Baš ste me razveselile s navijanjem i to mi puno znači jer s vama se družim već neko vrijeme.
Od kad me prvi nezaštićen odnos u rujnu iznenadio s biokemijskom ovo mjesto je za mene postalo jedna lijepa sigurna luka dobrog društva, i vi ste prve kojima sam rekla za svoj +. Ma kako mi je Žužy namontirala ona čvrsta dva roza bloka na listi
Žužica i Kudri pitale ste me za ''recept'', pa iako nisam uočila neku razliku u sexualnom ponašanju i životu opcenito, iskreno vam moram reci da sam ja i dalje svejedno i optereceno gađala te plodne dane kao i nekoliko ciklusa do sada... Nisam bila zen, jbg, ali odnosi su nam bili skroz vatreni pa bar taj dio nije bio opterečen i tehnički...a sad koliko je što pomoglo.. nisam ležala u nikakvim pozama, s jastukom, u zraku i sl...taj dio nisam nikada ni probala na kraju.
Jutros sam se opet probudila i automatski išla pišat test jer sam freak
Imam SOS pitanje za moje sveznalice enciklopedije :
Jutros sam zvala socijalnu gin.da vidim kad mogu doći na pregled i kaže ona tek 27.2., ako sam ja sada 3tjedna+5d, 27.2. kada mi je taj pregled ću biti 6t +6d. Jel mi možete prokomentirati jel to normalno i što biste vi uradile? jer danas sam mislila zvati moju privatnu gin da vidim jel trebam i ranije doći?
BTW ja se tipkam s vama i pijem bijelu kavu (valjda smijem jednu)
Link za slikicu drugog testa: http://i58.tinypic.com/2q3dxzp.jpg