Možete li mi predložiti u koju privatnu kliniku ići? Voljela bi pokušati da ne čekam red u bolnicama. Jel i privatnici ivf s klomifenom smatraju prirodni ciklus ili ne? U Vinogradskoj mi nisu htjeli raditi uz klomifen i brojsti ga kao prirodnjak.
Možete li mi predložiti u koju privatnu kliniku ići? Voljela bi pokušati da ne čekam red u bolnicama. Jel i privatnici ivf s klomifenom smatraju prirodni ciklus ili ne? U Vinogradskoj mi nisu htjeli raditi uz klomifen i brojsti ga kao prirodnjak.
Krtica ako imas mogucnost da odes bar na dva mjesta u privatnu kliniku pa mislim da covjek ipak moze zakljuciti neke stvari i dobiti informacije koje te zanimaju pa na kraju odluciti.
Svi smo mi razliciti pa tako su nam neki doktori vise a neki manje dragi. Na kraju krajeva pacijent bira gdje se osjeca najugodnije i da ce dobiti terapiju kakvu treba.
Za Lucingera si vec vidim pitala..
ima jos Betaplus, poliklinika Vili.....
Posljednje uređivanje od LaraLana : 01.03.2015. at 15:18
privatnici drugačije broje, oni se tako često vode po broju dobivenih jajnih stanica pa tako broje prirodnjak - poluprirodnjak i stimulirani (preko 5 stanica).
http://www.betaplus.hr/cijene/mpo-cjenik.html
pa tako ako dobiješ 1 j.s. klomifenom Betaplus ti računa npr. kao prirodnjak, ako dobiješ 2 j.s. onda polustimulirani (bez obzira klomifen ili npr. gonal).
Zašto ti je to tako bitno, zašto ideš s klomifenom kod privatnika? Zašto ne bi išla na stimulaciju?
Fuksija, što Alebića čini tako dobrim MPO liječnikom?
Romeo85, a što Lučingera čini tako dobrim odabirom?
Posljednje uređivanje od Kadauna : 02.03.2015. at 13:03