Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1271

Tema: Odbrojavanje 2015...by yummy_mummy

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj LadyB prvotno napisa Vidi poruku
    je i sve je kako treba biti i navodi na trudnoću. Moji ciklusi su uglavnom 29-30 dana redovito.
    Betu mi je rekla da ne trebam vaditi jer mi test sad već debelo pozitivan crte su full tamne (donijela ja njoj od tog jutra da vidi ) pa ću izvaditi betu dan prije tog idućeg pregleda da vidimo jel odgovara sve onome što vidi na UVZ i obratno. rekla mi je samo da malo usporim ovih dana,
    Jel ima nešto što trebam još pitati ili obratiti pažnju?
    Da,nema šanse da se išta vidlo sa tim tt...a testić ti je bio rano pozitivan i to poprilično,pa možda je bila ranija ovulacija ili implantacija i za tjedan dana bi več trebali vidjeti mrvicu u maternici.
    Mislim da sad možeš samo čekati dok ne dođe vrijeme dogovorenog uzv-a.

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    Da,nema šanse da se išta vidlo sa tim tt...a testić ti je bio rano pozitivan i to poprilično,pa možda je bila ranija ovulacija ili implantacija i za tjedan dana bi več trebali vidjeti mrvicu u maternici.
    Mislim da sad možeš samo čekati dok ne dođe vrijeme dogovorenog uzv-a.
    Odlično da je papa super!

eh, da...čekanje- naš omiljen hoby ovdje u odbrojavanju
    prema mojoj računici s obzirom kada smo imali odnose, mislim da je do oplodnje došlo 25.1., test je bio rano pozitivan jer je to onaj osjetljiv (10) pa je ubralo odmah. Ja i dalje pratim svaki dan kako se crta deblja i deblja,sad je tamna kao i ona kontrolna pa računam HCG se množi
    ali sve na stranu, osjećam se dobro za sada...malo su mi cice krenule bit osjetljive ali sasvim drugačije od PMS cicobolje, to je za sada sve od novosti...

e da, dobila sam neki jelovnik kao primjer zdrave prehrane u trudnoći - pa to izgleda kao dijeta za manekenke!!!
    Posljednje uređivanje od LadyB : 10.02.2015. at 16:40

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •