Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1271

Tema: Odbrojavanje 2015...by yummy_mummy

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ribice1, vidim ja da si na danu 29. a da ti pisnes malo po carobnom stapicu i oslobodis me ovog mog odbrojavanja? Bilo je fora tjedan dva, ali, s obzirom da za dva tjedna zavrsavam sa prvim trimestrom, bio bi red da se otvori novo odbrojavanje. Saljem ti svoje trudnicke vibre, mucnine, hormone, ma i pisnut cu umjesto tebe, samo da bude +

Ribica 1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Pisnula bih ja kad bih se imala cemu nadat. Jos ni plodni dani nisu bili . Pocela sam piti vrktu pa se nadam da ce mi pomoci jer nema nekog razloga zasto mi kasni tako puno svaki mj. Nemam pocs,, hormoni uredni...

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ribica,jesi vadila progesteron možda 21.dc?

ivana.sky ,skroz se slažem...tolko prepipavamo te cice i tražimo svakojačke simptome a i ja ko i ti,dok bi ostala trudna ništa..nula bodova od svega toga. Više bi simptoma imala u običnom ciklusu.Štaš..takav nam je horoskop valjda..

zasad skulirana ,nadam se da je lavici prošla temperatura
    A tebi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je na otrešenost na TM bila trudnička

Petticoat ,

Ribica 1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    Ribica,jesi vadila progesteron možda 21.dc?

ivana.sky ,skroz se slažem...tolko prepipavamo te cice i tražimo svakojačke simptome a i ja ko i ti,dok bi ostala trudna ništa..nula bodova od svega toga. Više bi simptoma imala u običnom ciklusu.Štaš..takav nam je horoskop valjda..

zasad skulirana ,nadam se da je lavici prošla temperatura
    A tebi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je na otrešenost na TM bila trudnička

Petticoat ,
    Radila sam nalaze hormona 3.dc, među njima i progesteron i svi su OK. Koji dan ciklusa u mom slučaju bih trebala raditi progesteron? Isto kao u normalnom ciklusu 21.dan ili 6 dana poslije ovulacije ukoliko je luteinska faza 13 dana?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •