Stranica 181 od 581 PrviPrvi ... 81131171179180181182183191231281 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 9,001 do 9,050 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

jel ne smijes ni one "druge vrste sexa"?

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj ivana.sky prvotno napisa Vidi poruku
    jel ne smijes ni one "druge vrste sexa"?
    Smijem, bar za sad...
    Orgazam je uvijek veliki upitnik, ipak uzrokuje stezanje misica vagine i maternice, ali mislim da sam za sad jos ok.

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

eeeeee to i mene zanima...te "druge vrste"...da budem stručna, koitus mi ne pada na pamet, al bez toga se isto može...ne znam koliko ti grčevi uslijed orgazma mogu naštetiti.....a sram me pitati....

Kiri divno divno iskustvo! i kod mene će biti carski, mogu samo poželjeti da bude kao i prvi put. isto iskustvo kao i kod tebe samo eto bebice nisu non stop kao na sd-u...(po meni ipak bolja opcija za oporavak)

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

proletit ce i to pa ce nam falit sve slatke muke s kojima se borimo...

Jutro svima!

mm i ja konacno "pricali"... ubise me ti hormoni i drecanje i plakanje i durenje. ni ne pocnem pricat s covjekom vec cmoljim... zasto? Pojma nemam... Al shvatio je poantu negdje kod mog deranja: neeee mogu viseeee!!!!
    Iako i dalje sam ljuta. Mislim da zapravo nema to veze s njim... Osjecam se ko onaj mali mrzovoljni strumf! Polako i shvacam ja zasto al ne znam si ja tu pomoc...
    nego sve me probada dolje kroz "pipi" prema gore onak, i ko da mi kuhaju i krckaju crijeva osjecaj... previse sam se naprezala jucer i jos i sekiracija..

ugl kakvo je vase misljenje o pilatesu u trudnoci i jel pametno da krenem sad ako nisam vjezbala tamo.od 10.mj uopce nista?

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Twinolina ja sam pitala svoju dr.tam na 2.pregledu negdje i za odnose i za orgazam bas zbog tih grcenja, jer me bilo strah. ona je rekla da ne moze skodit bebi, i doklegod je meni nesto ugodno nema razloga za brigu.. ako boli da probamo promijenit polozaje ili ako se bol nastavi da prestanemo... probaj nekako ubacit pitanje u razgovor, ne brini, i oni su ljudi i sve to razumiju i na koncu konca i oni to rade

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

ahahahahahahahahahahahaha, kako kaže ValaMala: šta je to sex? jel se maže na kruh?

već 5 mjeseci suša, još 3-4 sigurno i onda još 2-3 nakon poroda, mi nećemo znat kako se to uopće namaže

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj tetagogolina prvotno napisa Vidi poruku
    ahahahahahahahahahahahaha, kako kaže ValaMala: šta je to sex? jel se maže na kruh?

već 5 mjeseci suša, još 3-4 sigurno i onda još 2-3 nakon poroda, mi nećemo znat kako se to uopće namaže
    Mislim da nema straha.
    Sto li ono kazu o voznji, khm... bicikla?

Orgazmi su sasvim ok, ukoliko je cerviks odrzan i ne postoje neki drugi problemi. Igracke su takoder ok, ako se o njima brine da budu higijenski super.

I da, dobro jutro svimaaa!
    Posljednje uređivanje od ValaMala : 05.02.2015. at 10:00

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

Ivana.sky drago mi je da si razgovarala s dragim....to može samo pomoći...a ovo što opisuješ tak sam i ja te bolove kao imala skroz od pubične kosti do pupka onak unutra...ja si mislim da je to neko širenje...nije to bol neg onak došlo i prošlo....

utješile ste me malos a svojim pozitivnim razmišljanjima al sad tetagogolina veli da kod njih suša...zašto? ma....srtpit ću se do 2.3. i pregleda pa ćemo pitati...

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Uh, ja bih se seksala, pogotovo otkad sam ušla u drugo tromjesečje i otkad su mučnine iza mene. Ali nemam s kim

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

A svatko je slucaj za sebe, zato najbolje pitaj dr.koji ti vodi T on je upucen i zna stanje tvoje i koliki su rizici, te sta smijes sta ne

jarica avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ja se taman ponadala na zadnjem pregledu dobiti zeleno svjetlo za hopsa cupa, kad ono spuštena posteljica i opet zabrana.
    Kako kažu Valamala i tetagogolina, do kraja trudnoće neću više ni znati značenje riječi sex :D
    Posljednje uređivanje od jarica : 05.02.2015. at 12:01

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

E Sanja, kako je prošla kava sa "sretnim ocem"?

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Stork, kako si se sjetila A jedno 3 i po sata smo razgovarali. Po prvi put sam imala dojam da je pored mene tata mojeg djeteta, a ne idiot od bivšeg dečka. Neću ga hvaliti jer nije to zaslužio, ali bilo je ugodno i lijepo i konstruktivno. Zajedno smo popunili upitnik o bolestima, potrudio se oko toga, čak je i tražio što spada pod što na internetu :D Priča o toj bebi napokon kao njegovoj u smislu "tatina cura" ili "tatina princeza". Rekao je da će se puno promjeniti kad se malena rodi na što sam ga pitala zašto to misli, a on je odgovorio "pa piše na internetu da to jako promjeni čovjeka, čitao sam o tome". Pa sam se smijala. Mislim da smo čak i izabrali ime. Rekao je da je uvijek mislio da će dobiti dijete nakon što završi faks i bude imao posao, a ne ovako da ne zna hoće li imati kune u džepu, ali da će za dijete uvijek imati. Ne znam, bilo je puno toga pa ne mogu sad tu sve napisati, ali nadam se da sam bar prenijela neki općeniti dojam kako je prošlo. Sve u svemu, imam dojam da mu je pomalo sjelo to da će biti tata.

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Sanja drago mi je da je razgovor ugodno prosao..

Sto se tice hopsanja, ja sam za vikend imala bas jedan super seksic, uh.. nemam nikakve zabrane, bar zasad, ali mm se boji, pa meni veli da nema sad dok ne rodim vise i jos 2-3 mj nakon poroda dok se ne oporavim. Strasno. Sve ga moram nagovarat, al srecom ne potraje to dugo, musko ko musko Nadam se za vikend reprizi

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Sanja_s, to je jako lijepo cuti i drago mi je i zbog tebe i zbog vase curice. Ljudi nerijetko preko djeteta prebijaju svoje nesuglasice, bacaju krivnje i time mu jako naskode, ali ovakav vas stav, to sto mozete normalno razgovarati, nasmijati se i planirati znaci beskrajno puno. Vasa djevojcica ce biti sretna ako ce imati i tatu i mamu koji je vole i koji mogu jedno prema drugome biti ok, mozda s vremenom cak i prijatelji.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj AdrianovaMamica prvotno napisa Vidi poruku

Sto se tice hopsanja, ja sam za vikend imala bas jedan super seksic, uh.. nemam nikakve zabrane, bar zasad, ali mm se boji, pa meni veli da nema sad dok ne rodim vise i jos 2-3 mj nakon poroda dok se ne oporavim. Strasno. Sve ga moram nagovarat, al srecom ne potraje to dugo, musko ko musko Nadam se za vikend reprizi
    Ne volim te bas trenutno (mozes me zvati napaljeni trudicki ljubomorko).
    Posljednje uređivanje od ValaMala : 05.02.2015. at 12:58

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

ValaMala jučer smo baš i o tome pričali. Rekla sam da zaboravi da ćemo naše razmirice i eventualne probleme rješavati preko malene. I da znam da je prerano, ali da nema šanse da se pred malom prepiremo nego ćemo sve odluke donijeti zajedno i onda reći djetetu, a ne da jedno govorim ja, a drugo on. I tu smo se složili. Ali tko zna, dok malena malo poraste kako će se i naš odnos razvijati. Čak sam mu rekla da ne želim da naše dijete upoznaje sa svojim curama i da će u obzir dolaziti samo cura s kojom bude u stabilnoj i ozbiljnoj vezi na što je rekao "pa naravno". Tako da se za sad u dosta toga slažemo i nismo se porječkali i posvađali oko ničega, ali pitanje je hoće li sve to biti tako kad krene "praksa"..

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Ne volim te bas trenutno (mozes me zvati napaljeni trudicki ljubomorko).
    A cuj, nekad mi je dobra cokolada, kolac ili torta ravna seksicu, pa pokusaj, uzitak zajamcen takoder nesto poput ovog
    http://www.google.hr/imgres?imgurl=h...d=0CDAQMygAMAA

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

Sanja toliko je divno čitati ovo, ne mogu ti reći!

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Twinolina, dajem sve od sebe da budem zrela i promišljena i smirena jer želim stvoriti stabilne uvjete za moju mrvicu kad dođe na svijet. Želim da ima smirenog i pozitivnog tatu koji iako ne voli njenu mamu želi sudjelovati bez osjećaja da ga se na nešto prisiljava. Samo to. A to mogu postići samo ako ja ovaj odnos postavim na dobre temelje

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ni ja te baš ne volim trenutno...

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

A cuj, nekad mi je dobra cokolada, kolac ili torta ravna seksicu, pa pokusaj, uzitak zajamcen takoder nesto poput ovog
    http://www.google.hr/imgres?imgurl=h...d=0CDAQMygAMAA
    Provokatorice...
    Nisam jos nasla coksu ravnu, jelte, keksanju..

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Btw, mislim da biste sve skupa umirale od smijeha da ste culi razgovor izmedu mene i mm malo prije.

Ja: Mozda bismo mogli malo probati veceras..? Mislis da bi islo, onako lagano, ne skroz?
    Mm(iskrice u okama): Stvarno?? Moze!
    Ja: ali koji cemo polozaj? Ovako ne mozemo, onako ne mozemo...
    Mm: mozemo ovako ili npr ovako...

Brate mili, kao da izradujemo strategiju poslovanja neke manje firme.

jarica avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Cure zavidim vam na libidu. Meni skoro pa ravan nuli, tako da me zabrana zaista nije pogodila. Žao mi samo MM, lijepo me lovi grižnja savjest kad mu vidim iskrice u okama. Pokušavam mu to nadoknaditi drugim vrstama igrica
    Sanja tako mi je drago da si našla zajednički jezik s tatom tvoje curice. Još kad se sjetim i drugih lijepih vijesti baš sam uvjerena da će se kod tebe sve posložiti kako treba.

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

cure hvalaaaaaaaa

maco..3590 i 51 cm
    a procjena je bila 3600

a kod tebe? cekaj, kad si ti rodila?

a di je optimisticna, jel ona?

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Btw, mislim da biste sve skupa umirale od smijeha da ste culi razgovor izmedu mene i mm malo prije.

Ja: Mozda bismo mogli malo probati veceras..? Mislis da bi islo, onako lagano, ne skroz?
    Mm(iskrice u okama): Stvarno?? Moze!
    Ja: ali koji cemo polozaj? Ovako ne mozemo, onako ne mozemo...
    Mm: mozemo ovako ili npr ovako...

Brate mili, kao da izradujemo strategiju poslovanja neke manje firme.
    Za trudnice najbolje preporucena poza ona s boka, samo mu guzu okreni, a on nek te zagrli, a onda mada meni ta poza vec blago dosadila

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

stvarno, stranica samo o sexu, baš nas je krenulo vidim...moj jadan kompenzira sa slatkim, sad poželio knedle sa šljivama, a šljiva nema.....pa pita može li smrznute...ma može rekoh....

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

AdrianovaMamica, slazem se, ubi boze dosadna poza.

Inace, moj trbuh je u zadnjih par dana naglo narastao. Kuzim da i neke druge cure to primijete kod sebe u nekim fazama trudnoce. Jel postoje takvi skokovi u rastu u trudnoci ili je sve stvar percepcije i napuhanosti?

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

i moj skočio za par centimetara, sad je sve bliže 100-ji

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Naravno da sam sad isla i ja mjeriti, haha. Rezultat: 95cm.
    Tetagogolina, mi smo blizu po terminu, ne gine ni meni stotkica uskoro..

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Na brzaka

Rodila sam
    51 cm 3650 g. Mali br.2

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaooooooooooooooooooooooooooo oo Optimistična pa čestitam!!!!!!!!!!! konačno, ma bravo, ajme super! tvom velikom Malom br.2 želim dobrodošlicu,a tebi brz oporavak! javi nam se kad dođeš k sebi.

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Optimisticna prvotno napisa Vidi poruku
    Na brzaka

Rodila sam
    51 cm 3650 g. Mali br.2
    Juhuuuu
    Čestitam

Prirodno sve krenulo ili

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Prirodno moj drek. Imala sam tlak, plus prehlada. Otvarala se i rodila kroz 45 min. dripa. Fala bogu sve je iza mene. Spava i radi face. U RADJAONI DOJILI!!!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Divno, cestitam!!

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

jeeej jos jedan smotuljak cestitam!!

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

čestitam optimistična!

maybe--- avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Cestitam!!!!!!

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Na brzaka

Rodila sam
    51 cm 3650 g. Mali br.2
    Čestitam ponosnoj mamici!! Nadam se da ćete brzo svojoj kući. Naspavaj se dobro i uživaj u svom smotuljku <3

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

ajmeeeeeeeeeeeee u 45 min... dakle...bravo!

maybe--- avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ivekica kako si nam ti?

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Držim se!! Skupljam snagu i živim za svoje dijete, a onda ćemo pomalo. Nije mi jasno kako se netko ne može veseliti toj mrvici i čudu. Ima nas svakakvih.

Sanja drago mi je da se tvoj malo opametio. Barem da ste pričali ko ljudi. Nadam se da će se držati toga sto je rekao.

jarica avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Na brzaka

Rodila sam
    51 cm 3650 g. Mali br.2
    Čestitkeee na bembolinu br.2

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Optimisticna cestitam na bebanu, uzivajte sada. Super da je bio brzi porod, sve u zadnje vrijeme imate neke ekspresne porode. Dok dode moje vrijeme opet ce izaci iz mode i doci oni poludnevni dugacki porodi. No meni ne gine carski tako da sta da kazem, bar se necu morat patiti vise sa trudovima ako nista drugo. Uh, zene moje, ja ne mogu docekat da ja rodim..

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

ajme sta da ja tek kazem... imam osjecaj da mi puzevim koracima dani prolaze... kazu svi proletit ce... mhm, vidim...
    nije da ne uzivam i sad, nemojte me krivo shvatit, ali hocu mali mirisljavi smotuljak da mi cvili i budi me i da ludim od nespavanja

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

I meni se vrijeme uzasno vuce, ali mi nije bed reci da ne uzivam u trudnoci kao takvoj. Volim cinjenicu da cekamo bebu, divim se caroliji za koju je sposobno moje tijelo i zahvalna sam i sretna, ali trudnoca sama po sebi mi je nesto sto jedva cekam da prode.

Ne mogu raditi sve sto bih htjela s mojom djevojcicom, ne smijem nositi, naprezati se, vjezbati, bolovi ovakvi i onakvi, pa sva ona iscekivanja, strahovi da li je sve ok s bebicom, zgaravice, itd., itd... jednostavno nisam jedna od onih zena koje uzivaju u tih 9 mjeseci.

Jedva cekam da moj momcic bude u mojim rukama i da krenemo skupa sa sekom u avanturu djetinjstva i drugog majcinstva, a da se ponovo osjetim snazna u smislu osjecaja i posjedovanja svoga tijela.
    Posljednje uređivanje od ValaMala : 05.02.2015. at 22:51

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Meni se vrijeme ne vuce - leti. Nedavno sam odahnula sto je proslo 1.tromjesjecje, a vec mi je 30tt. Jedva cekam svoju curicu, ali uzivam u trbudnoci i iscekivanju. Meni je bas lijepo biti trudna i fora mi je sto ne mogu znjirati tene, teze izlazim iz kade i sl.

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Optimisticna cestitke na bebici,evo da i ja prijavim,vidim da ste mjerile obujam stomaka,moj je 104 cm.ali kao da mi je u zadnjih par dana odjednom nabujao.

giussepe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Optimisticna cestitam!!!!! Uzivajteee!!!

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Cestitke, optimisticna!
    Koja je sad na redu?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •