mene samo ceka rintanje po kuci i vrtu :mrzimkopanje:
mene samo ceka rintanje po kuci i vrtu :mrzimkopanje:
wo5 i 10 minuta cardio2
sad odoh u neki shopping pa na rostilj
ripped in 30 week 2 day 2
krepana sam
Ma necu vas vise citat', ja sam ovdje najveca lijencina! Jos se sramotim sa samo tri grupna treninga sedmicno. Zavidim trkacicama, zelim da trcim, ali nikako da prelomim. Te dok ne bude kise, dok ne bude vjetra, dok malo otopli... A i tetovazu bih htjela, ni za to nemam herca. Sve zamisljam sebe sa 70 god i tetovazom na 10cm nizem mjestu u odnosu na ono gdje je nekad bila![]()
Ja sam se fino istrosila u nike-u u roses outletu
Ali da ne kupujem samo sportsko, kupila sam si i najs cipele.
I mene zanima sta si kupila i po kojoj cijeni, anci.
Ja cu isto vjezbat al tek kad se rucak slegne.
Rahela, mi se vikendom ne dizemo prije 9. Ponekad i u sramotnih 10.30
Jaao, koji sam cheesecake napravilanestao je u roku pola sata. Jos sam u podlogu umijesala mljevenih tostiranih ljesnjaka
Btw, danci, ima li ih jos? Meni (tj susjedi) treba 3 kg
Kupila tri dry fit majice: dugu malo topliju po 100 kn (redovna cijena 425!), dvije kratke dry fit po 87 kuna.
Sebi i djeci pamucne (ne dry fit :D) majice po cca 60 kn.
Mm isto trkacku super majicu kratkih rukava za 87 kn.
I naj naj kupovina, tenisice za dijete. U zgb joj nisam uopce nasla, ovdje sam nasla 10 modela i uzela joj jedna crne nike za 240 kn.
Sliku saljem na whtsup tko zeli.
I moje cipelice, ala stikle, crne jednostavne. Ecco. 490 kn. to bas nije prejeftino, ali je isto snizeno.
I neku kosulju u benetonu, s 260 na 160, nista posebno. Ali lijepa.
Ali sportsko je ok.
Super za kupovinu. Sad si mislim da bi i ja mogla. Mojoj bas trebaju tenisice za atletiku. Ali ovaj put hoce neke kricavO narancaste. Ima takvih ? Ove stare su joj 36, mozda bi sad trebala 37.
Moze meni slika
Sto se tice vjezbanja jos uvijek samo nordijsko tri puta tjedno. Kombiniramo hodanje i vjezbe snage. No slijedeci tjedan planiram upogoniti bicikli za posao pa ce biti u prosjeku petnajstak km dnevno
Ja sam jutros prije puta Jrc 7. Sutra i prekosutra trcanje.
Sasa, super! Super su novi jrc jelda?
Ja sam nostalgicno jedan stari, jrc 2x jer sad idem u grad i znam sto cu jesti tamo
I malo sam se druzila s muzem pa se i to racuna :tangerina: :D
Ovaj jrc 2 je intervalni 50/10 i brojala sam si mc-ove. Za 50 sec napravim 100 mc u komadu!
Napravila sam novi kb. Nazalost, djeca su me prekinula negdje na pola druge runde kad je vec postalo prilicno tesko, pa sam nastavila nakon desetak minuta. Tako da mi sve u svemu nije bio tezak, al da sam radila sve odjednom bolje bih osjetila. Oni one leg gobleti su ubijboze teski. I prvi put sam radila taj ceski swing, zanimljivo i izazovno!
Na kraju nisam vjezbala. Samo sam rintala po kuci. Ali mi je barem sada lijepo.
Sutra bih mogla ovaj novi kbell od zuzke. Vidjet cu za sto cu biti raspolozena.
Posljednje uređivanje od zhang : 28.03.2015. at 21:44
Cure bravo za vježbanje!!!! vidim baš ste vrijedne bile!!!!!
Ja sam danas preskočila. Imam upalu guze još od prekjučer i absa od jučer. Upper ne mogu radit a sutra idem s mm na vožnjicu po Žumberku pa sam danas lijepo užavala
Anci, ima li i malih brojeva? Moram malome kupiti lagane tenisice (to bi bio dobar izgovor za odlazak)...
PS. Vikki, je li moguće da sam te s malim u kolicima vidjela danas na tržnici oko 10h? Onako kroz gužvu, pa nisam sigurna...
Posljednje uređivanje od Danči29 : 28.03.2015. at 23:36
ja nisam vježbala, ali sam napravila one kruščiće od indijskih oraščića, divni su
sad pijem kavu, pa idem ispeć običnih ugljikohidratnih kruščića, pa idemo na Marjan
Odlučila sam se na kraju na 6 week six-pack. Ima dosta vježbi za gornji dio tijela i to mi se fino nadopunjuje uz brzo hodanje. Al muko moja , ne da nisam u formi nego sam crkotina čista.. mislila sam da ipak nisam tako zakržljala u ovih par mjeseci.
Uglavnom sve me boli al nedam se... jučer sam napravila pauzu al danas nastavljam.
p.s.
3 kilice su ošle pa-pa
Posljednje uređivanje od dodagoda : 29.03.2015. at 10:40
odradila ripped in 30 week 2 day 3
danas mi puno bolje idu sve vježbe
i opet taman kad se naviknem na sve vježbe i uspijem ih sve odradit kako spada, doći će week 3
jel bi imalo smisla raditi 2 tjedna svaki od tjedana?
ono, da radim 2x week 2, pa onda 2x week 3
ili da odradim kako god, pa idem na neke nove vježbe?
Rahela, ima smisla sto god da odradis, bitno je da odradis.Meni se, osobno, 2 tj cine predugo za jedan level. Ima stvarno dobrih i razlicitih programa i imat ces jos duuugo sto raditi.
Ja sam danas novi zuzkin kbell i bas mi je pasao. I bolje mi je vrijeme nego njeno, sto mi se dogodi nikad.pogotovo kad udari po cardiu.
I nakon toga sam jos 30 rundi 10/20 kombinaciju high knees jump rope i snatch.
i to sam vjezbala na terasi, bilo je tako toplo da sam vjezbala u topu. I suncane cvike sam nabila.preprepresuper mi je bio trening.
jos mozda odem sa samurajima u setnju.
wo6 i bas sam zadovoljna kako sam ga odradila
jos da nisam polubolesna i smrkava pa nemam zraka, di vi mi bio kraj
sutra c2 i u utorak vjerojatno wo7![]()
e da, da se pohvalim, hlace koje su mi prije mjesec i pol bile taman, sad su kojih broj-dva prevelike
po dva cm sa svake strane
i pol kile je otislo jos, al ovo se bas vidi
mm kaze da mi se rit dosta smanjila i boji se da me nece imati za kaj primiti
ja se tog ne bojim, he he, ima je...
ginger, bravoto su super promjene, a tek si na pola BRa
rahela, ja smatram da su te brojke tipa ovo ponavljaš ovoliko puta, ono radiš onoliko dana.. stavljene okvirno. Ako imaš osjećaj da tek šesti put odradiš kako treba i da bi rado tako radila 7. i 8., ti produži. Ali po meni ti je previše za produžit cijeli tjedan, produži za npr dva dana. Tko kaže da to mora bit tjedan po tjedan? (ali ja bih zadržala ritam 7. dan odmor)
Meni osobno je problem kad mi vježbe postanu dosadne, i zna se dogodit, kao npr sad, da bi mi mozak htio dalje, a tijelo nije baš još spremno.
Ginger, bravo! Pa to je super!!!
Rahela, ja se bas ne drzim tablica pa pretpostavljas sto ti savjetujem :D
Danas rest, ali duga setnja u 4. Ukupno 7 km, predivan dan![]()
Zhang, jesi li me čula kako psujem?! Mislim, Žumberak ti nije daleko, a ja sam bome bila glasna
Umrla sam, umrla!!!!! 38km sveukupno, ali uzbrdicaaaaaaama nikad kraja, i užasne su. A za dole je opaka nizbrdica po kojoj ima jako puno šljunka i ubojitih zavoja i odrona i zbog toga je bilo poprilično opasno. Sljeme je overrated, zafrkancija naprema ovome. Uopće ne znam kako ću sutra hodati jer i sad jedva idem....
ginger odlicno!
anci super shoping
jucer planinarenje, odlicno nam je bilo!! danas spust, malo je kolino boli a i umorna sam pa cu preskocit grupni...
iduca tri dana maza ima hajdukov kamp pa neman pojma kad cu i ocu li stic trcat i vjezbat :/ triba ga vozit i ujutro i popodne i bit u blizini... vidit cemo
Ginger pa to je tako super vijest, bravo.
Danci nakon ovih tvojih opisa ja te zamisaljm kako hodas ko kauboj, ne znam zasto
mb drago mi je da ti je super provod bio.
a nisam daleko
zaboravih reći da sam putem od jedne bakice kupila domaća jaja, predamnom ih je skupila
MB super za provod!!!
Ginger BRAVO!!!!!
Danci, baš si super žena! Ginger, super za kilice!
Prekrasno je trčati na ovim temperaturama, a sada sam 10 dana doma pa ću svaki dan koristiti za trčanje.
Ja sam tri dana doma i takodjer se veselim trcanju. Sutra i u utorak svakako planiram. Srijedu vjerojatno ne, malo cu odmoriti noge
Danas nisam radila apsolutno nista. Peglala uz serije i ono setala s djecom po suncu. Cak ni jogu.
I ja sam odradila 4 sata peglanja uz film, kavu i meditaciju. ::jakovrijedna::
Bravo cure svaka cast!!!
evo da se i ja pohvalim svojim redovitim vjezbanjem ovaj tjedan cesce nego inace:
U pon uto i sri callanetics grupni po sat vremena danas trcanje po ure po onom divnom suncu i kroz tjedan voznja bicom na posao s klincima Jarun. Uh preporodi me ovo krasno vrijeme.
Ovi vasi postovi me bas motiviraju.
inace kod mene se promjene na tijelu vide vise oblacenjem robe nego po kilama jer kad nabijam misicnu masu obicno vaga pokazuje 2 kg vise al naizgled se ne vide dapace..zategnutija sam al sam inace misicava i brzo dobivam na misicima.netko mi je objasnio vagu vecom tezinom misica nego masti he he nemam pojma jel to tocno.
Danci, kojim ste putem isli? Preko eko sela, krasica ili nesto trece?
Ginger, bravo!
Lilina vecu tezinu misica.
Salo je poroznije pa je volumenski vece. Uguglaj 'muscule vs fat' pa ces vidjeti omjer. To je dobar pokazatelj zasto tezimo isto, a vizulno se cini manje.
thnx cure!
ja sam se bas iznenadila
to su hlace nekog srednjeg struka, ni visoki, niti niski, i na pasici se najvise vidi
ima dosta mjesta i oko guze, al ovo je bas vidljivo
bas kako Lili kaze, nije toliko stvar u kilama koliko u obliku
tang, bome, na pol puta smo
Danci, covjece, ja se use*em od straha dok zamisljam kako se spustas
a i kilometraza je, uf
sasa, di putujes?
Anci, i setnja se racuna
mb, super za izlet
olja, meni 3 puta tjedno zvuci super!
dodagoga bravo!
zhang, vjerujem da ces posteno nadoknaditi danasnji dan, he he
palci super da si se vratila trcanju
kak zdravlje?
rahela, ja bih ovak kak ti je tangerina predlozila, produzis dva dana i 7.dan uvijek pauza
Moguće, bila sam u to vrijeme na placu. Super za Žumberak, lakat zbači sasvim ok sad?
Anci, bravo za kupovinu, ja sam prelijena za otići izvan grada (pogotovo sad uz ove silne web shopove koji imaju odlične ponude) mada ima super popusta.
Ginger, bravo za rezultate!
Rahela, ja se isto nisam nikad držala programa ko pijan plota, već sam si prilagođavala i trajanje i vježbe.
Jučer i danas ništa, shvatila sam i da perioda kasni 15-20 dana, a i da sam dobila 3 kg, umorna ko pas od jutra do mraka, samo bih jela i spavala. Povezujem s kroničnom neispavanošću godinu i pol dana, proljećem te malo jačim PMS-om i početkom menopauze, ne usudim se kupiti test, ne vjerujem da baš mogu biti trudna.
Joj, ne, toliko je negativnih bilo u zadnjih 15 godina, a najmanje što mi sad treba je pozitivan![]()
vikki!
Sto se kupovine tice, ni ja ne bih isla zbog sebe, ali kad djetetu ne mozes naci u zg, onda potegnes i izvan.
Ja sam jos uvijek u soku koliku moje dijete nogu ima
A ja sam probala neke fora crvene stikle 37 i izuvale su mi se koliko su mi velike![]()
Posljednje uređivanje od Anci : 29.03.2015. at 21:55
Uopće nije smiješno :D
I ja bih vjerojatno potegnula da je dijete malo veće, ali još ne može izdržati dugo u dućanima, što je dobro za moj džep![]()
Kad smo kod površnosti, kad sam nakon što deset godina nismo mogli dobiti dijete (i u međuvremenu odustali) zatrudnila u 43.-oj, prva je pomisao bila, šit, otpada mi riječki polumaraton, a druga, šmrc, nikad više neću imati six pack :D
vikiuljepsala si mi ovo ranolaniacko jutro
lool vikki
ja sam jucer samo odsetala jarun. danas trcim. i idem na rijecki. slozile smo stafetu. druga nek se tu sama prijavi![]()
dobro jutro
ja za sad prijavljujem samo jučerašnje prejedanje kod sveki na ručku
neću uopće nabrajati sve kerefeke koje su bile, samo ću spomenuti juhu od banane koja je bila interesantno fina
dakle, mislim da ću ja par dana produljiti sve vježbe (7. dan ostaje i dalje rest day), jer baš mi krivo da taman kad naučim raditi vježbu kako spada i kad mišići koji trebaju raditi počnu raditi, ja se prebacim na neke nove vježbe, pa opet treba da se ušaltam
ovaj tjedan sam doma sa svih troje klinaca, ne znam hoću li vježbati ujutro - moram probati, ili ću čekati da muž dođe popodne s posla
rahela, i ja sam tri dana skroz sama sa svo troje (najstarija i ja polubolesne)
danas imam jedan jako stresan dogadjaj i najradije bih isla odmah vjezbati samo da ne mislim na to
vikki, kupi ti ipak test
magriz super za stafetu!