Joj ja se jos ne usudim ni probati ninja jumps![]()
Ni ja ih ne mogu i ne privlace me jos :D
Meni se svi to brojevi crusheva i shredova brkaju. Sad idem vidjeti sto je danci vjezbala :D
Vikki, tjesi se da nece stalno tako biti. Bas mi je zao malca...
Aha, da, radila si onaj kod kojeg sam ja danas jednu rundu.
I 62 za osam minuta, bravo!!!
Taj sam cesto radila, no nisam zapisala.
Ja bih mogla sutra ujuto ovo:
https://zuzkalight.com/workouts/cardio-shred-5/
Danci, i tebi bi bio super kad ti se upper malo oporavi![]()
Odluku provela u djelo i odvježbala 6w6p, preskočila ili ublažila vježbe koje uzrokuju podrhtavanje parketa
jer sam krenula u 22,30. Na nekim vježbama sam osjetila da me mišići na leđima bole što znači da sam ih očito aktivirala na jučerašnjem nordijskom.
I vidjela crno na bijelom da mi u bilježnici piše da sam zadnji put vježbala 30.11.![]()
anci i betty, ja mislim da je vas samo strah ninja jumpsa. da ih 100 % možete- a to je super super vježba jer je jako eksplozivna i tzv. "power up" što bi zuzka rekla, a nije teška. fakat nije. kick through push upsi su 10 puta teži, a njih radite bez frke.
Nisam sigurna. No mogu pokusati opet.
Ja sam jutros cardio shred 5 i sva sam bila mokra. Mislim da sam jos crvena u licu
A danas ce staviti zwow 5, moj prvi
Bas me zanima sto ce mu uciniti![]()
Nama se grupa za vježbanje tako napunila da nema dosta stepera, što su ti novogodišnje odluke
a ja sam jučer po prvi put nakon povratka s treninga doma još radila trbušnjake, nije mi bilo dosta...
doduše, sve to jer sam se planirala poslije najesti pite od sira, špeka i luka![]()
joj volila bih da si u pravu, al bojim se da nisi, bar što se mene tiče
kad kontempliram o ninja jump-u () kužim da snaga mora doći iz core-a
mislim da moj core nije baš tako jak
no, probat ću, možda već danas
jutros sam opet ležala u krevetu i nisam se mogla ustat
mrzim ovo zimsko vrijeme, treba mi duplo više sna
nema veze, jučer sam do pola skuhala današnji ručak, kad dođem s posla samo dovršim i onda se bacam na osmicu
malo još osjećam rame, al nema nikakve vježbe na jednoj ruci pa nije problem
Posljednje uređivanje od betty blue : 14.01.2015. at 08:11
ja sam zadnja dva dana brljavila koliko mi je mala dala, jer sam bila sama s njom a ona nekako potrebita
pa se nisam dirala utega nego samo jogu jer nju mogu lakše prekidat i ponovo nastavit. Kad imam 5 minuta, drag mi je onaj 5. tibetanac, kad ideš plank-most, a i pridružila sam se na fejsu nekom plank izazovu gdje svaki dan sve duže stojiš u njemu.
i planirala jutros kad veliki ode u vrtić, a ona opali svoj dugotrajni prijepodnevni san, bacit jedan ozbiljan vježb, ali noćas je sinko zakurio tako da ne znam hoću li to uspjet
svim mamama bolesnih kikića hug, nadam se da će brzo biti bolje
a šta se tiče zuzke, taj light u njenom imenu mi je teža ironija![]()
Cure, hvala na podršci!
Ali sad mi je još gore. Jer, realno, osim prvih nekoliko dana Lovrine bolesti, ništa nije zapravo imalo utjecaja na moje nevježbanje.Čista lijenost!
Anci, betty - ja sam sigurna da možete ninja jumps! Ako sam ih mogla ja (nekoliko komada za redom s tuckovima), koja nikad nisam bila ni u približno dobroj formi kao vas dvije, možete ih 100%. Mislim da bi ja unatoč višku kila i manjku kondicije izvukla barem koji...
Bravo Anci! Ja sam jutros prespavalabit će večeras zwow 5 (opet upper...jao) + nešto.
Eno stavila ga je, dodala je samo MB u MC, a onda na videu radi MC na bučicama
Anci, Betty, i ja mislim da možete. Ja ih nisam radila jer sam mislila da ne mogu, onda ih probala iz zafrkancije upravo na sasinu provokaciju i ispalo da mogu +10 u komadu. Tako je vjerojatno i kod vas
Maruška, ne bediraj se. Vratit ćeš se u kolosjek![]()
Ja se ne usudjujem niti probati te ninja jumpse
Tangerina ~~~~~~ da maleni brzo ozdravi
Kod mene je noc mirno prosla, fibra samo 37,5. Cimavica ima i jutros fibru, eno i mm zakurio. Jadna ti sam![]()
ajme, baš su se zaredale te boleštine
Jel imate neku preporuku za trening vježba istezanja ? Možda bi ga ubacila u dane kad idem na nordijsko.
ko o cemu ja o focusukao da sam otkrila ameriku, no imas istezanje tamo traje 25 min i meni je OK.
je, ok je istezanje iz focusa, probaj
mm javlja da cimavica ima 39,5ima li kraja ovim bolestinama grrr
ja sam uspjela odvježbat 30ds, M. je s kauča gledao da li dobro radim (mama, jedan lakat ti treba bit na podu)
mb![]()
ček, šta je taj focus?
di je onaj post sa linkovljem i objašnjenjima?
hvala za prijedlog istezanja iz focusa
Radila sam ga prošle godine u sklopu alfe no kako mi se čini da su mi s focusom krenuli i problemi s kukom odustala sam od samog focusa.
Ako ništa drugo ne nađem budem njega.
Ajme, vibre za bolesnike, male i velike - baš vam ima. (Moj kuc-kuc nikad nije bio bolestan, ma ni prehlađen - svi smo teško razboljivi iako mi djeca na poslu kišu i kašlju u facu).
MM mi reče da 100o swingova nije tabata.Treba raditi koliko se može komada, rukom koju želimo, ali 20 sek. rada, 10 odmora i tako do 1000. Treba si neku štopericu namjestiti.
Posljednje uređivanje od palčica : 14.01.2015. at 13:55
Cek, palci, odjednom? Ja to mislila 300 ujutro, 300 popodne, 400 navecer. Ne moze tako? Pitaj ga pliz![]()
betty, možda da ipak 8-ice izvadimo?!![]()
Posljednje uređivanje od Danči29 : 14.01.2015. at 14:10
Prije tri godine ja to izvela sa skupom mišićavih i plećatih momaka. Od nas 15-ak bila sam druga po uspješnosti. Sad bih samo htjela napraviti. U vašu bolju kondiciju vjerujem. Pitam još mm-a za detalje. Viđamo se preko tjedna u prolazu.![]()
palči
a gle, ja ću ih radit s tobom pa kud puklo! Dignut ću se u 5h da ih stignem završit dok se moji spavači dignu.... 4h će bit dovoljno, valjda
samo moram tempirat punjenje frižidera sa LCHF delicijama da nakon challenga ne slistim sve redom.....
danči, al ti si već napravila 1000 swingova! rascjepkano, ali jesi
mislim da je meni najviše bilo onih 200 što je u jednom zuzkinom treningu
Ja cu probat. Krenut cu sa 12 pa prebacit na 8 ako treba. Jeste vidjeli kako je zwow 5 smjesno lagan?
pa kad je dodala samo MB a onda lijepo odradila na bučicama pa tako izbacila i problem stabilizacije
sasa što ćeš ti uz njega? Ja se nećkam....
Betty koju aplikaciju koristis? To bi mi bas tribalo! Ja idem trcat za po ure, ako se ne javim neka me traze put makarske![]()
MB, ja imam stop watch (kao običan timer) i A HIIT Interval timer za ostalo.
Danci uz zwow 5? Sutra cu njega i novi kettlebell.
Palcice TM kaze da radimo 20 sekundi swingova pa 10 resta? Dok ne dodjemo do 1000 swingova?
Mene je cak rastuzio zwow 5 koliko je lagan. Bio mi je prvi i sad sam i boljoj formi pa sam se radovala :manijak:
Danci, dobar je ovaj cardio shred koji sam ja radila jutros (CS 5) i dva KB od proslog tjedna.
Sasa, ti ocito radis pa imas rest day? :D
ja sam mislila danas zwow 5 pa pitam....vidim da bi mi bilo pametnije i ja se prešaltat na vaš ritam![]()
Je sasa. Još ga pitam da mi potvrdi ili da točne naputke napismeno.![]()
Anci, našla sam ovo, podsjeća na onaj challenge od Tati za PU kojeg smo se jučer prisjećale, samo za swing![]()
joj mene neka prehlada danas uhvatila i sve me jače hvata
a možda mi je samo pun kiki posla
vidit ću kako sam kad dođem doma
jel vi vježbate na prehladu?
ja sam zadnji put bila prehlađena jako davno, tad nisam uopće vježbala
na prehladu da, dapače bolje se osjećam, otvori mi se sve i ponovo mogu disati.
samo sa većom temp ne (imala sam period di sam jedno 5-6 mjeseci imala konstantno temp 37,2-3 a svi nalazi dobri)...
Ja vjezbam na prehladu. Obavezno. Poslije budem bolje.
betty ozdravi brzo ~~~~~~~~~~~~
i ja vjezbam sa prehladom, sa fibrom ne.
dakle, vratila sam se sa trcanja.... osjecam se ko zmaj! mislim da je nova ljubav rodjena
ne znam zasto sam izbjegavala to trcanje. trcala sam zajedno sa prijateljicom, nije mi se upalio gps a ja nisam
primjetila pa ne znam koliko je kilometara ali oko 6 i tribalo nam je 40ak minuta laganim tempom. za prvi put dobro![]()
ma ne moras,ja sam sinoc rekla,ajde da bas vidimo tih 1000 mogu li ja to...
uzela onu od 8kg za svaki slucaj ...radila u 10 serija po 100x ....nisam gledala na sat niti zurila,u jednoj sam pauzi maloj kapala kapi u nos...mislim da mi je trebalo cca 40min...epilog danas: 2 zulja i bol u donjem dijelu vrata...osjecam i guzicu naravno....
zhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang si zivaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?
ja upravo odradila Rip't Circuit
Bravo skulirana!
Ja odradila bc 8 i bome me procistilo! Prosli put kad sam ga radila sam jedva izdrzala dvije runde, ovaj put sve tri jos na bolno rame![]()
Dakle, ne mogu jos ninja jump ali nisam daleko, probat cu opet za cca mjesc dana. Ali, ali, ALI!!! MOGU PISTOL DO PODA! :D gore ne ide nikako, ali do poda mogu na obe noge! Joj kako sam sretna! mislim da me oslobodilo to sto je roll back pistol, namjera je da skljokas na ledja pa me valjda zato pustio strah. I abb splitterse sam sad puno bolje radila nego prosli put, forma mi je tek u zadnjoj rundi pala. Valjda se ovako sasa osjeca
![]()
MB, bravo za trcanje, tko zna hocu li ja ikad...
Betty bravo bravo
Ja ne mogu pistolse, nema sanse, nikad...