekla sam to smlatit i onda vise ne kupujem nista osim skutu....
spominjale ste butternut njoke,ja sam ih radila ima par mjeseci i nisu mi dobro ispale, gnjecave i jako mi je tesko bilo oblikovati ih....(mislim da sam recept na ovom forumu nasla)...ugl,previse sam se izgnjavila za ne bas neki rezultat pa nisam vise nikad ponovila....sad mi je domet juha i pecena...
ja sam jucer odradila prvu zusku, neke jadne, temeljne, jednostavne vjezbe s youtubea. i danas me bole noge i guza toliko da sepam. na obje noge. :rolleyes:. ali sam i danas opet isto ponovila. nadam se bar cijeli tjedan to pa idem traziti dalje. ima neki red ili biram sto mislim da mi je izvedivo?
Posljednje uređivanje od Mimah : 07.01.2015. at 20:15
a ima ta zuska i na youtube? ne samo ove pretplate?
da vidim na šta ste tako nabrijane![]()
Ima na youtubeu, treba samo naletjeti na nešto lakše.
Dok nisam mogla izvesti nijedan zuskin trening u komadu (uvijek se nađe neka vježba koju ne mogu), lijepo bih pogledala par treninga pa si sama izabrala od njenih vježbi i složila ono što mogu.
Super, Mimah! Dobro da boli (sve osim koljena i leđa), to znači da si aktivirala mišić i raste.
U principu bi bilo dobro ako si jedan dan radila donji dio tijela (tj. bole noge i guza), da sljedeći dan radiš gornji dio, da daš vremena mišićima i da rastu i da se oporave.
Večeras kettlebell trojka za početnike. Nije mi jasan onaj suit case dead lift, koliko tu treba ići u čučanj, koliko izbaciti dupe, koliko s ramenima naprijed
bojim se da ga krivo radim, uvijek se malo nakrivim na jednu stranu :/
sasa, uživaj i za mene! I pojedi taj kroasan, ženo!
Spajka, Anči, moja sućut.
Angie, sretan rođendan!
Novim želim dobrodošlicu!
Ja sam nekoliko dana pauzirala, mada sam ako ništa pala u kilaži jer od muke ništa ne jedem (malo se svemir na ružan način opet šali samnom). Sutra ću nadoknaditi beskrajnim swingovima.
I da, koji broj tajica iz Lidla da si uzmem na 162 i 54 kg? (Njihov sportski grudnjak mi je savršen - jednako udoban i čvrst kao onaj od 350 kuna koji sam imala).
Rip't Circuit Beta iza mene
dakle sutra bi trebala u lidl ranom zorom? meni treba novi grudnjak.
no vidjet cu da li cu i otici.
mb moze i meni link i pass. mislila sam da te imam u inboxu ali nije bas tako.
Uf, nadam se da cu i ja uspjet nesto ulovit.
Vikki, imas li ogledalo negdje da provjeris za suitcase deadlift? Ja sve kb vjezbe radim ispred ogledala.
Odradila sam cardio shred #6. Tu ima 200 swingovanjih sam s 12, a clean&press sa 8, najvise zbog lijeve ruke kojom ne mogu press sa 12.
E sad nisam provjerila jel santana sa push upom ili samo santana, ja sam radila sa push upom, od viska sklekova glava ne boli
Palčice, ja sam 163 i 50-ak kg, imam veličinu S (36-38) i odličan mi je (s tim da imam manje grudi, ali jači prsni koš).
Betty, koliko swingova u komadu možeš? Ja sam večeras umrla od 40 komada odjednom, i to s osmicom, nije neka težina.
Nažalost nemam mjesta pred ogledalom odraditi vježbe, gledala sam nju kako radi i vidim jasno kako to izgleda, ali ja u tom položaju valjda ne mogu spustiti girju do poda :/
Tih 40 s 12 mogu. Vise od toga nisam probala bez pauze od bar par sekundi. Sa osmicom mi je swing prelagan, nista ne osjetim.
Vezano za taj deadlift, ne bih ni ja girju skroz na pod spustila, tek da dotakne pod. Malo moras u cucanj, ali samo malo. A u ogledalo se gledam bas zbog tog krivljenja u stranu. Inace vjezbam u dnevnom, a gledam se u ogledalo u hodniku koje mi je u ravnoj linji. Kad sam imala drugaciji raspored u dnevnom onda bih se gledala u odrazu na tv-u, mozes i u odrazu na prozoru, ne treba ti sad pravo ogledalo nego tek da obrise vidis.
Nego da pitam, jel vi kod onih one arm swingova okrecete girju onako kako zuzi objasnjava da to radi? Ja sam probala, al nisam sigurna da to dobro radim jer mi je one arm jos uvijek relativno nov.
ja sam se danas ozlijedila na skijanju, pala sam i nije me boljelo, ali sad kad se sve ohladilo me boli lateralno na koljenu, hvatište ligamneta s unutrasnje strane, u osnovi osjecam u punoj fleksiji i ekstenziji, za sutra sam zato izabrala zwow 2 jer nema ništa što ce me puno iritirati..vidjeti cu ujutro hocu li moci na skije.. baš glupo. a cijelo vrijeme se brinem jer su velike gužve na stazama i već me bio pokupio neki border, da ne padnem i ne zeznem se, i onda me mali na silasku sa sjedežnice gurne i polomim se skroz...a godi mi inače ovaj ritam ovdje jer rano vježbam i odmah idem skijati i popodne puno šetamo, baš je aktivno i baš sam bila zadovoljna... možda do sutra prođe. ja isto girju spustim do poda u ovim kofer cucnjevima, ali uzmite u obzir da sam vrlo kratka pa baš i nije neki izazov. meni je s 12icom 40 swingova baš zamorno..
Posljednje uređivanje od sasa : 07.01.2015. at 22:41
ja ne okrecem girju kod one arm jer sam sigurna da bih se grdo zviznula po zglobu nego mjenjam bez toga...
Ajoj sasanemoj ni slucajno opterecivati koljeno. Najgore su te glupe neocekivane ozljede, ja sam majstor za njih. Probaj lediti.
Meni je osmica taman, 12 bi mi bilo previse zasad.
A joj sasa. Prvo prst, sad ovo
A pitaj dotura u sebi je li pametno sutra vjezbati. Pa se dogovori s njim, fali mi sad onaj smajlic s vragom i andjelom, preko mpba ga ne znam staviti.
Uf, sasa, stvarno odmori malo. Iz svog iskustva s ozlijedivanjem zglobova, sutra boli jos vise. A to nije upala misica koju razbijes novim vjezbanjem po principu klin se klinom izbija nego mozes samo pogorsat stvar.
Vezano za tezinu girje, na crossfitu sam swingove radila sa 16. I bilo mi je ok, a nakon toga sam imala dugu pauzu pa mi je i 12 bilo zamarajuce. Zadnjih dana bas dosta swingova radim i primjetila sam da koliko god se cinili jednostavnima, toliko su i zeznuti za napraviti ispravno. Zato se i volim gledat u ogledalo dok ih radim jer postoji odredjen trenutak kad uhvatis pravi ritam swinga i girja postane 3x laksa. Skuzila sam da ako uhvatim taj ritam i taj nacin da me onda ona lijepa upala misica hvata u kukovima, tj bokovima a ne u rukama.
Meni najveci problem ostaju djeca koja se obozavaju motat oko mene dok swingam. Taj strah da cu ih zveknut mi je gori od samog vjezbanja
Za gornji dio tijela trebaju utezi i sto jos? Na hrvatski? Prodaje li koja ili da trazim na Njuskalu?
Mimah za zuzku ti trebaju samo utezi za pocetak![]()
cure vjezbaju i sa kettelbellom al to ti za pocetak ne triba.
Utege imas u svakom sportskom ducanu. Bude i u Lidla i Konzuma nekad. I u pevecu ih ima.
Sasa kako je kolino jutros?
Odmori malo da ne pogorsas ozljedu.
Tangerina ima zuzka na you tubeu - upisi zwow i izbacit ce ti razlicite. Vec smo spominjali zwow 60 kao jedan od laksih ali tu trebas utege.
Spajka posaljem ti pass kasnije, ne znam poslati pp s mobitela.
Ja jucer nisan vjezbala al isli smo klizat i puno smo setali![]()
Mene opet sve boli, ne kužim kako i zašto, valjda me neki virus napao pa mi je oslabljen organizam. BAš se osjećam nemoćno, jučer sam opet morala popiti andol prije spavanja jer od bolova u mišićima (kvadricepsi) ne bih mogla zaspati
svejedno idem danas na trening, nema odustajanja!
sasa, ja mislim da ti je pametnije odmoriti barem jedan dan![]()
sasa, samo pametno, meni je bilo slicno jednom na skijanju, kao ne boli, pa kasnije pocelo, tako, sa strane, kad sam se vratila doma, longeta i mirovanje dva tjedna
nadam se da ce tebi brzo proci, ali ne forsiraj
spajka, anci draga, moja sucut
ja vjezbam svaki dan ovaj tjedan, upala prolazi, super se osjecam
bas mi je nedostajalo
Posljednje uređivanje od summer : 08.01.2015. at 08:51
Objasniš malo koji je to okret?
Ajme Sasa, stvarno peh u zadnje vrime......čuvaj to koljeno da se ozljeda ne otegne nepotrebno...
Mogla sam 50 swingova sa 16kg, danas vjerojatno ne bi mogla ni blizu toliko obzirom na veliku pauzu. Ali to se brzo vraća pa nije frka. Ali press mogu normalno sa 12kg samo desnu stranu, sa livom se mučim i ne mogu isto ponavljanja napravit. A što se forme tiče, ruke se ne bi trebale osjećat kod swinga ukoliko je forma dobra....ja znam da sam bila dobra kad imam upalu zadnje lože
Za suitcase/deadlift, ja jedva dotaknem pod girjom (čitaj zveknem pod).
danči, kad mijenja ruke, onu ruku koja predaje okrene s palcem prema gore (dok još drži girju) i u tom položaju ju druga ruka primi
to se jedva kuži dok ju gledaš, zato me zbunjuje
hmmmm, gledam si sad ruke i uopće ne kužim da li okrećen/ne okrećem/sad sam pod dojmom pa vrtim zbog toga. Moram probat kad dođem doma s girjom u ruci
![]()
joj summer nemoj me plašit, isto s unutarnje strane?
to je povreda medijalnog ligamenta kod mene, ja sam gore napisala lateralno- lapsus, uglavnom česta ozljeda na skijanju, kod mene je još uvijek prvi stupanj jer nije otečeno, no jutros je gore, tj. kad se malo razgibam je bolje, ali više osjećam nego jučer. sad cu stavit bandažu i neki gel da malo pomogne....
trening cu probati sama složiti od plank vježbi..
Lako vama razbacivati se tim rijecima, treba to znati izvesti. Ne snalazim se u vjezbama i trebam vidjeti kako to netko izvodi da ponovim. Nis, trazim dalje vjezbe za upper body.