Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2608

Tema: bronhiticari, astmasi, sinusasi - kako je? 4. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Mi smo dobro, bez ventolina ČAK 2 mjeseca i predali smo papire za vrtić trebali krenuti ovaj tjedan ali HLADAN TUŠ!

Pedijatar nam nije htio dati potvrdu da je dijete zdravo jer želi čuti mišljenje specijaliste s Rebra(kontrolu imamo za 2 tjedna) sve bi to bilo ok da taj isti pedijatar nije prije 3 mjeseca popljuvao tog specijalistu da kako želi djetetu ukinuti flixotide (ipak on kao pedijatar više prati dijete).

Pisala sam već o tome, specijalist sa Rebra smatra da mu flixo u njegovom slučaju ne pomaže a pedijatar se ne slaže s tim...iako unatoč cjelogodišnjem uzimanju flixa dijete je imalo 8,9 opstrukcija i uzimanja ventolina.

Baš sam ljuta, kako sada JE važno mišljenje specijaliste a prije 3 mjeseca je otkantao njegovo mišljenje.

Nisam direktno razgovarala s doktorom bio je u gužvi isto to bih mu rekla....

Baš nekorektno. A u vrtiću sve bilo spremno za polazak...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    Pedijatar nam nije htio dati potvrdu da je dijete zdravo jer želi čuti mišljenje specijaliste s Rebra(kontrolu imamo za 2 tjedna) sve bi to bilo ok da taj isti pedijatar nije prije 3 mjeseca popljuvao tog specijalistu da kako želi djetetu ukinuti flixotide (ipak on kao pedijatar više prati dijete).
    Kod nas je dijagnoza astme skužena nakon odlaska u vrtić, tj. jaslice. ali mislim da ne bi trebala bit prepreka upisu u vrtić. Ali, bila je prepreka de facto, barem u dobi ranijoj od 4 godine, jer to je bilo mučenje i više je bila izvan vrtića nego unutra, vrtić je tada meni bio "zagarantirani kontaktni centar za razbolijevanje u roku od maks 4 dana". Ali, i to je prošlo, pa je, ako se više dobro sjećam, u 5.-toj procvala i bilo je sve OK.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 19.02.2015. at 15:16

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •